• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengesizliğime Bir Yorum Var mı???

aysunkndmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
399
74
48
Merhabalar.. Ben uzun süredir birini unutamıyordum. Unuttum dediğim bi dönemde biriyle tanıştım ve bi süre sonra karşılıklı bi hoşlantı oldu. Her ne kadar ağırdan almak ve duygularımdan emin olmak istesem de yine de aramızda bişeyler olduğu belliydi. Sürekli konuşmak görmek istiyordum vs. Ve bunların hepsini içimden gelerek yaptım.

Sonra pat diye kafamdakiler değişti. Artık içimden ne konuşmak geliyor ne de görmek. Bunu ona yansıtmamaya çalışıyorum. Çünkü suçluyum. Ama içinden gelmiyor. Bu geçici bi dönem mi yoksa konuşmayı bitirmeli miyim?

Yorumlarınız çok değerli..

Ayrıca o ne zaman bişeyler ima etse ve belli etse ben arkadaşız henüz daha tanışma dönemindeyiz dedim

Son düzenleme:
Sanırım kaybetme korkun olmadığı için rahatsın ya da fikirlerin değişti.Çok derin duygular hissetmediğin kesin.
Yazık etme kendine, karşındakine de çaktırmadan kendini bi yokla bi süre es ver anlarsın.Kararına göre de hareket edersin.

Boslukta bu kisiye sarilmis, onda teselli bulmussunuz.
Sonradan fikirleriniz degismis bence yol yakinken donun.
Karsi tarafada zarariniz olmasin.

Sanırım kaybetme korkun olmadığı için rahatsın ya da fikirlerin değişti.Çok derin duygular hissetmediğin kesin.
Yazık etme kendine, karşındakine de çaktırmadan kendini bi yokla bi süre es ver anlarsın.Kararına göre de hareket edersin.

Evet sonradan pişman olur muyum bilmiyorum. o yüzden erken karar almak ya da ona farkettirmek istemiyorum.

Doğru bi şey yapar mıyım bilmiyorum. Sonradan fikirlerim değişir mi diye.
Ben aska inanmiyorum. Birini cok sevmek bile insana zarar veriyor.
Benim tercihim bana deger veren, gercekten seven, bana saygi duyan biriyle olmak.
Gercekten iyi bir insansa ona sans veririm.
Ben nisanlimi bu sekilde sectim hic pisman degilim.
Konu tamamen sizin deger yargilarinizla alakali.

hala aklın diğerinde olduğu için bu çocuktan soğumuşssun. bence biraz daha kendini dinle, kendinle başbaşa ol. ayrılman doğru bir karar gibi görünüyor.

Ben aska inanmiyorum. Birini cok sevmek bile insana zarar veriyor.
Benim tercihim bana deger veren, gercekten seven, bana saygi duyan biriyle olmak.
Gercekten iyi bir insansa ona sans veririm.
Ben nisanlimi bu sekilde sectim hic pisman degilim.
Konu tamamen sizin deger yargilarinizla alakali.

Tam da anlattığınız gibi biri. Ama ben hayatım boyunca hep aşık olmak istedim. Bir kere oldum o da olmadı haberi bile olmadı. Bu yüzden bazen sizin gibi düşünüyorum çünkü dört dörtlük bi insan. Bazen de işte kafam karışıyor. Teşekkür ederim.

hala aklın diğerinde olduğu için bu çocuktan soğumuşssun. bence biraz daha kendini dinle, kendinle başbaşa ol. ayrılman doğru bir karar gibi görünüyor.

Onla vakit geçirirken diğeri aklıma gelmiyordu. Sonra diğeriyle ilgili bi haber aldım. Aklım çok karıştı. Henüz birlikte değiliz sadece konuşuyoruz vakit geçiriyoruz. Ama ne kendime ne de ona baksızlık etmek istemiyorum. Sonradan sever miyim diye düşünüyorum.

Bence sen başta bir boşluğa düştün.
Karşına bu kişi çıktı.
Seni boşlukta yalnız bırakmadı konuşmak sana hem derdin neyse onu unutturdu hem vakit geçirmene yardım etti.
Daha sonra sen derdini yendin ve kendini toparladın.
Şimdide ona his beslemediğin için bir anda kesip atıyorsun.
Sende haklısın. İnsanlar bazen yanındakileri yara bandı olarak kullanabiliyor.
Ama bu olaya daha da devam edersen karşı tarafa büyük haksızlık.
Birazda vicdan yap ve bir kerede hayatından çıkart daha fazlası daha çok zarar.

Boşluk anında ona tutunmuşsun sevdiğini zannetmissin yada gerçekten hoslandın ama duyguların değişti

Duygularını bi süre daha gözlemleyip karşında ki kişi sana daha fazla alismadan kararını vermelisin

Boşluk anında ona tutunmuşsun sevdiğini zannetmissin yada gerçekten hoslandın ama duyguların değişti

Duygularını bi süre daha gözlemleyip karşında ki kişi sana daha fazla alismadan kararını vermelisin

Ben de böyle düşünüyorum. Ama insanların beni anlamadan yargılamaları zoruma gidiyor. Neden umut verdin derlerse diye.

Bence sen başta bir boşluğa düştün.
Karşına bu kişi çıktı.
Seni boşlukta yalnız bırakmadı konuşmak sana hem derdin neyse onu unutturdu hem vakit geçirmene yardım etti.
Daha sonra sen derdini yendin ve kendini toparladın.
Şimdide ona his beslemediğin için bir anda kesip atıyorsun.
Sende haklısın. İnsanlar bazen yanındakileri yara bandı olarak kullanabiliyor.
Ama bu olaya daha da devam edersen karşı tarafa büyük haksızlık.
Birazda vicdan yap ve bir kerede hayatından çıkart daha fazlası daha çok zarar.

Haklısınız. Ben bencilce davranmak istemiyorum. O yüzden bi anda konuşmak kestirip atmak istemiyorum. Diğerini hiçbir zaman unutamayacağım galiba. İster istemez kıyaslıyorum. Kendimi iğrenç hissediyorum bu yüzden.

Haklısınız. Ben bencilce davranmak istemiyorum. O yüzden bi anda konuşmak kestirip atmak istemiyorum. Diğerini hiçbir zaman unutamayacağım galiba. İster istemez kıyaslıyorum. Kendimi iğrenç hissediyorum bu yüzden.

Bence sen hayatından bu adamı çıkart daha fazla ona acı çektirirsin.

Biten bir ilişkinin hemen ardından duygusal bir ilişkiye kapı aralamamak gerekir o durumda bunların yasanması cok normal..Bir süre kafa dinlemekte fayda var.

Merhabalar.. Ben uzun süredir birini unutamıyordum. Unuttum dediğim bi dönemde biriyle tanıştım ve bi süre sonra karşılıklı bi hoşlantı oldu. Her ne kadar ağırdan almak ve duygularımdan emin olmak istesem de yine de aramızda bişeyler olduğu belliydi. Sürekli konuşmak görmek istiyordum vs. Ve bunların hepsini içimden gelerek yaptım.

Sonra pat diye kafamdakiler değişti. Artık içimden ne konuşmak geliyor ne de görmek. Bunu ona yansıtmamaya çalışıyorum. Çünkü suçluyum. Ama içinden gelmiyor. Bu geçici bi dönem mi yoksa konuşmayı bitirmeli miyim?

Yorumlarınız çok değerli..

Ayrıca o ne zaman bişeyler ima etse ve belli etse ben arkadaşız henüz daha tanışma dönemindeyiz dedim

genelde böyle geçici kullanmaları erkekler yapar, burda tersi olmuş.
hevesini aldın bırakıyon yani.

Back
X