- 13 Şubat 2015
- 105
- 6
Merhaba yeni katıldım aranıza ve evet bugün canım sıkkın Saçma bir nedenden dolayı erkek arkadaşımla ayrıldık 5 hafta 1 yılımız dolacaktı. Bir tartışma sırasında boşuna çabalamayalım zaten anlaşamıyoruz dedi bana. Kendisi çok takıntılı her şeye takıyor olmiycak şeylerden sorun çıkarıyor sonra da hep ben haksız olmaktan sıkıldım diyor. Aramızda sorun yokken dünyanın en iyi insanı ben oluyorum sürekli benimle olduğu için şükrettiğini söyler. Ama eğer tartışıyorsak bi anda bende herkes gibi onu anlamayan onu suçlayan ona kötü davranan birisi oluyorum. Çok sık tartışıyoruz hiç olmayacak şeylerden bile bazen. Ben alttan alırsam ne ala ama yok almazsa hep ben alttan alıyorum diye bu kez de buna söylenmeye başlıyor. Yani iyiyken bal şeker kötüyken benden kötüsü yok. Bende bu durumdan bıkıp sen nasıl istersen madem öyle bitsin deyiverdim. Sonra bi kaç mesaj attı falan ama düzelmek mi niyetin diyorum hayır konuşmak diyor. Düzeltmeye çalışıyorum kabul etmiyor. Böyle inatçı ve dengesiz birisiyle ne yapıcam bilmiyorum. Geri gelmesini çok istiyorum ama gelir mi bilmiyorum ben ona çok alıştım onsuz ne yaparım biliyorum