Deniz bey önce aradı, sonra mesajlar attı. Elim ayağım titriyorr.. :o

Sarhoşken sana böyle ilan-ı aşk ediyor ama ayılınca yine ablasının, annesinin ağzına bakar o. İyi kurtardın sen kendini arkadaşım, bulaşma bir daha.

Bende isterim aşure

Ay canım keşke nasip olsa da sizler de tatsanız aşuremi.. Burayı o kadar çok seviyorum ki valla kaç bintaneyiz burda bilmiyorum ama hepimiz için yaprak saracak kadar gözümü karartırım sizler için. <3

Sarhoşken sana böyle ilan-ı aşk ediyor ama ayılınca yine ablasının, annesinin ağzına bakar o. İyi kurtardın sen kendini arkadaşım, bulaşma bir daha.

Canını acıtmaya çalışsam mı acaba?

Yapma canım benim, hiç uğraşma. Cevap yazma, ne iyi ne kötü. Sonra sarmasın sana yine.

Telefonu nasıl kapatıyorsunuz yahu ben olsam meraktan çatlarım

Senın bu nışanlını konularından bılıyorum, bence dönme sen bu adama.
Çok dengesız bır ınsan.
Bende almanyadayım ıstersen gıdıp döveyım şunu

<3 <3 <3 <3

Değmez şekerim Napıyım onca sey yaptı bana, açamazdım.. :)

Yapma canım benim, hiç uğraşma. Cevap yazma, ne iyi ne kötü. Sonra sarmasın sana yine.

Vazgeçtim zaten..

:103:

Konularını bilmiyorum ama salla gitsin...Senin eski odun senin gibi esprili,kendiyle barışık ve tatlı bir kızı kaybettiğine yansın hemde cayır cayır..Odun ne de olsa güzel yanar

Yalvarırım bişeyler söyleyin de geri açmayayım telefonu..

nişanı atmışsınız, varmış önemli sebepler demek ki...
bazen affedersin, aradan zaman geçer
aynı şeyler yaşanır ve tek söyleyeceğin şey, '' keşke geri dönmeseydım'' olur.
sen o cümleyi kuranlardan olma olmuyorsa olmuyordur.

Konularını bilmiyorum ama salla gitsin...Senin eski odun senin gibi esprili,kendiyle barışık ve tatlı bir kızı kaybettiğine yansın hemde cayır cayır..Odun ne de olsa güzel yanar

Çok teşekkür ederim canım, utandırdın beni.. Amiiin amiin..

Zaten bizim için tekrar beraber olmanın imkanı yok da işte.. Bundan sonra görüşmemiz, konuşmamız hem benim için gurursuzluk ve tutarsızlık olur hem de zaman kaybı.. Gerek yok.. Yorumun için teşekkür ederim..

rica ederim. en iyisini yapıyorsun

Güzel kk ailemin de büyük katkısı var.. Sizlerin de yönlendirme ve destekleriyle böyle güçlü oluyorum.. Dünyanın sonu değil ama üzülüyor insan yine de.. Böylesinin doğru olduğunu görebiliyorum, şükürler olsun.

Son düzenleme:

yaraların kabuk bağlamaya başlamışken
tekrar açmanın manası yok. umarım senı hak eden biri çıkar karsına. rabbim hepımızın bahtını açık etsin
iyi insanlarla, adaletı sağlam insanlarla karşılaştırsın.

Kalbinde iyilik olan herkese nasip etsin Allahım inşallah.. Amin, çok teşekkür ederim canım, bilmem evli misin, bekar mısın ama Allah senin de şansını bahtını açık etsin, kalbine göre birini versin sana..

E sen numaranı değiştirmiştin canım nerden bulmuş?
Pis Hans'a da hala gülüyorum bu arada

bu alamanyada yaşayan erkeklerin türk kızlarını mutlu ettiklerini hiç duymadım ,genelde aşağlarlar yani daha çok hayalkırıklığına uğrarsın yine en iyisi yerli erkekler

Yalvarırım bişeyler söyleyin de geri açmayayım telefonu..

Şu kısmı hatırlatsak kafi olur sanırım

Hiçbir şekilde cevap verme ki tekrardan başlamasın herşey
Başında bu kadar arıza çıkan işlerin sonundan hayır gelmez genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…