- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yanındayım şahsım adına sksksmsmBenzetmeler kelimesini okuyunca bile gözümün önüne burnu kanarken geldiBana soruların zor olanları geldi aman düşmanımın başına bile gelmesin. Beterin de beteri var tabi halimize şükür. Gerçi gelsin tek düşmanım o bezelye beyinli montofon herif inşallah evlenmeye çalıştığı ilk kadın düğün altınlarını çalıp kaçsın, ikincisi onu aldatsın boşansın ve o kadının dayıları onu dövsün
Sonra bana gelsin desin ki benim canım dükkanım, tilkinim döndüm geldim , ne diyorsun ? Sonra ben de o çam ağacını temaya bağışlayayım. offf
sinerji yaratalım gocam kunkfu pandanın sonu temalı bedduaya yüklenelim buradan size sahip sesleniyorum ,bana sahip çıkın
![]()
Çok teşekkürler, öpüyorum.Ben yanındayım şahsım adına sksksmsm
Aminnn ,mutluluklar dilerim ben de sana en tatlı insanlar arkadaşın olsun, uzaktan olsa da razıyım sev beni arkadaş olalımSenin Gİbi arkadaşım olaydı 1000000.... Borcum olaydı çokk tatlısın. Allah en güzel yolla kurtarsın o montofonun da cezasını şeyetsin çooook amin
Ben de bakınca adam sanmıştım sonra geçtiVelet diyince çocuk sandm .
Ansjsjsn kız bu adam cidden seni nasıl kaybetti hayret!Ben de bakınca adam sanmıştım sonra geçti
Bu iyiydi kabulBen de bakınca adam sanmıştım sonra geçti
Ayyy çok teşekkür ederim utandım vallahiAnsjsjsn kız bu adam cidden seni nasıl kaybetti hayret!
Ne güzel neşeli, zeki hatunsun
Dilerim kıymetini bilecek, çok iyi anlaşıp; neşene neşe katacağın insanlar girer hayatına ve burada bizimle paylaşırsın![]()
Ruh öküzümle tanıştığıma göre sıradakini alabilirim . Kim benim ikizim onunla da biraz gıybet ederdimAnlatışa bakİçimiz açıldı,
Müge hatun senmisin ya,yoksa ikizimisin![]()
Her halde ben çirkin,çalışmayan,ruh hastası , gerizekalı,saygısız ;o ise büyük ve köle olunası erkek, yakışıklılık abidesi, büyük kişilik , Tanrı tarafından seçilmiş bile olabilir. Ama bana henüz görünüşle ilgili hakarette bulunmamıştı. Ankara'yı ezikleyen insanın köyü ve milyon tane köylüsü var ama benim ailem köyden kopalı 200 sene oldu. Köylü olmak da ayıp değil. Ama yaptığı muameleyi benim ona yapmam lazımmış demek ki. Evleniyorsun, her gün aynı sofrada yemek yiyorsun ,aynı yastığa baş koyuyorsun ama için bunlarla dolu. Düşündükçe nasıl irite oluyorum anlatamam...Bursa kumaşının son bir metresi sanki ya da son padişah. Sen de köylü kızı kimsenin evlenmek istemediği çirkinlikten yolların bile küstüğu bahtsiz evde kalmiş kizmiydin bu adamın iftiralarida komik istanbul 'a getirdim ne demekse ?neyse bu adam layıkıyla herşeyin kötüsünü yaşar bu iyi niyetsizlikle .en kisa zamanda bosanmani ümit ederim
Hani Müge Bartol'du önce,sahi sen yeniydin di mi,o eskide kaldı epey,tatlı kızdı ya,kore hayranıydıRuh öküzümle tanıştığıma göre sıradakini alabilirim . Kim benim ikizim onunla da biraz gıybet ederdim![]()
Ben daha önce ki bir yorumum da, her şehirde, öküz terbiye etmek için merdaneli bir tim kuralım demiştim.Şu zihnimize dolan öyle miydi böyle miydi işinden vazgeçmeliyiz. Hepimiz. Konularımı bilenler bilir.... Rahatlamak için yazıyorum atlayarak okuyabilirsiniz.
Boşanma aşamasındayım. Yıpratıcı bir çok süreçten geçtim. Aptal gibi hissediyorum kendimi. Onurumla,haysiyetimle oynadı, gazap oldu üstüme yağıyor hayal kırıklıklarım. Yağmaladı beni. Aynadaki kızcağıza tokat atmasına, incitmesine izin verdiğim için kendimden utanıyorum. Canım ara sıra çok sıkkın. Bir şeyler oluyor hissediyorum. Kapıdaki gelişmeler ve olan şeyler. Eşim olacak insansı 2.dilekçeyi yazacak inşaallah,önümüzdeki hafta son 15 gün doluuyor, mahkeme günü verilecek sonra. Bakalım ne iftiralar hazırladı. Süreci uzattı durdu. Engelledim ama aramalarını görebiliyorum. Telefonda delil toplayacaktı aklından. Günde bir kere olmak suretiyle ara sıra rahatsızlık veriyor. Açmıyorum cevap vermiyorum.
Arkadaşımın eşi... İsmi sentetik olsunSentetik kardeş evini bizim evin yakınına taşıdı ve hint dizisi gibi olaylara tanık oluyorlar. Dün bu arkadaş oflaya puflaya cumartesi cumartesi işe giderken benim cep herkülü , minyatür sumo , potansiyel hain evlat ökkeş kocamı görmüş. Sabah o saatte kalkmış , yine berbat görünüyormuş...Nasıl içim soğuyor anlatamam. Yüzümde güller açtı. Çok mu kötüyüm nedir... Sonra öğlen arkadaşım da görmüş kendisini. Konuşmaya çalışmış kızla ama o geçiştirmiş ayak üstü. Bana da artık selam vermezsen iyi olur arkadaşıma yaptıklarından sonra demiş hatta . Bunun sürekli elleri titriyormuş, yüzü çökmüş iyice zayıflamış, gözlerinin altı mosmor olmuş , sararmış solmuşşş... Ohhhhh . Beni rahatlatmaya çalışmıyorlar değil mi
çöksün pislik. Beni her gün ağlattığı gibi ağlasın. Eşyalarıma sarılsın ağlasın.
Bir defa ,1 dakika 10 saniye kadar telefonda konuştuk bana bağırıp çağırıyordu, demediğini bırakmadı yine. Dilekçede atmadığı iftira da yok. Hırsızmışım, düğün altınlarını çalmışım, ailemden şiddet görmüşüm (büyük iftira) , psikolojim bozukmuş çünkü ailem boşanmış ya o sebepten.. O son gün bana , büyü de yaptırırsın sen bana bile demişti. Terbiyesiz insan... Ben onun sırtından geçinmişim, İstanbula gelmek için onunla evlenmişim, eşyaları o almış, ev onunmuş, altınları ben çalmışım aileme vermişim, ben huzur bozucuymuşum, huzursuzluk sebebiymişim, erkekle nasıl konuşacağımı bilmezmişim, ne biçim kadınmışım, dağınıkmışım, şımarıkmışım . Oysa evlilik sitelerine girdiğini görüp ses çıkarmamam lazımmış. Müslüm Gürses içki içip karısını dövüyormuş ama karısı onu terk etmemiş kadın dediğin öyle olurmuş. Kurtarın beni bu adamın saçmalıklarından. Kusuciğim. Bunlar sadece küçük bir kısmı.
Ne yapayım da atayım ben bu hayal kırıklıklarını... Şu düşüklük, basitlik karşısında ne yapayım.. Şu adamı biri dövebilir mi ? Ağzını burnunu biraz yıpratın . Kuş beyinsiz.
ÖİT öküz intikam timi.Ben daha önce ki bir yorumum da, her şehirde, öküz terbiye etmek için merdaneli bir tim kuralım demiştim.gerçekten artık ihtiyaç oldu.
Ben şahsına münhasır biriyim reca ederim benzetilmesin ,belki Müge hanım bana benziyordur 8) Korelilerde en nefret ettiğim şey sarı ,turuncu,açık kahverengi saçlı ergen oğlanlar. Kadınlarında en nefret ettiğim şey ise dudaklarını uzatarak ,mızmızlanarak konuşmaları . Ama evde kimbap denemişliğim var :)Hani Müge Bartol'du önce,sahi sen yeniydin di mi,o eskide kaldı epey,tatlı kızdı ya,kore hayranıydı
Ayyy çok teşekkür ederim utandım vallahiBen her zaman çok neşeliydim, umutluydum hayata karşı, güçlüydüm her sıkıntıya güler geçerdim. Sonra evlendim gamlı baykuş oldum çıktım. Sadece evlilikte de değil, adamla tanıştığım ilk günden beri enerjimi hortumlayıp, pozitif elektriğimi sömürüyormuş da farkında değilmişim. Normalde selam bile vermeyeceğim birinin paldır küldür hayatıma girip istediği gibi davranmasına merhamet hissi eşlik edince böyle oldu. Sürekli gariban ,sürekli mağdur, sürekli sevgiye muhtaç bir yavrucak edasında gezerdi Allahın Emrah Sezercik İnanmaoğlu yaratığı. Yazıktır dedim evlat edindim. Bir de sanki ilk hoşlandığım,çay içtiğim insanla evlenmek zorundaymış gibi hissettim kendimi
beni hep Zeki Müren bu hale getirdi zaten. O Katip filmindeki kızı küçükken sevmişti senelerce beklemişti avare avare gezmişti ,beklenen şarkı filminde sadece jeyan mahfiyi beklemişti.Bütün şarkıları aslında ilahi aşk tadında,böyle sevgilini aslında bir kişiyi ruhlar aleminde görmüşsün, dünyada buluyorsun,bulunca tanıyorsun... Ben de öyle olurdur zannettim
Ben aslında bu su samuru yüzünü de çok beğenmiştim. Ne masum demiştim. Şimdi tuvalet fırçasıyla saçlarını taramak ve tuvalet terliğiyle ağzına vurmak istemem bir şey değiştirmez. Müslüm Gürsesi de severim. Ama ben aldığımda böyle değildi bu herif. Eteğime yapışmadan sokakta gezemezdi. Sonra beni ezmeye çalıştı. Ben de kendimi ezdirmedim. Sonra doz ağırlaştı. Sevgisizlikler de arttı. Sonuç işte.
Bu arada umarım bize ne senin kocandan moduna transplantsyonunuzu sağlamamışımdır .Anlatınca ve yayılınca bir çok genç kızı kurtardığımı hissediyorumve tavsiyemdir salak olmayın
![]()