- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Ben etrafima baktigimda kendimi farkli goruyorum yani şu anlamdasizde bir tuhaflık yok bence.ben dahil hemen hemen herkes böyle.
Kizlaaaar bazen cok mutluyum bazen cok mutsuz. Ruh halim cok degisiyor. Bazen konusasim varken bazen hic konusasim gelmiyor,konusmuyorum kimseyle ,kabuguma cekiliyorum. Kendimi bildim bileli boyleyim sonradan degil . Gelecegi bazen dusunuyorum ne olacak, nasil olacak oyle olunca o ani yasayamiyorum. Düzgün biri karsima cikmadi eskileri dusununce canim sıkılıyor. Arkadas desen hepsi gelip gecici seviyorsun ,guveniyorsun, bir seylerini paylasiyorsun gün geliyor ipler kopuyor. Yine ayni seyler olacak diyorum kendimi geri cekiyorum mesafeli arkadasligi seven degilim ya hep ya hic kafasinda o da olmuyor. Ailemi seviyorum ama baglarimiz cok da iyi sayilmaz . Acaba bosuna mi kendimi yipratiyorum ama benim hayatim da bu. Mutlu olmak istiyorum ama sanki hayat ellerimden akip gidiyor ben sadece izliyorum
Bu aralar bende bu ruh halindeyim..çok sorgulamak, herşeyin çok farkında olmak malesef bu düşüncelere davranışlara yol açıyor..Yardım alın daha ilerlemeden..Çnkü sonra çevrede pek insan kalmıyor bu sefer daha da kapanıyorsunuz...Benimki biraz öyle oldu son zamanlarda...Kizlaaaar bazen cok mutluyum bazen cok mutsuz. Ruh halim cok degisiyor. Bazen konusasim varken bazen hic konusasim gelmiyor,konusmuyorum kimseyle ,kabuguma cekiliyorum. Kendimi bildim bileli boyleyim sonradan degil . Gelecegi bazen dusunuyorum ne olacak, nasil olacak oyle olunca o ani yasayamiyorum. Düzgün biri karsima cikmadi eskileri dusununce canim sıkılıyor. Arkadas desen hepsi gelip gecici seviyorsun ,guveniyorsun, bir seylerini paylasiyorsun gün geliyor ipler kopuyor. Yine ayni seyler olacak diyorum kendimi geri cekiyorum mesafeli arkadasligi seven degilim ya hep ya hic kafasinda o da olmuyor. Ailemi seviyorum ama baglarimiz cok da iyi sayilmaz . Acaba bosuna mi kendimi yipratiyorum ama benim hayatim da bu. Mutlu olmak istiyorum ama sanki hayat ellerimden akip gidiyor ben sadece izliyorum
Yardim derlen insanin en buyuk yardimcisi kendisi bence gerisi bosBu aralar bende bu ruh halindeyim..çok sorgulamak, herşeyin çok farkında olmak malesef bu düşüncelere davranışlara yol açıyor..Yardım alın daha ilerlemeden..Çnkü sonra çevrede pek insan kalmıyor bu sefer daha da kapanıyorsunuz...Benimki biraz öyle oldu son zamanlarda...
Bir iyi bir kotu davranan dengesizleri ben de sevmem. Benimki ruh hali olarak dengesizlik bunlari da sevmiyorum diyosan bilememÜzerinize alınmayın ama ben dengesiz insanlardan nefret ederim.
Teraziİkizler burcu musunuz
Tabi kide öyle..Önce siz kendinize yardım ediceksiniz..Ama yardım almak iyi birşey ihtiyacı olanlar için..Benmde sizin gibi başladı ve ben önemsemedikçe ilerledi depresyona kadar gitti...Yardim derlen insanin en buyuk yardimcisi kendisi bence gerisi bos
Yok beni bahsettiğim bir gün iyi davranan ertesi gün durup dururken kötü davranan insanlar.Bir iyi bir kotu davranan dengesizleri ben de sevmem. Benimki ruh hali olarak dengesizlik bunlari da sevmiyorum diyosan bilemem
Çoğu insan bu şekilde bende bazen Allah korusun annem vefat ederse ben ne yaparım gibi şeyler düşünüyorumKizlaaaar bazen cok mutluyum bazen cok mutsuz. Ruh halim cok degisiyor. Bazen konusasim varken bazen hic konusasim gelmiyor,konusmuyorum kimseyle ,kabuguma cekiliyorum. Kendimi bildim bileli boyleyim sonradan degil . Gelecegi bazen dusunuyorum ne olacak, nasil olacak oyle olunca o ani yasayamiyorum. Düzgün biri karsima cikmadi eskileri dusununce canim sıkılıyor. Arkadas desen hepsi gelip gecici seviyorsun ,guveniyorsun, bir seylerini paylasiyorsun gün geliyor ipler kopuyor. Yine ayni seyler olacak diyorum kendimi geri cekiyorum mesafeli arkadasligi seven degilim ya hep ya hic kafasinda o da olmuyor. Ailemi seviyorum ama baglarimiz cok da iyi sayilmaz .
Acaba bosuna mi kendimi yipratiyorum ama benim hayatim da bu. Mutlu olmak istiyorum ama sanki hayat ellerimden akip gidiyor ben sadece izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?