- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
MAALesef erkek anaları ,oğullarını “agam ,paşam”diye yetiştirmeye devam ederse,bu tip erkeklerin sayısı katlana katlana artacak. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz sanırım kocanizi çok simartmissiniz ne dese yapmışsınız,zaten görevi çalışmak başka ne işi var sizinde evi tüm hayatınızı devam ettirmek siz yorulmuyormusunuz sanki,biraz kendinize değer verin gece neden bekliyorsunuz çocuk uyuyunca yatın 1saat kaka kalkın ben öyle yapıyorum ,kocanız oruç tutuyorsa kendine zorla siz mi tutturuyorsunuz atari siniri size böyle yapan tutmasın bı zahmet,ailenizin yanına gidin orada rahat ederseniz bir iki ay gelmeyince gorsun,hatta kendi gel diyene kadar gitmeyin.Merhabalar.
Eşim çalışıyor mesai yapmıyor 10 saat çalışıyor 2 saat yolda geçiyor yani 12 saat evde değil.
1 ay aralıksız Oruç tutuyor. Ama kalp de kırıyor sinirleniyor sövdüğü de oluyor!!!
Ona göre illa kadın sofra kurar yemek yapar iftar sahur hazırlar bunların hepsını kadın yapar . Kendisi hiç yardım etmez.
Birşeyi 10 kere söyleyınce yapar. Yemek olmadıgı zaman söylenir kavga çıkartır.
Ben de o laf yapmasın diye sahura kadar uyumuyorum.
Çay demliyorum her gece ne isterse hazırlıyorum önüne koyuyorum o yiyor yatıyor. Tabi bana kalsa en gec 02.00 de yerim yatarım.
Bir de 02.30 da yemiyor illa 03.30 da yiyecekmiş. Bızım burda 04.00 de okunuyor imsak.
Neyse bugun son günmüş işi. İşyeri şimdi 14 gün yine izin verdi corona sebebıyle.
Hem evde kafamı ütülücek söylenecek.
Ha faydası şöyle oluyor çocugun altını değiştiriyor onu terasa çıkartıyor çöpleri atıyor alışverıse gıdıyor o kadar.
Nankör değilim.
Zaten sahura kadar uyumuyorum duruyorum dedim.
Durmasaydın diyor
Sen masayı hazırla yat diyor öyle olur mu sızce
Bu aksam şöyle bır tatışmamız oldu. Onun banka kartını almıstım alısverıs yapmak için netten.
Kartı çekmeceye koydum.
Çocuk uyanınca o kartı çekmemeden alıp kaybetmıs.
Eşim işten geldi bu aksam kızdı kart nerde falan
Bağırdı.
Ya sakin ol bulunur evde dir nereye gıdecek dedim.
Baktı buldu sobanın altındaymıs. Ama hâlâ söyleniyor. Çok yorgunum bılmemne tartışıyor. Camlar açıktı komşular duyacak diyorum.
Tamam kart bulundu dedım daha ne uzatıyorsun?
"Sen insan olsaydın böyle davranmazdın yorgunum anlamıyon mu" dedi
Ben yorgunken sinirli oluyorum dedi
Tamam yorgunluğunu anlıyorum ne yapabılırım dedim.
Sen git anneannene kal 1 ay dedi .
"İyi tamam gidicem
Kızını da görmüceksin o zaman " dedim
En fazla 1 hafta kalırsın hem korona var dedi.
"Ee o zaman niye kovuyorsun
Ben sahipsiz değilm anneme de anneanneme de giderim kalırım merak etme "
Dedim.
Anlayacagınız bu son zamanlar hep böyle tartışıyoruz ufacık bırseyden.
Beni ruhen çok yoruyor
Ooo esiniz bide araçta kullanmiyormus klasik işinizi yspin aşırı hizmete gitmeyin yormayın kendinizi.Serviste uyuyor zaten. İnatagrama giriyor vs z
Ben Çalışırken de Anlayış Göstermiyordu hemde Ben de onun Gibi 12 saat çalışıyordum. Sabah 6 da iş başı yapiyordum. Anlayış göstermiyordu kaç kere kavga ettkHepsi oructan oluyor oruçluyken çalıştığı icin açlığa dayanamıyor
Ama ne yazıkki sabirla ve hakkini vere vere bilinçle oruc tutan yok gibi
Birde çalışmıyorsanız evde iseniz yemek yapin sahur hazirlayin ne olacak ki çalışıyor olsaniz yardim istemeniz daha normal karsilanir da 12 saat disarda geçiriyormuş
Ben de dedim ki Asıl sen git Annene annen 2 ay dayanamaz sana dedm annne ne söylen dedm her gun taze yemek yapsın sana dedmSen git anne kal 1 ay ne demek ya kovmuş resmen
O zaman boşanın hanımefendi değişecek gibi değil her halukarda böyleyse yapacak bisey yokBen Çalışırken de Anlayış Göstermiyordu hemde Ben de onun Gibi 12 saat çalışıyordum. Sabah 6 da iş başı yapiyordum. Anlayış göstermiyordu kaç kere kavga ettk
Yok orucu Aç kalmak zannediyor hep böyle . Küfür bağırış çağırış hepsı varSen neden annene gidiyorsun? O gitsin?
Git deyince git, gel deyince gel, oyle mi? Oldu deseydiniz.
Orucu kendine tutuyir, eziyeti size. Tuttugu oruc kabul oluyor mu onu Allah bilir.
Madem sen hazirla yat ben yerim diyorsa siz de oyke yapin, ezana kadar beklemeyin.
Malesef öyle yetiştirmiş anasıMAALesef erkek anaları ,oğullarını “agam ,paşam”diye yetiştirmeye devam ederse,bu tip erkeklerin sayısı katlana katlana artacak.![]()
Yok işi gücü uçurtma uçurmak.Oruçken sinirli, yorgunken sinirli.. bahanelere gerek yok eşiniz normalde sinirli biri. Yalniz nasıl bastırmışsa sizi, çocuğa bakmasina çöp atıp alışveriş yapmasına bile çok büyük bir iş yapmış gibi mutlu oluyorsunuz.
Durumunuza cok üzüldüm, annenize gidin aç kalsinda en azindan kıymetinizi anlasin size eziyet etmeyi bırakır belki
Bir de bana oruç tutmayınca kızıyor cehennemde yanacaksın diyor. Orucunu tut diyor ama kendisi oruçluyken barut gıbı sinirli oluyorSiz sanırım kocanizi çok simartmissiniz ne dese yapmışsınız,zaten görevi çalışmak başka ne işi var sizinde evi tüm hayatınızı devam ettirmek siz yorulmuyormusunuz sanki,biraz kendinize değer verin gece neden bekliyorsunuz çocuk uyuyunca yatın 1saat kaka kalkın ben öyle yapıyorum ,kocanız oruç tutuyorsa kendine zorla siz mi tutturuyorsunuz atari siniri size böyle yapan tutmasın bı zahmet,ailenizin yanına gidin orada rahat ederseniz bir iki ay gelmeyince gorsun,hatta kendi gel diyene kadar gitmeyin.
Ne guzel evde dursa da iş yapabiliyormuş.Benim ki de ev kusudur. Sen firina git ben evi supurim der. Ben kizimla firina alisverise giderim. O yerlestirir. Kizimi yikar. Camasirlari kurutmaya atar. Yani ogremdi benden, damacanayi silip iceri alir.
Ammaaa... bazsn de kos kos yatar. Sen annesin yorulmamalisin der. Yine de cokca raziyim kendisinden.
Herifsivaslimisiniz? Biz de de herif derler sivasta
![]()
Yüz kere konuştum olmadı ben anlatırken dinlemiyor bilededigi gibi esyalarimj hazırlar giderdim anneme kapımda yatana kadarda dönmezdim.bu oruc vurmasi falsn degil karakteri boyle biraz ayar vermek lazim