- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Kendini biraz geri tut yani sen üzerine dusme eger ciddiyse zaten pesini birakmaz... Ama diger turlu yani seni cepte goruyorsa uzakligindan anladigini farkeder ve vaz gecer... Bencede niyetini tam belli etmeden adini tam koymadan izin verme bazi seylereuzulmeyesin dikkat et
Canım günaydın :)
Bence senden çok emin olduğu için hem senle yaşamak istediklerini yaşıyo, hem de ilişkiniz olsa nasıl olurdu diye uzun uzun düşünüyo. Sonuçta sen onu seviyosun, bekliyosun diye.
Bana kalırsa ondan bir adım gelene kadar sana dokunmasına bile izin verme. Samimiyetini kes. Bakalım durumu kabullenip gidecek mi (bunu yaparsa seni kullanıyor demektir), yoksa sevgilin olmak için çaba mı gösterecek? (umarım böyle olur)
yaa canım lutfen kendıne gelırmısın .kendimi geri tuttuğum zamanlarda oldu.ama dayanmıyorum ben. ozamanlarda yanıma pek gelmedi ilgilenmedi.ama bu beni kullandığı anlamına gelmesin lütfeno çok gururlu biri kimsenin ayağına gitmez birine çok aşık olsa bile.bana böyle söylemişti bigün.
kendimi geri tuttuğum zamanlarda oldu.ama dayanmıyorum ben. ozamanlarda yanıma pek gelmedi ilgilenmedi.ama bu beni kullandığı anlamına gelmesin lütfeno çok gururlu biri kimsenin ayağına gitmez birine çok aşık olsa bile.bana böyle söylemişti bigün.
Oldukça basit bir çözümü var. Ona gidip biz şu an neyiz diye sormalısın.. Eğer seni seviyorum ama diye başlarsa da yol ver gitsin. 16-17 yaşlarında mısınız acaba ?:44:
seni öpüp koklamasına elini tutmasına izin veriyorsun
ama bu ilişkinin adı ne demeye dilin gitmiyor öyle mi.. :26::26:,,,
sadece arkadaş olabiliriz demeler ! ilginç sence durum ne
seni kullanmasına izin verme
Senin uzak durduğun anlarda gelmemesi gururundan değil
kibirinden... Uzak durman gurur kırmaz seven insanda, aksine
neden diye sorgulayıp koşar gelir yanına. Seni cepte mi
tutuyor, çok güzelsin de etrafa caka mı satmaya çalışıyor
bilmem ama senin ona verdiğin değeri o sana vermiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?