dengesiz sevgilimsi

annelerimiz bize hep nasihat eder erkek milleti amac besler kullanır atar vs....
bunları düsünn sor ona ne düşünüyosun bir neyiz sacmalıyosa oldugu yerde bırak arkanada bakma...
kendini kullandırmamak asktan daha degerli üstelik içinden ben bunu idare ediyorum diye gecerse adamın içinden daha kötü...
idare edilme canım...

Canim kacan kovalanir herzaman unutma bunu evlilikte bile gecerli bence

olumsuz cevap almaktan korktuğum için sormaya dilim gitmiyo.evet biliyorum aptalca.

olumsuz cevap almaktan korkuyorsun.. ama o seni ellerken öperken korkmuyor musun?* beni kullanıyor mu acaba diye.

bak belki buradaki tavsiyeler sana katık gibi gelecek. bize kızacaksın acımasızsınız diye . ama yaşın 20 imiş. çoğumuz senin ablan yaşındayız.

daha yolun başındasın yapma. onun seni arayıp sormaması gururundan değil poposunun tavanda olmasından. senin ona ilgini biliyor ve seni peşinde pervane ediyor.. tabiri caizse etinden sütünden de faydalanmaya bakıyor.

sevgi ten değil yapma bunu. bedelini duygusal fiziksel olarak yaşatma kendine.

o seni de sevgini de hak etmiyor

o rahatlıgı sen vermişsin ona yarın birgün bir ilişkisi oldugunu duydugunda hesap soracak vasfın bile yok buda onun işine geliyor bence tepkini belli et canım

canımmm uzak dur ondan sevgine layık değil sadece senle vakit geçiriyo tamamen vazgeç gerçkten bana güven sanırım yaşın 20 li yaşlardasın büyüğün olarak dinlemeni tavsiye ederim

Bana sorarsan kendisine ayakbağı olmanı istemiyor.Yarın öbürgün baska birisini bulduğunda ona hesap soramazsın.Sorduğunda ise "sen kimsin de bana karışıyosun sevgilim misin sanki?" sorusuyla karşılaşacaksın. Mevlana'nın çok sevdiğim bir sözü var. " O, senden ayrılmadan evvel, sen ondan vazgeçmeye çalış."

insan sevilmekten büyük bir haz duyar. o da bunu ilişki sorumluluğuna girmeden yaşamaya devam ediyor.

kendine daha fazla değer vermelisin

bi kaç yorumda seni kullanıyo gibi bişeyler söylenmiş ama hiç öyle birinede benzemiyo. sanırım haklısınız ve ben biraz safım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…