- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Canim kacan kovalanir herzaman unutma bunu(kendimi geri tuttuğum zamanlarda oldu.ama dayanmıyorum ben. ozamanlarda yanıma pek gelmedi ilgilenmedi.ama bu beni kullandığı anlamına gelmesin lütfeno çok gururlu biri kimsenin ayağına gitmez birine çok aşık olsa bile.bana böyle söylemişti bigün.)
olumsuz cevap almaktan korktuğum için sormaya dilim gitmiyo.evet biliyorum aptalca.
hayır 20 yaşındayım
biri var sevgilim gibi ama değil.ama öyle davranıyoruz oda bende.yani sadece bana çıkma teklifi etmedi.aşkımlı bitanemli falan konuşmuyoruz bi de.sözde arkadşız ama elele tutuşyoruz vb. falan.ben onu çok seviyorum biliyo farkında.sorun şu o beni seviyo mu sevmiyo mu emin olamıyorum.bazen öyle davranıyoki tamam diyorum kesin beni seviyo aşık bana. bazende tam tersi sen benim arkadaşımsın başka türlü olamaz gibi imalı konuşmalar yapıyo.e mübarek adam madem arkadaşınım sadece niye elele tutuşup yürüyoruz niye gelip öpüyosn kokluyosun.bunu ona sorcak cesareti bulamadım kendimde hiç.sizce niye böyle dengesiz tavırlar sergiliyo olabilir? beni mi deniyo diyecm ama benim onu sevdiğimden emin.biliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?