Dengesiz sevgili..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yorgunkus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2019
556
525
53
Herkese iyi akşamlar burda daha yeniyim bugün geldim okadar yalnızım ki sizinle dertleşmek istedim sevgilimle kavga ettik 20gün önce kavga esnasında sustu daha yazmadı bende yazmadım aradan 2 hafta geçti whatsapta bi durum paylaştım hemen izledi 2 dk sonra arayıp hemen kapattı daha aramadı aradan kaç gün geçti ben mesaj attım neden aradın diye direk engelledi sizce ne yapmaya çalışıyo bıgün 20gün oldu susuyoruz... bitti falan da demedik ama o bitirmiş herhalde canım çok acıyo yardım edin lütfen...

Şu an farkına varamayabilirsin ama bazen en başından üzülmek daha iyidir, 20 gün geçmiş zor kısımlarını atlatmışsın zaten, oturup Zihnini onunla meşgul etme, zamanını arkadaşlarınla gezerek, kitap okuyarak, film izleyerek geçir, hayatın ondan ibaret değildi, değmediği anlamlar yükleyip, kendini hak etmediğin mutsuzluğa mahkum etme, her günün çok değerli ziyan etme

Zor günleri atlatmadım hatta tam tersine gün gittikçe özlemim acım daha artıyo sürekli ağlıyorum hayattan kopmuş durumdayım hiç bişey yapasım yok sadece bir açıklama istiyorum ya sadece bir açıklama

Tartıştıktan sonra sen ondan adım beklemişsin o senden beklemiş, açıklamaya ne gerek var ki sessiz sedasız, hoşçakalsız bitmiş.
Tercih meselesi, oturup sensiz gayet mutlu olan biri için ağlayarak, hayattan koparak kendine günlerini zehir edebilirsin, farkında değilsin belki ama sen üzülüyorsun, sen mutsuzsun yani sadece kendine yapıyorsun

Ama sırf bunun için bitirirmi insan kendisi sustu ben yazamazdım 20gündür susmak nedir... içimde bi his var geri yazıcak gibi ama bilmiyorum

Ama sırf bunun için bitirirmi insan kendisi sustu ben yazamazdım 20gündür susmak nedir... içimde bi his var geri yazıcak gibi ama bilmiyorum
Ya 20 gün yazmamış bu saatten sonrada yazacağını sanmıyorum bence sende hayati zindan etme kendine bitirecekse o da adam gibi konuşsaymış keske sonuçta iliski bir kişilik degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…