Deniz Astsubayı eşleri yada sevgililerineee sesleniyorum :)

bu karadakı denızcılerın mi işi daha zor biri varda denızcı fakat karada çalışıyormus ve sürekli memleketine gidip gelebiliyormus ama sizin anlattığınıza göre karada çalışan denızcıler daha çok mu sefere çıkıyor ben mı karıstırdım yoksa.sivil olanı ve denızde çalışan ayırımı nasıl bırı benı aydınlatsın.

Ben de deniz astsubayıyla konuşmaya başladım endişelerim var şuan ne durumdasınız acaba benim de içimi biraz ferahlatsanız :)

Başlık sahibi adamın mesleği ve ona olan ilgisinden başka bir şey sevmiyor bence şuan. Adam aynı karakterle kasiyer olsa ve günde 2-3 mesaj daha az atsa tekmeyi basarsınız. 5 sene sonra, sevgiliyken çok iyiydik ama evlenince her şey değişti boşanıyoruz editi gelmez umarım.

Valla denizle yada denizcilikle ilgim pek yok ama aklım öyle bir geçer zaman ki dizisindeki ali kaptan geldi.
Ali kaptandan sonra denizcilere olan bakış açım yerle bir oldu :KK14:

Başlık sahibini bilmiyorum ama benim konuşduğum adam aynı karakterle kasiyer olsa şuanki endişelerimin zerresi olmazdı. Ben güzel günlerimizde yanımızda olmazsa evli olursak ve onu bir ömür öyle beklersem mutlu olabilir miyim diye endişeleniyorum.

Merhaba benim sevgilimde msü öğrencisi bir kaç ay sonra mesleğe başlayacak. 6 aylık bir ilişkimiz var. Nasipse evlenmeyi düşünüyoruz ama seyir sürelerini vs sorunca belli olmuyor sürekli değişiyor gibi şeyler söylüyor . Onu gerçekten seviyorum ve kafamda soru işaretleri var internetten araştırıyorum ama hep olumsuz şeyler görüyorum . Aldatıyorlar, sürekli tayinleri çıktığı için eşleri genelde çalışmıyor, lojmanda vs ayrımcılık oluyor gibi olumsuz yorumlara rastladım hep. Rica etsem biraz aydınlatabilir misiniz ?

İki ayrı yere yazdım denizci sevgilisi, eşleri var mı diye kimseden ses çıkmadı. Aranızda askeriyede denizci sevgili ve eşi olanlar varsa konuşmak istiyorum çok ihtiyacım varrr :KK43:( hiç kimse yok muuu :KK43:
Benim eşim subay eğer evli değilsen Allah aşkına kolay mı vs diye sorma nolur

Merhaba benim sevgilimde msü öğrencisi bir kaç ay sonra mesleğe başlayacak. 6 aylık bir ilişkimiz var. Nasipse evlenmeyi düşünüyoruz ama seyir sürelerini vs sorunca belli olmuyor sürekli değişiyor gibi şeyler söylüyor . Onu gerçekten seviyorum ve kafamda soru işaretleri var internetten araştırıyorum ama hep olumsuz şeyler görüyorum . Aldatıyorlar, sürekli tayinleri çıktığı için eşleri genelde çalışmıyor, lojmanda vs ayrımcılık oluyor gibi olumsuz yorumlara rastladım hep. Rica etsem biraz aydınlatabilir misiniz ?
Seyir süreleri belli olmaz mesela biz şuan 2 aydır yalnızız. 6 buçuk aylık bi oğlum var babası toplamda bir buçuk ay ancak gördü. Yeni eğitim alanlar nasıl bir eğitimden geciyolar bilmiyorum ama eski denizcilerde eş aldatma vs olmaz hatta en az eşini aldatanlar deniz kuvvetlerinde olur demişti benim eşim bunu detayları var tabi oralara girmicem. Sadece şunu soyliyim aldatmak mesleki değil ahlaki bir sorundur yıllardır aklımdan bir kere bile acaba beni aldatmış mıdır diye düşünmedim. Ahlaklı bi adam seçin ve aldatmayı kendi ahlakına yakistirmasin yani size olan sevgisi bitse bile aldatmaz öyle adamlar. Ben lojmanda kalıyorum ayrımcılık vs yapmadım yaşamadım ama şöyle şeyler var. Eğer kişi kendini küçük görüyorsa karşısındakinin her davranışını kendisine yapılan bi küçük görme hareketi olarak algilayabiliyo. Benim hem astsubay hemde subay eşi olan çok arkadaşım var hiç birine de bu tip bi düşünce ile yaklasmadim ama ben subay eşi olduğum için bulundukları guruba beni almayanlar oldu pek de umurum değil. Öyle eşleri çalışmıyor falan diye bişey de yok çalışan da çok çalışmayan da. Siz şunu düşünün ben bu adamla ömür geçirebilir miyim yoksa meslek acısından düşünmeyin çekilir yanı yok ama eğer denizde görev alırsa sevgi hiç bitmiyo her gün ilk gün gibi. Sürekli özlem kavuşma sirkülasyonu.

Seyir süreleri belli olmaz mesela biz şuan 2 aydır yalnızız. 6 buçuk aylık bi oğlum var babası toplamda bir buçuk ay ancak gördü. Yeni eğitim alanlar nasıl bir eğitimden geciyolar bilmiyorum ama eski denizcilerde eş aldatma vs olmaz hatta en az eşini aldatanlar deniz kuvvetlerinde olur demişti benim eşim bunu detayları var tabi oralara girmicem. Sadece şunu soyliyim aldatmak mesleki değil ahlaki bir sorundur yıllardır aklımdan bir kere bile acaba beni aldatmış mıdır diye düşünmedim. Ahlaklı bi adam seçin ve aldatmayı kendi ahlakına yakistirmasin yani size olan sevgisi bitse bile aldatmaz öyle adamlar. Ben lojmanda kalıyorum ayrımcılık vs yapmadım yaşamadım ama şöyle şeyler var. Eğer kişi kendini küçük görüyorsa karşısındakinin her davranışını kendisine yapılan bi küçük görme hareketi olarak algilayabiliyo. Benim hem astsubay hemde subay eşi olan çok arkadaşım var hiç birine de bu tip bi düşünce ile yaklasmadim ama ben subay eşi olduğum için bulundukları guruba beni almayanlar oldu pek de umurum değil. Öyle eşleri çalışmıyor falan diye bişey de yok çalışan da çok çalışmayan da. Siz şunu düşünün ben bu adamla ömür geçirebilir miyim yoksa meslek acısından düşünmeyin çekilir yanı yok ama eğer denizde görev alırsa sevgi hiç bitmiyo her gün ilk gün gibi. Sürekli özlem kavuşma sirkülasyonu.
Yaa çok teşekkür ederim gerçekten yazdıklarınızla içimi ferahlattınız. İnşallah sizde en kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz oğlunuzun babasıyla :)

Benim eşimde denizci . Aldatıyorlar algısı neden bu mesleğe yükleniyor, kişi mesleği ile değil eğer karakteri bozuksa aldatır ancak.Bizde sevgili gibiyiz ayrı kaldığımız aylarda özlem, merak , kavuşma isteği, sabır bunları bir arada yaşıyoruz. Evet aylarca ayrı kalmak zor insanı yoruyor ama geldiğinde herşey güzelleşiyor

Benim eşimde denizci . Aldatıyorlar algısı neden bu mesleğe yükleniyor, kişi mesleği ile değil eğer karakteri bozuksa aldatır ancak.Bizde sevgili gibiyiz ayrı kaldığımız aylarda özlem, merak , kavuşma isteği, sabır bunları bir arada yaşıyoruz. Evet aylarca ayrı kalmak zor insanı yoruyor ama geldiğinde herşey güzelleşiyor

Evet haklısınız . Aldatmak isteyen erkek 7/24 yan yanaykende aldatabilir diye düşünüyorum. Ama ailemde ve arkadaş çevremde hiç denizci biri olmadığından dolayı internetten bakıyorum bu tarz şeylere genelde olumsuz şeyler yazılmış. Merak ediyorum seyir süreleri ne kadar oluyor ?

Evet haklısınız . Aldatmak isteyen erkek 7/24 yan yanaykende aldatabilir diye düşünüyorum. Ama ailemde ve arkadaş çevremde hiç denizci biri olmadığından dolayı internetten bakıyorum bu tarz şeylere genelde olumsuz şeyler yazılmış. Merak ediyorum seyir süreleri ne kadar oluyor ?
O gemisine göre değişir . Büyük gemilerde 6 ay a kadar uzun seyirler olabiliyor .Küçük gemilerde ise maksimum 45 gün falan senede 2 defa .
6 ay olan somali seyiri var. Yalnız ona da her gemi gidemiyor ve gittiklerinde ciddi bi kazançla dönüyorlar. Yani ayrı kaldığınız sürenin güzel bir tesellisi oluyor diyebilirim

Kızlar artık kafayı yicem. Eşim gideli 73 gün oldu lanet virüs yüzünden 23 gündür karantinadalar. Hala ne zaman döneceği belirsiz. Aranızda bilen birileri var mı bu karantina ne zaman bitecek :(

Kızlar artık kafayı yicem. Eşim gideli 73 gün oldu lanet virüs yüzünden 23 gündür karantinadalar. Hala ne zaman döneceği belirsiz. Aranızda bilen birileri var mı bu karantina ne zaman bitecek :KK43:
Eşim göreve gitmişti o görevdeyken korona çıktı amiral bir yilsa bir demiş ben temmuz da döneceklerini düşünüyorum. Bayramdan sonra tatbikat var zaten donemezler. İki hafta sürüyo. Şimdilik en erken 15 Oğlum şuan 7 aylık babası toplam bir buçuk ay gorebildi.

Eşim göreve gitmişti o görevdeyken korona çıktı amiral bir yilsa bir demiş ben temmuz da döneceklerini düşünüyorum. Bayramdan sonra tatbikat var zaten donemezler. İki hafta sürüyo. Şimdilik en erken 15 Oğlum şuan 7 aylık babası toplam bir buçuk ay gorebildi.
Eşiniz denizaltıcı mı yoksa gemide mi? Tatbikatı bilmiyorum. Hepimiz psikolojik olarak çok yorulduk. Normalde en fazla 50 günlük görevi oluyordu birde şimdi ucu açık olunca ve görevle birleşince daha kötü oldu. İnşallah haziran başında salarlar. Temmuzu düşünmek bile istemiyorum :(

Eşiniz denizaltıcı mı yoksa gemide mi? Tatbikatı bilmiyorum. Hepimiz psikolojik olarak çok yorulduk. Normalde en fazla 50 günlük görevi oluyordu birde şimdi ucu açık olunca ve görevle birleşince daha kötü oldu. İnşallah haziran başında salarlar. Temmuzu düşünmek bile istemiyorum :KK43:
Eşim gemide o da kendini tatbikat sonrasına hazırlamış ama sanmıyorum. Denizalticilar çadır kurup kalıyo limanda demişti. Tayinler artelebilirmiş. Eşiniz nerde görev yapıyor

Back
X