Selam arkadaşlar saçma sapan bir konuyla ilgili size danisicam.Şimdi öbür konularimda.anlatmistim kv.elti.vs...Benim hiç biriyle öyle aile ilişkim falan yoktur.Çünkü sevmiyorum ve görüsmüyorum özellikle eltimle.Ama son olaylar komik mi desem sacmalik mi desem bilemedim.Eltimi Kaynim aldatmis bayagi bayagi yani çünkü adam saklamiyor neyse ben bunların hepsini kv.den duydum.Eltim ekonomik özgürlüğü olan birisi ama kocasını kabul etmiş .Bundan sanane diyeceksiniz...Asıl bomba bütün hersey bana patladi.Bu eltim olacak kişi kv.ye demişki söyle ona benden için yuvam yıkılmadi boşuna sevinmesin.Sok oldum eşimin yanında kv ye tekrar sordum Eşimde kızdı ama boşver dedi.Ama ne yapicagimi şaşırdım sürekli bana birileriyle mesaj yolluyor işte beni gördüğü yerde bir meydan okumalar .Gülüyorumda.Kv ye dedimki oğlun aklandi.gelinin aklandi.benmi sucluyum.Dediği laf eee sen eltısıinya.seni rakip görüyor. Birde bütün aile üstüme geliyor neymiş yalan söylemeyim o kadar igrencliklerki sadece dediğim iyi mide varmış .Yok İşte kv.ye göre yuvasını kurtaran kahraman anne ama iş öyle değil iste.Ne mal olduğunu biliyorum da öyle dedim ben napiyim arkadaşlar ya sarmış bana ne söylesem nasıl tavır takinsam