- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
tamam canım çok sagol uyardın için :):) öpüyorum yine gorusmek üzere şimdi çıkmam lazım misafir gelicek,malum nişanlı kız olmak zor oluyor gelen giden eksik olmuyor..him bide ben yarın istanbula gidicem 1hafta kalcam orda eve geldımde yazarım sana öptüümmm gorusurukk ..
ben ellerimle veriyorum esimi ;ayın 20'sinde yine kıskandıgım denizlere..
beenn geldimmD anca oldu 1haftayı gecirdik azıcık D hosgeldin busecim ,denizimm öpüyorumm gorusz sona.. dalgıçlık kursları iyi olur cunku ben yuzme bilmiorum daha DD oretir artıkın aşkım boydan kaynaklanan bi durum havuzda hep ayaklarım yere degior napim bi an bulamadim topigi sayfalara bakıyom yok:) heycandan bulamamısım meer kendine çok iyi bak denizcim..
uzun degil 1 ay ama olsun benim kahrolmam icin yeterli..
selam kızlarr evet bayağı bosladık topigi benim anca fırsatım oldu yarından sonta yine yokum il dısında olucam salıya anca gorusuruzz insallah.. opüyorum hepinizi.. yuzmeyi oreneces bakam yaaD
vizyon cefe ewt cok iyi biliorum ama inan hic gitmedim evimiz zaten denize sıfır oldugu icin sahille balkon pek fark etmiyor ..ben daha birbucuk senedir burdayim
ama depremden once daha gusel oldugunu cok duydum degirmenderelıler iyi gorustugum bıkac ınsan var..onlarda cok iyler..aslen esimde bende canakkalelıyız orasını hıcbıyer tutmuyor tabıı..sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?