9 aylık bi bebeğim var hastaneden çıktığım günden beri tek başıma ben bakıyorum..annem k.v eşim kimseyle değil.. 3 yıla yakında evliyim k.v ile gündüzleri sen bana gel ben sana gidiyim diye bi muhabbetimiz olmadı o istemedi hep bi resmiyet koydu aramıza yan yana binalarda oturmamıza rağmen başım sıkışsa ona gidemem eşim arar annesini akşam size çaya gelicez der gideriz haftada 1 gün tabi herkes oh ne güzel diyebilir bu duruma ama kalabalık bi ailede büyüyen biri olarak sıcak kanlı biri olarak ilk evlendiğimde çok garip geliyordu bana neyse alıştım onların resmiyetine bende amAAA herşey çocuk olana kadarmış bi dengesizliktir gidiyor bebek doğdu eve geldi ilk günden yemek yapmaya başladım kolikdi yavrum tek başıma gece 1 lere kadar kucağımda salladım ama ne oldu k.v ile beraber bi ortama girsek sanki ortak büyütmüşüz gibi konuşuyor bana diyorki feyzaya kısa kelimeleri öğretiyorum sende çalıştır sanki 24 saat onu görüyor başkalarına akşama kadar işte çocukla vakit geçiriyoruz diyor halbuki bugüne kadar toplasak 1 hafta etmez yalan konuşması beni çıldırtıyor yapmadığı şeyleri yapmış olarak göstermesi çıldırtıyor iyice moralim bozulduAllaha havale ediyorum....
9 aylık bi bebeğim var hastaneden çıktığım günden beri tek başıma ben bakıyorum..annem k.v eşim kimseyle değil.. 3 yıla yakında evliyim k.v ile gündüzleri sen bana gel ben sana gidiyim diye bi muhabbetimiz olmadı o istemedi hep bi resmiyet koydu aramıza yan yana binalarda oturmamıza rağmen başım sıkışsa ona gidemem eşim arar annesini akşam size çaya gelicez der gideriz haftada 1 gün tabi herkes oh ne güzel diyebilir bu duruma ama kalabalık bi ailede büyüyen biri olarak sıcak kanlı biri olarak ilk evlendiğimde çok garip geliyordu bana neyse alıştım onların resmiyetine bende amAAA herşey çocuk olana kadarmış bi dengesizliktir gidiyor bebek doğdu eve geldi ilk günden yemek yapmaya başladım kolikdi yavrum tek başıma gece 1 lere kadar kucağımda salladım ama ne oldu k.v ile beraber bi ortama girsek sanki ortak büyütmüşüz gibi konuşuyor bana diyorki feyzaya kısa kelimeleri öğretiyorum sende çalıştır sanki 24 saat onu görüyor başkalarına akşama kadar işte çocukla vakit geçiriyoruz diyor halbuki bugüne kadar toplasak 1 hafta etmez yalan konuşması beni çıldırtıyor yapmadığı şeyleri yapmış olarak göstermesi çıldırtıyor iyice moralim bozulduAllaha havale ediyorum....
yalanın küçüğü büyüğü olmaz.kadın açık açık yalan söylüyor.Allah ıslah etsin.sana da kolaylık versin.
aa öyledir onlar bişey yapmasalar bile yapmış gibi gösterirler başkalarının yanında övünmeye bayılırlar, Allah görsün nasıl biliyosa öyle yapsın onları, böyle konuları okudukça iyice sinirleniyorum hiç hak etmedikleri halde kendilerine pay çıkarmalarına katlanamıyorum
Allah kolaylık versin. Ben olsam o ortamda aaa anne haftada bir gün görüyosun ama benim bebegime maşallah öğreniyo hemen derdim. Bi daha söyleyemezdi sanırım.9 aylık bi bebeğim var hastaneden çıktığım günden beri tek başıma ben bakıyorum..annem k.v eşim kimseyle değil.. 3 yıla yakında evliyim k.v ile gündüzleri sen bana gel ben sana gidiyim diye bi muhabbetimiz olmadı o istemedi hep bi resmiyet koydu aramıza yan yana binalarda oturmamıza rağmen başım sıkışsa ona gidemem eşim arar annesini akşam size çaya gelicez der gideriz haftada 1 gün tabi herkes oh ne güzel diyebilir bu duruma ama kalabalık bi ailede büyüyen biri olarak sıcak kanlı biri olarak ilk evlendiğimde çok garip geliyordu bana neyse alıştım onların resmiyetine bende amAAA herşey çocuk olana kadarmış bi dengesizliktir gidiyor bebek doğdu eve geldi ilk günden yemek yapmaya başladım kolikdi yavrum tek başıma gece 1 lere kadar kucağımda salladım ama ne oldu k.v ile beraber bi ortama girsek sanki ortak büyütmüşüz gibi konuşuyor bana diyorki feyzaya kısa kelimeleri öğretiyorum sende çalıştır sanki 24 saat onu görüyor başkalarına akşama kadar işte çocukla vakit geçiriyoruz diyor halbuki bugüne kadar toplasak 1 hafta etmez yalan konuşması beni çıldırtıyor yapmadığı şeyleri yapmış olarak göstermesi çıldırtıyor iyice moralim bozulduAllaha havale ediyorum....
O zaman söyleyin anne yüzünü gören cennetlik ben neden bilmiyorum bunları diye ya da insanların arasında diyemiyorsanız onlar yokken diyin anne neden böyle söylüyorsunuz yüzüme baka baka ben tek başıma büyütüyorum bu çocuğu bir yardıma ihtiyacın mı var mı diye gelmedin deyin. Hem insan torununu özlemez mi gün içinde gelip görmek ilgilenmek istemez mi ona karşıda mı soğuk enteresan yani boşverinn siz kendi kendinize yetin ama lafınızı da söyleyin peki anneniz neden yoktu doğumda ve ilk günlerde yanınızda hadi kaynana ilgilenmiyor kendi anneniz neden ilgilenmiyor.
Allah kolaylık versin. Ben olsam o ortamda aaa anne haftada bir gün görüyosun ama benim bebegime maşallah öğreniyo hemen derdim. Bi daha söyleyemezdi sanırım.
Hayatın her alanında var malesef bu tip insanlar,iyiki hergün görüşmüyorsunuz. Ama bu tip ortamlarda yeri gelince pratik zekanıza güvenerek tatlı tatlı söyleyin bence yoksa başedemezsiniz. Bebeginizin her güzel hareketinden kendine pay çıkarır.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi.
yani aslında öyle bişey demeyi planlıyorumanlasın istiyorum çünkü inşallah becerebilirim inşallah.. çok sağolun
ortak olmasını istemiyorum ki ben yapmadığı şeyleri yapmış gibi gösteriyor sanki sürekli bebekle ilgileniyor gibi gösteriyor kendini benim derdim o bana hiç yararı dokunmadı ki bu zamana kadar...belki benimde ona dokunmadı yararım ama ben şöyle yaparım böyle yaptım diye yalanlar sıralamıyorum..insanoğlu böyle işte sıcak olsa soğuk ister, soğuk olsa az sıcak olsun der. bu da o misal..neyse gelelim konuya..
detaylı anlatmamışsın o yüzden ben kvaliden konsunda sana hak veremiyorum. o da yaşlı elbet senden kendince bir şeyler yapıyor, ortak büyütmek için nasıl ortak olması lazım?
Bende soğuk biriyim ve sizin kayınvalidenizin resmiyetini sevdim
Her gün çat kapı gelmesinden çok daha mantıklı, bir çok gelin de bundan dert yanıyor mesela
Ama olmayan birşeyi varmış gibi gösteriyorsa cidden o çok itici
Görmezden gelin, yeri gelince de lafınızı esirgemeyin
ortak olmasını istemiyorum ki ben yapmadığı şeyleri yapmış gibi gösteriyor sanki sürekli bebekle ilgileniyor gibi gösteriyor kendini benim derdim o bana hiç yararı dokunmadı ki bu zamana kadar...belki benimde ona dokunmadı yararım ama ben şöyle yaparım böyle yaptım diye yalanlar sıralamıyorum..
yalanlara bir iki örnek verebilir misin?
yani eline ne geçiyor çocukla ilgileniyorum deyerek? ego savaşı mı?
mesela kendi k.vne akşama kadar çocukla olduğunu vaktin onunla nasıl geçtiğini anlamadığını söylüyor... mesela ben hiç kıyafet almam der eskileri giyerim der ben üstündeki bi kıyafeti sordum geçen ne güzelmiş dedim çok yıllar önce aldım dedi daha sonra biri sordu işte yeni açılan bi mağaza var ordan aldım dedi yeterli mi? ego savaşı evet kesinlikle katılıyorum :)
yani bak şimdi şöyle bir şey var. yalanın pembesi beyazı olmaz burası kesin ama sen de gelin olarak illa batıracan kendine demi..dediği şeylerin sana bir zararı yok bence. kaldı ki kvaliden zararsız biri gibi..çocukla ilgilenme konusunu mübağla yapmış. tolere edebilirsin. bunun dışında sana bir zararı yoksa ki ne olaylar okuyoruz şurada. belli bir zaman sonra egoları aşağı iner.
merak ettiğim kıyafet konusunda yalanı sana mı söylüyor, diğer insana mı acaba?
doğru tabi cnm ben çok büyük derdim var demiyorum evet belki dert bile değil bunun farkındayım sadece içimi dökmek için yazdım kimi zaman kendi kendimin iyileştiriciside oldum..neyse yalanı bana söylüyor tabi ki bende o mağazada görüp beğendiğim için sormuştum :) ha şimdi almış ha sonra almış banane ama illa ki tutumluyum diye gösterecek kendini alıyosan alıyosundur ya Allah alla yalana ne gerek var dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?