Dengesizler

Şey evet:KK17: kusura bakma adını unuttum dahada ölsem unutmam:21:
Bencede unutma ben artik cok tehlikeliyim :KK14:içerden yeni çiktımda:KK59:

Neyse cok girgir yspsmiyorum mune abla kılıcıyla geliyo

Ama yine olsa yine yaparim gelin hanim yerden goge kadar haksizfi bence minnoooosu yakinda incir agaci ihracatina baslar demedi demeyin:KK53:

şimdi siz tabi. onun evinde o oluyo bu oluyo, kocası şunu yapıyo filan diceksiniz de adı üstünde onun evi onun kocası, onun düzeni...

sizin derdiniz varsa ona da yorum yapalım..

ama bu mevzu üstüne, söylediğiniz lafınız karıştırmış ortalığı...biz bunu anladık ona yorum yapıyoruz..."ama böyle değil mi arkadaşlar ""deyip,
bizden evlerinde yaşananlara yorum yapmamızı beklemeyin...

siz nasıl onun evinde ki bu durumlara " mide yakıştırması yapıyorsaniz"" sizin dediğinize de herkes bir yorum yapar haliyle...

he bu arada, başkasının evinde olan hiç bir çirkinlik veya insanlarin tercihleri diyelim, bizim dilimize vuramaz, vurursa gördüğünüz gibi insanlar yanlış olanin ne olduğunu soyler...
Tabiki buraya yazarken de o amaçla yazdım sizlere danışmak için benim derdim şu bu kadar kendimi onlardan uzak tutmaya çalıştıkca nasıl oluyorda kendimi tam içinde buluyorum isin.Çıkıp konuşsak adım gibi biliyorum rezillik çıkacak ee sustukca hani sanki daha çok satasiyor

Birdaha söyliyim kadınla baktım yüz göz olacağız mesafe koydum ve bana Eşimde gözünmü var da uzaklasiyorsun diyen birisi.Anlattım biraz yine diyorum belki büyük konusuyorum ama ben kabul etmem ha tabiki kadın olarak üzüldüm .Ama işte olayda öyle masum mağdur kadın olayı değil yani.
Kadin olarak uzulmussunuz. Uzulen insan bu lafi etmez biir.
Ikincisi insan kinadigini yasamadan olmez. Uzgunum..

siz bu usluplarla yaklasiyorsaniz o insanlara, elbette konu size patlar.
size ne?
bir aile icin yasanan ihanet taraflari baglar; affi da, kavgasi da... size gelip gorus soran oldu mu; eltiniz yahut kayyum biraderiniz tarafindan?
ne mal oldugu, ne demek ayrica?
uslubunuz son derece saygisiz.
İşte bende bunu diyorum banane!!!Ama kadın öyle demiyor gidip hesap soracağı 50 kişi varken kadın bana satasiyor.Benimle ugrasiyor.

Selam arkadaşlar saçma sapan bir konuyla ilgili size danisicam.Şimdi öbür konularimda.anlatmistim kv.elti.vs...Benim hiç biriyle öyle aile ilişkim falan yoktur.Çünkü sevmiyorum ve görüsmüyorum özellikle eltimle.Ama son olaylar komik mi desem sacmalik mi desem bilemedim.Eltimi Kaynim aldatmis bayagi bayagi yani çünkü adam saklamiyor neyse ben bunların hepsini kv.den duydum.Eltim ekonomik özgürlüğü olan birisi ama kocasını kabul etmiş .Bundan sanane diyeceksiniz...Asıl bomba bütün hersey bana patladi.Bu eltim olacak kişi kv.ye demişki söyle ona benden için yuvam yıkılmadi boşuna sevinmesin.Sok oldum eşimin yanında kv ye tekrar sordum Eşimde kızdı ama boşver dedi.Ama ne yapicagimi şaşırdım sürekli bana birileriyle mesaj yolluyor işte beni gördüğü yerde bir meydan okumalar .Gülüyorumda.Kv ye dedimki oğlun aklandi.gelinin aklandi.benmi sucluyum.Dediği laf eee sen eltısıinya.seni rakip görüyor. Birde bütün aile üstüme geliyor neymiş yalan söylemeyim o kadar igrencliklerki sadece dediğim iyi mide varmış .Yok İşte kv.ye göre yuvasını kurtaran kahraman anne ama iş öyle değil iste.Ne mal olduğunu biliyorum da öyle dedim ben napiyim arkadaşlar ya sarmış bana ne söylesem nasıl tavır takinsam
Bırı konu acınca ılgılenme cevap verme benı ılgılndrmez de gec bosver sen o senı kıskanyodur esın sana karsı ıyıyse evlılın guzelse o senı cekmyodur

Unuttuğunuz kv faktörü var ondan sana gelip anlatıyorsa senden de gidip ona aktarıyordur ve anlaşamadığınız için asıl sevinen kv dir , kimbilir eltine senin hakkında kv ne yalanlar anlatıyordur , kv göründüğü gibi masum değil

Icinden dusun.disina vurma bosver sanene koca benim aldatilan benim dese napcan.
hazmedilcek bisey degil ama kendi bilir yinede.belki icinde neler yasiyo bilemeyiz.guclu durmaya calisiyor.aldatilmis bi kadin.demekki bosancak kadar mesele etmemis ustune bide paylasilmayan erkek moduna sokmus kocayi.
benimde var bi tanidigim 12 senelik evli cocuklari olmuyodu.adam gitti is yerinde calistirdigi kizi hamile birakip kacirdi.simdi ilk esiyle simdiki cocuklarin annesiyle dubleks bi evde yasiyolar.kadinda bosanmadi o iki cocuguda oyle bi seviyoki hayret edersin sanki icine sokacak.iki kadin dugunde cenazede hep birlikte.kimine gore normal.yada zoraki normal gormeye calisiyo.
Bakın tekrar diyorum isterse bosanir isterse beraber kalsın beni ilgilendirmez.Ama bana satasiyor kadın şu mantık da ben mutsuzsam herkes husursuz.olsun iftira atıyor niye böyle dedin diye sorucaktim dilin kemiği yok sinirlendim söyledim diyor

Unuttuğunuz kv faktörü var ondan sana gelip anlatıyorsa senden de gidip ona aktarıyordur ve anlaşamadığınız için asıl sevinen kv dir , kimbilir eltine senin hakkında kv ne yalanlar anlatıyordur , kv göründüğü gibi masum değil
Tabii biliyorum diyorumya söyledim de anlatma bana dedim ne var sanki diyor. Sonra da işte böyle böyle oldu deyince boşver ne dediğini bilmiyor o diyor.İşine geldiği gibi

Tabiki buraya yazarken de o amaçla yazdım sizlere danışmak için benim derdim şu bu kadar kendimi onlardan uzak tutmaya çalıştıkca nasıl oluyorda kendimi tam içinde buluyorum isin.Çıkıp konuşsak adım gibi biliyorum rezillik çıkacak ee sustukca hani sanki daha çok satasiyor

İşte bende bunu diyorum banane!!!Ama kadın öyle demiyor gidip hesap soracağı 50 kişi varken kadın bana satasiyor.Benimle ugrasiyor.

SEN DIYORSUN KI ;

BEN HERKESE HER KONUDA ISTEDIGIMI SÖYLERİM. AMA KIMSE BANA BULAŞAMAZ.

YOK CANIM YOK ÖYLE ŞEY...

SEN BANA ""VAY BE NE MİDEYMİŞ" DİYE... ARKAMDAN ALAY EDECEKSIN

O DA YETMEYECEK, BIR DE KK' BIZDEN ""AMA KOCASI ONU YAPIYO, BU OLUYOR, KADINA MIDESIZ DEMEKTE HAKSIZ MIYIM ????

DİYE SAVUNACAKSINNN..

YAPTIĞIN TAMAMEN BU...

BENCE O KADINA BILEREK CANI YANSIN DİYE BU LAFI SÖYLEMİSSİNNN.

YAZIIKK..ASIL SANA YAZIK ki kulagina gidecegini bile bile böyle konuşmuşsun...

bu çiğlikte bir insanın ilk vukuatı olmasa gerek.:KK59:

Son düzenleme:
Benim dediğim tek cümleye ağır diyenler onun o kadar attığı iftiraların yalanları yanında hiç bişey .Evet yine diyorum yine diyorum bu kınama değil arkadaşlar hepimiz kadınız göz göre göre bile bile kimse sindiremez.Ha mecburiyet imkansızdır eyvallah. Ama bu başka bisey.Ortada müthiş bir sevgi olur tamam derim inaninki.yok bomboş ve artik lackalasmis bisey.Dediğim gibi anlatamiyorum burda hepsini o olayların üstüne dedim ben.Hayır sorduğum şey benim bana satastikca ne yapayım onun cirkrfliginemi bulaşayim.Yoksa yokmuş gibimi davraniyum.Ama o bir cümleyi cimbizla çekip işte sende böyle demişsin de falan.Gerçekçi olun arkadaşlar bile bile ortada aşk yok sevgi yok sırf hırs için değerli bu kadar bir kadının kücülmesine

şimdi sen bu mesajında ne demek istemişsin ?... yaşadıkları duruma bir yorum yapmamızi ve bunun üzerinden kendi dediğini haklı çıkarmamîzi istemişsin...

sapla samanı birbirine karıştırma !! sana ettigi iftiralarda, gelsen buraya kimse sana ağzını açıp da sende boyle demişsin demezzz.. ama konu bu degil, konu bambaşka...

burada ki hatunların hiç biri o kadının yaşadığı hayatı kınamıyor, kınamıcak...

sende vazgeç madem bu kadar kötüluğu dokundu sana.. seni de ilgilendirmesin hala evinde ne olduğu şu bu bundan bahsedip duruyosun...

Yanlış anlaşıldım anlatamadim.Benim sorum şuydu eltimin derdi bambaşka olmasına rağmen niye bana sarıyor.Ne yapiyim zaten görüsmüyorum. Ama yinede bulasiyor.Ama olay bambaşka yerlere gitti ha bana inceden sevinmissin de demişsin lafina da asla yukarda Allah var kesinlikle öyle bişey düsünmedim.Çünkü dediginiz gibi hepimiz İnsanız insan olanın başına is gelir.Diyorum ya canını yakmak istesem en başından eşimle biliyorduk hatta eşim konuşmak istedi kardesiyle.ben istemedim kendi aralarında halletsin ler diye.O zaman bile belki duymadan eşi vazgeçer de olay büyümez diye. Esimle kendi aramızda bile konusmadik

Ya kv bile dediki oğul benim oğlum ama bu yaşta ben bile kabul edemem böyle bişeyi bu lafın üstünede ben de öyle dedim.Yine hani durduk yere de söylemedim o lafi..

kv az değilmiş yaa önce ataşı hazırlıyor kazan yerine sizi atıyor ataşa sanki hepten sen suçlusun da kv kenardan sizleri izliyor ohh ne ala memleket gelinler girsin birbirine asıl pisliği yapanın kayınbirader beyefendinin hiçç suçu yok çünkü...?

Bencede unutma ben artik cok tehlikeliyim :KK14:içerden yeni çiktımda:KK59:

Neyse cok girgir yspsmiyorum mune abla kılıcıyla geliyo

Ama yine olsa yine yaparim gelin hanim yerden goge kadar haksizfi bence minnoooosu yakinda incir agaci ihracatina baslar demedi demeyin:KK53:
Bizde yeni çıktık mapus damından bacım kader ortağıyız:KK52:
Of çok şey yazarımda konu sahibine ayıp olur şimdi öptüm sizi ipeqbojuqu ipeqbojuqu Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti bidaha kılıçlanmayalım :KK11:

siz nasıl mide var mı dediniz ? yalnız eltiniz kızmakta çok haklı . bir de bu hayatta gerçekten büyük konuşmayacaksın . kimse böyle bir meseleden imtihan olmasın . aldatılmak zaten yeterince zor ve belki gerçekten affetti . kimseye laf düşer mi ?

Selam arkadaşlar saçma sapan bir konuyla ilgili size danisicam.Şimdi öbür konularimda.anlatmistim kv.elti.vs...Benim hiç biriyle öyle aile ilişkim falan yoktur.Çünkü sevmiyorum ve görüsmüyorum özellikle eltimle.Ama son olaylar komik mi desem sacmalik mi desem bilemedim.Eltimi Kaynim aldatmis bayagi bayagi yani çünkü adam saklamiyor neyse ben bunların hepsini kv.den duydum.Eltim ekonomik özgürlüğü olan birisi ama kocasını kabul etmiş .Bundan sanane diyeceksiniz...Asıl bomba bütün hersey bana patladi.Bu eltim olacak kişi kv.ye demişki söyle ona benden için yuvam yıkılmadi boşuna sevinmesin.Sok oldum eşimin yanında kv ye tekrar sordum Eşimde kızdı ama boşver dedi.Ama ne yapicagimi şaşırdım sürekli bana birileriyle mesaj yolluyor işte beni gördüğü yerde bir meydan okumalar .Gülüyorumda.Kv ye dedimki oğlun aklandi.gelinin aklandi.benmi sucluyum.Dediği laf eee sen eltısıinya.seni rakip görüyor. Birde bütün aile üstüme geliyor neymiş yalan söylemeyim o kadar igrencliklerki sadece dediğim iyi mide varmış .Yok İşte kv.ye göre yuvasını kurtaran kahraman anne ama iş öyle değil iste.Ne mal olduğunu biliyorum da öyle dedim ben napiyim arkadaşlar ya sarmış bana ne söylesem nasıl tavır takinsam
Siz eltinizin evlilik meselelerine hiç girmeyin yorum yapmayın, onlar karı koca ister küse ister barışırlar..
Kv yanınızda konuşursa da yorum yapmayın, anne bana anlatma bunları diyin hatta... kvniz de sizi dolduruyor bir yandan sanki. mesafenizi koruyun.
Bir de iyi mide varmış yorumunu mu yaptınız? doğru mu anladım? O zaman haksızsınız kusura bakmayın, sizi ne ilgilendirir o evin iç meselesi...

Bizde yeni çıktık mapus damından bacım kader ortağıyız:KK52:
Of çok şey yazarımda konu sahibine ayıp olur şimdi öptüm sizi ipeqbojuqu ipeqbojuqu Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti bidaha kılıçlanmayalım :KK11:

Sonradan duydum seninde bizim yuzumuzden hic yere yattigini artik hakkini helal et neyse bende cok sey konusmak isterdimde hem konu sahibine ayip olmasin hemde mune ablanin samuray kilicindan korkuyom

Benim dediğim tek cümleye ağır diyenler onun o kadar attığı iftiraların yalanları yanında hiç bişey .Evet yine diyorum yine diyorum bu kınama değil arkadaşlar hepimiz kadınız göz göre göre bile bile kimse sindiremez.Ha mecburiyet imkansızdır eyvallah. Ama bu başka bisey.Ortada müthiş bir sevgi olur tamam derim inaninki.yok bomboş ve artik lackalasmis bisey.Dediğim gibi anlatamiyorum burda hepsini o olayların üstüne dedim ben.Hayır sorduğum şey benim bana satastikca ne yapayım onun cirkrfliginemi bulaşayim.Yoksa yokmuş gibimi davraniyum.Ama o bir cümleyi cimbizla çekip işte sende böyle demişsin de falan.Gerçekçi olun arkadaşlar bile bile ortada aşk yok sevgi yok sırf hırs için değerli bu kadar bir kadının kücülmesine

Size düşmez yorum yapmak diyorum sadece ben. İstediğinizi düşünebilirsiniz, istediğiniz kadar büyük konuşabilirsiniz genel olarak ama bu yorumu onun gıyabında yaptığınızda kusura bakmayın ama siz de haksız oluyorsunuz. O evin içini siz bilemezsiniz, dışarıdan ne gördüğünüzü de biz bilemeyiz.
Ayrıca o çirkefse, çirkefle çirkef olunmaz diye bir laf vardır güzel Türkçemizde.

siz kendi söylediğinizden sorumlusunuz neticede, diğer elli kişiyi boş verin, o lafı ettiyseniz size sataşmasına da katlanacaksınız. uzak durursanız belki durulur ortalık, ne diyeyim...

Back
X