Dengesizlik

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kizlaaaar bazen cok mutluyum bazen cok mutsuz. Ruh halim cok degisiyor. Bazen konusasim varken bazen hic konusasim gelmiyor,konusmuyorum kimseyle ,kabuguma cekiliyorum. Kendimi bildim bileli boyleyim sonradan degil . Gelecegi bazen dusunuyorum ne olacak, nasil olacak oyle olunca o ani yasayamiyorum. Düzgün biri karsima cikmadi eskileri dusununce canim sıkılıyor. Arkadas desen hepsi gelip gecici seviyorsun ,guveniyorsun, bir seylerini paylasiyorsun gün geliyor ipler kopuyor. Yine ayni seyler olacak diyorum kendimi geri cekiyorum mesafeli arkadasligi seven degilim ya hep ya hic kafasinda o da olmuyor. Ailemi seviyorum ama baglarimiz cok da iyi sayilmaz .

Acaba bosuna mi kendimi yipratiyorum ama benim hayatim da bu. Mutlu olmak istiyorum ama sanki hayat ellerimden akip gidiyor ben sadece izliyorum

Eskileri kötü şekilde düşünmeyerek onlardan ders çıkarıp daha sağlam adımlar atarak.

İleriyi hep güzel olacak diye telkin ederek. Olumsuz şeyler illaki olur onları en iyi haliyle karşılayıp atlatmaya çalışarak.

Evet hayat akıp gidiyor. O yüzden zamanın kıymetini lazım.

sizde bir tuhaflık yok bence.ben dahil hemen hemen herkes böyle.
Ben etrafima baktigimda kendimi farkli goruyorum yani şu anlamda millet yasayip geciyor mutlular kotu bir sey olunca da uzuluyorlar normali bu bence .ama benimki durduk yere icimi huzun kapliyor. Daha dogrusu disardan durduk yeredir ama icimde gecmisi gelecegi dusunuyorum. Huzursuz oluyorum

Sağlıksız düşünceler bunlar kafanızı oyalayacak faydalı işler yapın bol bol. Boş kalmamaya bakın. Kitap okuyun bolca ama kisel gelisim degil roman cunku başka bir yaşamla ilgilenmek gibi.

Bu aralar bende bu ruh halindeyim..çok sorgulamak, herşeyin çok farkında olmak malesef bu düşüncelere davranışlara yol açıyor..Yardım alın daha ilerlemeden..Çnkü sonra çevrede pek insan kalmıyor bu sefer daha da kapanıyorsunuz...Benimki biraz öyle oldu son zamanlarda...

Üzerinize alınmayın ama ben dengesiz insanlardan nefret ederim.

Reis sosyal hayatını genişlet tanimadigin insanlar tanı geçmişi düşünecek zamanı bırakma kendine

Yardim derlen insanin en buyuk yardimcisi kendisi bence gerisi bos

Çoğu insan bu şekilde bende bazen Allah korusun annem vefat ederse ben ne yaparım gibi şeyler düşünüyorum
bazen çok yalnız bazen çok sıkılmış vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…