yaklaşık 3 aydır telefonda görüyoruz.3 ay önce arkadaş ortamında tanıştık.yüzyüze ondan sonra bir kere daha görüştük.sürekli görüşmenin eşiğinden döndük,hep bi aksilik çıktı. ayın 5inde çıkmaya başladık. ama çıkmaya başladığımızdan beri günde 1 kere bile konuşmadığımız oldu. bi türlü sevgili gibi olamadık.nedenini sorduğumdada işim ve babam herseyden önce gelir dedi. hatta biriyle çıkınca babama ihanet etmiş gbii oluyorum bile dedi. benden önceki ilişkilerinde çok değer verip sonradan çok üzüldüğü için kimseyle çıkmak istemiyormuş, kaçıyormuş bu nedenle. banada sürekli 1 senedir böyleyim kendimi işime verdim benden fazlasını beklme diyo. ama iş yeri benim oturdugum yere çok yakın. istese fırsat bulup görüşme yaratabilirdi. bende en sonunda bunaldım kendimi geri çektim 3 gündür hiçbişekilde konuşmuyoruz ve ben aşığım napıcam
olaylar arkdşımın başından geçti, üyeliği olmadığı için benden yazdı.. fikirlerinizi bekliyoruz arkdşlar

olaylar arkdşımın başından geçti, üyeliği olmadığı için benden yazdı.. fikirlerinizi bekliyoruz arkdşlar