• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengesiz ve beni çok yoran bi koca

Bir de bana oruç tutmayınca kızıyor cehennemde yanacaksın diyor. Orucunu tut diyor ama kendisi oruçluyken barut gıbı sinirli oluyor

Allah bana hesap sorabilir sen soramazsın dedm
Onun ki oruc tutmak degil ki ac kalmak. Oruc nefs ile ilgili birsey. Esin de nefsine ve sinirine hakim olamiyor. Yani bos yere ac kalmis oluyor.
Bu arada kimin cehennemlik oldugunu nerede biliyor? Kalp kirmak Kabe yikmaktan betermis. Peygamberimizin sozu bu. O sizin gonul Kabe'nizi yiktiktan sonra ac kalsa ne, kalmasa ne.....

Siz gerçekten de gitsenize annenize falan kalabildiğiniz kadar kalın, öküz yemeğini de kendi hazırlasın sinirlenince de kendine bağırsın. Ne güzel öyle stres topu gibi bi o yana atiyo sizi bı bu yana

Siz gerçekten de gitsenize annenize falan kalabildiğiniz kadar kalın, öküz yemeğini de kendi hazırlasın sinirlenince de kendine bağırsın. Ne güzel öyle stres topu gibi bi o yana atiyo sizi bı bu yana
Öküz işte. Hem git kal diyor hem korona var gidemezsin diyor. Recep İvedik izleye izleye ondan beter oldu.

Yıl olmuş 2020 hâlâ Recep İvedk izliyor beyinsizz

Onun ki oruc tutmak degil ki ac kalmak. Oruc nefs ile ilgili birsey. Esin de nefsine ve sinirine hakim olamiyor. Yani bos yere ac kalmis oluyor.
Bu arada kimin cehennemlik oldugunu nerede biliyor? Kalp kirmak Kabe yikmaktan betermis. Peygamberimizin sozu bu. O sizin gonul Kabe'nizi yiktiktan sonra ac kalsa ne, kalmasa ne.....
Yıl olmuş 2020.

Netten açıyor Recep İvedik izliyor ve onun gibi kaba ve gerizekalı davranıyor.

Zekâ beyin akıl dıe bırsey YOK

Ben sinirliyime sığınmış kocan. Ona boyle sinirli bir insanin tedavi olması gerektiğini ve anormal olduğunu söyle. Ben sinirliyime siginiyorlar herkes onları çekmek zorunda sanıyorlar. Sinirliysen git tedavi ol. Benden memnum degilsen boşa derdim ben
Boşanma konusunu açtm ben işimi de eşimi de bırakmam dedi

Oruçken sinirli, yorgunken sinirli.. bahanelere gerek yok eşiniz normalde sinirli biri. Yalniz nasıl bastırmışsa sizi, çocuğa bakmasina çöp atıp alışveriş yapmasına bile çok büyük bir iş yapmış gibi mutlu oluyorsunuz.
Durumunuza cok üzüldüm, annenize gidin aç kalsinda en azindan kıymetinizi anlasin size eziyet etmeyi bırakır belki
Annene git diyor sonra da KORONA var gidemezsn diyor tam beyinsiz

Merhabalar.

Eşim çalışıyor mesai yapmıyor 10 saat çalışıyor 2 saat yolda geçiyor yani 12 saat evde değil.
1 ay aralıksız Oruç tutuyor. Ama kalp de kırıyor sinirleniyor sövdüğü de oluyor!!!

Ona göre illa kadın sofra kurar yemek yapar iftar sahur hazırlar bunların hepsını kadın yapar . Kendisi hiç yardım etmez.

Birşeyi 10 kere söyleyınce yapar. Yemek olmadıgı zaman söylenir kavga çıkartır.
Ben de o laf yapmasın diye sahura kadar uyumuyorum.
Çay demliyorum her gece ne isterse hazırlıyorum önüne koyuyorum o yiyor yatıyor. Tabi bana kalsa en gec 02.00 de yerim yatarım.

Bir de 02.30 da yemiyor illa 03.30 da yiyecekmiş. Bızım burda 04.00 de okunuyor imsak.

Neyse bugun son günmüş işi. İşyeri şimdi 14 gün yine izin verdi corona sebebıyle.

Hem evde kafamı ütülücek söylenecek.

Ha faydası şöyle oluyor çocugun altını değiştiriyor onu terasa çıkartıyor çöpleri atıyor alışverıse gıdıyor o kadar.
Nankör değilim.

Zaten sahura kadar uyumuyorum duruyorum dedim.

Durmasaydın diyor
Sen masayı hazırla yat diyor öyle olur mu sızce

Bu aksam şöyle bır tatışmamız oldu. Onun banka kartını almıstım alısverıs yapmak için netten.
Kartı çekmeceye koydum.

Çocuk uyanınca o kartı çekmemeden alıp kaybetmıs.
Eşim işten geldi bu aksam kızdı kart nerde falan
Bağırdı.
Ya sakin ol bulunur evde dir nereye gıdecek dedim.

Baktı buldu sobanın altındaymıs. Ama hâlâ söyleniyor. Çok yorgunum bılmemne tartışıyor. Camlar açıktı komşular duyacak diyorum.
Tamam kart bulundu dedım daha ne uzatıyorsun?

"Sen insan olsaydın böyle davranmazdın yorgunum anlamıyon mu" dedi

Ben yorgunken sinirli oluyorum dedi

Tamam yorgunluğunu anlıyorum ne yapabılırım dedim.

Sen git anneannene kal 1 ay dedi .
"İyi tamam gidicem

Kızını da görmüceksin o zaman " dedim

En fazla 1 hafta kalırsın hem korona var dedi.

"Ee o zaman niye kovuyorsun
Ben sahipsiz değilm anneme de anneanneme de giderim kalırım merak etme "
Dedim.

Anlayacagınız bu son zamanlar hep böyle tartışıyoruz ufacık bırseyden.

Beni ruhen çok yoruyor
Ay benim babamda böyleydi oruçluyken işte tuttukları oruç sayılmıyorki boşuna tutuyorlar
Normalde böyle mi peki
Bana dese git diye o an giderim ne hali varsa görsün

Eşinizin size iş yapmamasını anlarım da evden koymak nedir? Siz onu evden kovun bakın nasıl oluyormuş. O ev eşinizin olduğu kadar sizinde sayılıyor. Size git dediği zaman neden gidiyorsunuz? Bu fırsatı ona neden tanıyorsunuz? Çocuğunuzla nereye gidip, ne kadar süre kalabilirsiniz?

12 saat iş yol 2 saat alışveriş çocuğun altını değiştir çöp at 8 saat uyku hemde aç susuz
Yahu vicdan :KK53:
Hemcinsinizi koruyacaksınız diye bu kadarda insafsız olmayın :KK14:
Şimdi 2 hafta tatil de hem bayram tatili hem Korona dan dolayı. 2 hafta tatil demek onun yiyip içip yatması demek.

Biz ev hanımları öyle miyiz... herşeyi yapiyoruz

Eşinizin size iş yapmamasını anlarım da evden koymak nedir? Siz onu evden kovun bakın nasıl oluyormuş. O ev eşinizin olduğu kadar sizinde sayılıyor. Size git dediği zaman neden gidiyorsunuz? Bu fırsatı ona neden tanıyorsunuz? Çocuğunuzla nereye gidip, ne kadar süre kalabilirsiniz?
Aynen ama ben onu zaten her kızdıgım da kovardım bu son günlerde. O da beni taklit ediyor...

Merhabalar.

Eşim çalışıyor mesai yapmıyor 10 saat çalışıyor 2 saat yolda geçiyor yani 12 saat evde değil.
1 ay aralıksız Oruç tutuyor. Ama kalp de kırıyor sinirleniyor sövdüğü de oluyor!!!

Ona göre illa kadın sofra kurar yemek yapar iftar sahur hazırlar bunların hepsını kadın yapar . Kendisi hiç yardım etmez.

Birşeyi 10 kere söyleyınce yapar. Yemek olmadıgı zaman söylenir kavga çıkartır.
Ben de o laf yapmasın diye sahura kadar uyumuyorum.
Çay demliyorum her gece ne isterse hazırlıyorum önüne koyuyorum o yiyor yatıyor. Tabi bana kalsa en gec 02.00 de yerim yatarım.

Bir de 02.30 da yemiyor illa 03.30 da yiyecekmiş. Bızım burda 04.00 de okunuyor imsak.

Neyse bugun son günmüş işi. İşyeri şimdi 14 gün yine izin verdi corona sebebıyle.

Hem evde kafamı ütülücek söylenecek.

Ha faydası şöyle oluyor çocugun altını değiştiriyor onu terasa çıkartıyor çöpleri atıyor alışverıse gıdıyor o kadar.
Nankör değilim.

Zaten sahura kadar uyumuyorum duruyorum dedim.

Durmasaydın diyor
Sen masayı hazırla yat diyor öyle olur mu sızce

Bu aksam şöyle bır tatışmamız oldu. Onun banka kartını almıstım alısverıs yapmak için netten.
Kartı çekmeceye koydum.

Çocuk uyanınca o kartı çekmemeden alıp kaybetmıs.
Eşim işten geldi bu aksam kızdı kart nerde falan
Bağırdı.
Ya sakin ol bulunur evde dir nereye gıdecek dedim.

Baktı buldu sobanın altındaymıs. Ama hâlâ söyleniyor. Çok yorgunum bılmemne tartışıyor. Camlar açıktı komşular duyacak diyorum.
Tamam kart bulundu dedım daha ne uzatıyorsun?

"Sen insan olsaydın böyle davranmazdın yorgunum anlamıyon mu" dedi

Ben yorgunken sinirli oluyorum dedi

Tamam yorgunluğunu anlıyorum ne yapabılırım dedim.

Sen git anneannene kal 1 ay dedi .
"İyi tamam gidicem

Kızını da görmüceksin o zaman " dedim

En fazla 1 hafta kalırsın hem korona var dedi.

"Ee o zaman niye kovuyorsun
Ben sahipsiz değilm anneme de anneanneme de giderim kalırım merak etme "
Dedim.

Anlayacagınız bu son zamanlar hep böyle tartışıyoruz ufacık bırseyden.

Beni ruhen çok yoruyor
Allah yardımcın olsun bacım

Açıkcası ben biraz empati yaparak eşinizide anlamak istedim. Babam askerdi çok stresli bir işte çalışırdı, eve gelince genelde her şeye söylenir bağırırdı. Eşiniz 10 saat çalışıp 2 saat yolculuk yapıyor ve oruç tutuyor işte ne yaşıyor bilemezsiniz belki orada da üstüne gelen insanlar oluyodur. Eve gelip sizin sofrayı hazırlanmanızı, sahuru hazırlamanızı beklemesi normal değil mi? Bunu size bir hizmetçi mualemesi göstererek mi istiyor bilemem ama çocuğun bezine, eve yardım ettiğini söylüyorsunuz. Biraz anlayışlı ve sakin kalmanızda fayda var çünkü eşinizde çok bunalmış ve gerilmiş gibi gözüküyor. Ki size açıkca yorgunken sinirli oluyorum demiş ama ne yapabilirim diyerek onu çok umarsamadığınızı belli etmişsiniz. Annenin evine git demek tabi ki çok yanlış ama yine de sizin anlayışlı ve sabırşı davranışlarınız görürse belki oda davranışlarını düzeltebilir. Umarım iyiye gidiyordur ama aşılmayacak bir durum yok burada evlilik böyle bişey değil mi bazen sen çok gergin ve sinirli olabilirsin o seni idare etmeli bazen o sinirli olabilir sen onu idare etmelisin bunun yüzünden boşanılır mı? :/

Son düzenleme:
2 yaşında çocuğunuz var diye bahane edip durmayın. Biraz üşengeçsiniz anlaşılan. Annem 4 tane kuduruk çocuk büyüttü hem de sizin eşinizden çok daha sinirli bir adamla evliyken. Babam yemeği beğenmezse sofrayı ters düz ederdi. Annem hergün 3 çeşit yemek+salatası bunun yanında 4 çocuk büyüttü. Her şeye de yetişirdi. Size hakaret etmesi normal değil ama siz de 12 saat yorulmuş adama iş yaptırmaya çalışıyorsunuz. Siz yatın akşama kadar adam eve gelince de çalışsın. Azıcık adama da merhamet edin. Sizin gibi karım olsa ben de kötü sözler söyleyebilirdim.

Valla on saat çalışıp iki saat yol cektikten sonra yorgunda olunur gerginde olunur çok normal eşinizle izin günü iyice bir dinlenince konuşun seni anlıyorum yoruluyorsun ama bana da çok yüklenme felan birşey deyin sarılın öpüşün ☺hayat zor ev geçindirmek bir yandan da bir ilişki yürütmeye çalışmak daha da zor karşılıklı olarak biraz ödün vererek sabır gostererek ilerliyor evlilikler başka türlü zor

Back
X