Dengesizler

Iste bosver laf getirip goturene dikkat et.
belki senin lafini nasil aktardilar.
eger eltin konusulcak bi insansa bigun guzelce konus.yanlis anlamis olabilirsin ozurdilerim felan de.kimbilir oneler yasiyo suan.hic kolay bi durum degil.hem o hem bide sagin solun lafi kadinda dengesizlesmistir.
Gerçekten eşimle bile tartıştık bu konuda o işte kardeşini s
Ha ha sendemi atilsin mapis damina:KK14:
neyse konuyu uzatmayayim o eltiden hayir gelmez uzak dur konu sahibi her ailwde var oyle dengesizler
Iste bosver laf getirip goturene dikkat et.
belki senin lafini nasil aktardilar.
eger eltin konusulcak bi insansa bigun guzelce konus.yanlis anlamis olabilirsin ozurdilerim felan de.kimbilir oneler yasiyo suan.hic kolay bi durum degil.hem o hem bide sagin solun lafi kadinda dengesizlesmistir.
İşte bende başta öyle üzüldüm ne olursa olsun kadın olarak.Ama insanlıkla anlayan bir tip değil

Yalnız mune nası korkutmussa her yorumada konuyla alakalı yorum:KK48::KK48:
Konu Sahibi ipekböceğinin dediklerine harfiyen katılıyorum:KK19:
Kiz samuray kiliciyla geldi simsi ben sizi yonetim kurulana sececegim merak etme dedi;)kendimi kodeste buldum;)biz gidince konu sahibi gorumce konumun icine ettiniz demis:63:
konu sahibi sen sana mesaj getirenlerede yuzverme arada laf tasimasinlar eltinede gul eglen takma

Kiz samuray kiliciyla geldi simsi ben sizi yonetim kurulana sececegim merak etme dedi:KK66:kendimi kodeste buldum:KK66:biz gidince konu sahibi gorumce konumun icine ettiniz demis:63:
konu sahibi sen sana mesaj getirenlerede yuzverme arada laf tasimasinlar eltinede gul eglen takma
Diğer kızla siz kaynattınız kaynattınız nası olduysa benide yaktınız:KK14:
Konu sahibi birdaha böyle bi olay yaşansa dahi yorum yapma kaynını bile haksız görme ondan bile alınmış baksana

Ben bu olayı zaten biliyordum ama dediğiniz gibi yeterki bana bulaşmasınlar.bize diye kv.söylemedik eşim öyle istedi.Ortaya çıkıçaktı zaten istemedim bizden duyulmasini

camura tas atarsaniz uzerinize sicrar olay belli iletisiminizi kesin sorunlarida bitirmis olursunuz

Iyi mide varmis....
Cok agir bir laf!

Benim kocam beni aldatsa ve ben o aciyi yasarken eltim boyle bir yorum yapsa ve buraya gelip "dengesizler" baslikli bir konu acsa..

Yorumlarin cogu gorusme, mesafe koy, gormezden gel vs..
Gercekten bu denilenleri yap ve gercekten gorusme o kadinla. Kadin aldatilmanin ustune bir daha uzulmesin.

Kalbiniz cok kotu.. mesafe koy vs diyen ve sizin tarafiniza gecen arkadaslari kiniyorum..

camura tas atarsaniz uzerinize sicrar olay belli iletisiminizi kesin sorunlarida bitirmis olursunuz
Aynen ama geçen kendimi tutamadım iste kv söyleyince dedim gitsin kendine hayatına baksin benimle ugrasacagina diye ve kv de bir tuaf anne bana anlatma diyorum ne var sanki konuşuyorum şurda diyor çünkü arada laf götürüp getiriyor.Amann hepsi bir alem eşime söyledim bak kardeşine konuş diye oda boşver herkes ne olduğunu anlıyor işte diyor

Iyi mide varmis....
Cok agir bir laf!

Benim kocam beni aldatsa ve ben o aciyi yasarken eltim boyle bir yorum yapsa ve buraya gelip "dengesizler" baslikli bir konu acsa..

Yorumlarin cogu gorusme, mesafe koy, gormezden gel vs..
Gercekten bu denilenleri yap ve gercekten gorusme o kadinla. Kadin aldatilmanin ustune bir daha uzulmesin.

Kalbiniz cok kotu.. mesafe koy vs diyen ve sizin tarafiniza gecen arkadaslari kiniyorum..
Arkadaşım ben o lafi niye dedim biliyormusun adam harem kurmuş gibi bizim bu dengesiz de ben baş hasekiyim nasıl olsa bana dönüp geliyor deyince reflex olarak dedim.Yoksa banane zaten ben esiklerini bilmem o benimkini bilmez o derece uzağız yani.Ama diyorum ya kadın gitmiş tee eşimin ergenlikteki sevgililerini bulup eşimle bir yolunu bulup işte bir araya getirmeye çalışıp Allahim eşim anlattığında ne kadar gülmüstük.Böyle bir insan Kusura bakmayın dengesiz ben böyle bişeyi kabul edemem ve geri bana geliyor diyede zafer kazanmış gibi ortada dolaşan biriyle tabiki mesafe koyucsm

Diğer kızla siz kaynattınız kaynattınız nası olduysa benide yaktınız:KK14:
Konu sahibi birdaha böyle bi olay yaşansa dahi yorum yapma kaynını bile haksız görme ondan bile alınmış baksana
Yorum yapmıyorum zaten canim ya arkadaşın biri kınama beni mesafe koyuyorsun diye falan da yeni değil işte yıllar önce bu ben yeni yeni mesafe koymaya başlayınca ne o niye uzaklasiyorsun benden Eşimde gözünmü var diyen birisi var gerisini sen düşün artik

Valla kendi sorun etmediyse kimse bisey diyemez.
ona da cok zordur yasadigi durum.
belliki senin dedigin kulagina gitmis ki zoruna gittigi icin boyle seyler soyluyor.
Kim olsa kizar nasil mide varmis lafina.
kim ne derse desin ne laf getirirse getirsin beni ilgilendirmez onun hayati ister bosanir ister bosanmaz deyip gecmekti.yada hic yorum yapmiyacan.

dediklerinize katılıyorum. ""vallahi birsey demedim sadece iyi mide varmış dedim "" diyorsunuz...

keşke birşeyler daha deseydiniz...

senelerdir güvendiği kocasi aldatmıs, eminim dünyası başına yıkılmıştır...
affettigini duyunca, söylenecek en BERBAT en ÇİĞ söz bence bu..

ben şahsen düşmanıma söylemem söyleyEmem.. çünkü başıma gelmesinden korkarım. anlaşılan siz korkmuyorsunuz. ben napardım o zaman, nasıl çıkardım işin içinden demiyorsunuz...EŞINİZE O KADAR GÜVENMEYİN. O KADINA BUNU YAPAN EŞİNİZLE KARDEŞ BUNU DA UNUTMAYIN..ben en cok size sinirlendim..

sevgisini yenemedi belki bin türlü ihtimal var...

Aldatılmak öyle kolay birsey değil..Boşanmalarını beklemektense,nefsinizi yenip, eltinizin yaninda olsaydınız keşke..
iyi mide varmış demek en kolay olanı çünkü...

dediklerinize katılıyorum. ""vallahi birsey demedim sadece iyi mide varmış dedim "" diyorsunuz...

keşke birşeyler daha deseydiniz...

senelerdir güvendiği kocasi aldatmıs, eminim dünyası başına yıkılmıştır...
affettigini duyunca, söylenecek en BERBAT en ÇİĞ söz bence bu..

ben şahsen düşmanıma söylemem söyleyEmem.. çünkü başıma gelmesinden korkarım. anlaşılan siz korkmuyorsunuz. ben napardım o zaman, nasıl çıkardım işin içinden demiyorsunuz...EŞINİZE O KADAR GÜVENMEYİN. O KADINA BUNU YAPAN EŞİNİZLE KARDEŞ BUNU DA UNUTMAYIN..ben en cok size sinirlendim..

sevgisini yenemedi belki bin türlü ihtimal var...

Aldatilamak öyle kolay birsey değil.. Nefsinizi yenip boşanmalarını bekelmektense, eltinizin yaninda olsaydınız keşke..
iyi mide varmış demek en kolay olanı çünkü...
Birdaha söyliyim kadınla baktım yüz göz olacağız mesafe koydum ve bana Eşimde gözünmü var da uzaklasiyorsun diyen birisi.Anlattım biraz yine diyorum belki büyük konusuyorum ama ben kabul etmem ha tabiki kadın olarak üzüldüm .Ama işte olayda öyle masum mağdur kadın olayı değil yani.

Ya gerçekten merak ediyorum arkadaşlar pardon da aldatildigini bile bile bırak adamın geri dönmesini kabul edersen böyle yoksa kapı orda deyip hatta evine bile getiriyorsa ve hala karısı da inat degilmi bosanmiycam demesine ne denilir.Çünkü ortada sevgi yok saygı yok.Tabiki mide bulandirici .Yoksa bende mi bir terslik var.

Ya gerçekten merak ediyorum arkadaşlar pardon da aldatildigini bile bile bırak adamın geri dönmesini kabul edersen böyle yoksa kapı orda deyip hatta evine bile getiriyorsa ve hala karısı da inat degilmi bosanmiycam demesine ne denilir.Çünkü ortada sevgi yok saygı yok.Tabiki mide bulandirici .Yoksa bende mi bir terslik var.
Icinden dusun.disina vurma bosver sanene koca benim aldatilan benim dese napcan.
hazmedilcek bisey degil ama kendi bilir yinede.belki icinde neler yasiyo bilemeyiz.guclu durmaya calisiyor.aldatilmis bi kadin.demekki bosancak kadar mesele etmemis ustune bide paylasilmayan erkek moduna sokmus kocayi.
benimde var bi tanidigim 12 senelik evli cocuklari olmuyodu.adam gitti is yerinde calistirdigi kizi hamile birakip kacirdi.simdi ilk esiyle simdiki cocuklarin annesiyle dubleks bi evde yasiyolar.kadinda bosanmadi o iki cocuguda oyle bi seviyoki hayret edersin sanki icine sokacak.iki kadin dugunde cenazede hep birlikte.kimine gore normal.yada zoraki normal gormeye calisiyo.

şimdi siz tabi. onun evinde o oluyo bu oluyo, kocası şunu yapıyo filan diceksiniz de adı üstünde onun evi onun kocası, onun düzeni...

sizin derdiniz varsa ona da yorum yapalım..

ama bu mevzu üstüne, söylediğiniz lafınız karıştırmış ortalığı...biz bunu anladık ona yorum yapıyoruz..."ama böyle değil mi arkadaşlar ""deyip,
bizden evlerinde yaşananlara yorum yapmamızı beklemeyin...

siz nasıl onun evinde ki bu durumlara " mide yakıştırması yapıyorsaniz"" sizin dediğinize de herkes bir yorum yapar haliyle...

he bu arada, başkasının evinde olan hiç bir çirkinlik veya insanlarin tercihleri diyelim, bizim dilimize vuramaz, vurursa gördüğünüz gibi insanlar yanlış olanin ne olduğunu soyler...

Ne mal olduğunu biliyorum

sadece dediğim iyi mide varmış

siz bu usluplarla yaklasiyorsaniz o insanlara, elbette konu size patlar.
size ne?
bir aile icin yasanan ihanet taraflari baglar; affi da, kavgasi da... size gelip gorus soran oldu mu; eltiniz yahut kayyum biraderiniz tarafindan?
ne mal oldugu, ne demek ayrica?
uslubunuz son derece saygisiz.

Sözlerin gerçekten ağır olmuş, lakin doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış o hesap yarası varki yazık gocunmuş , boşver hepimizin yarın ne olacağimiz belli değilki olmaz bana deriz başımızda biter sen sen ol kimsenin yanında laf etme laf söz taşıyanı çok olur geri dönüşü dahada ağır olur ....Allahım muhafaza etsin bizlerinde amin

Back
X