Deniz komik ama gerçek :) Kızlar sorunum var bi bakarmısınız ?

aynı düşüncelere sahip değiliz hani kapanmam sorun olmazdı ama böyle olacaksa bilmiyorum heralde ondanda vazgeçebilirm

Şuan bikiniyle denize giriyorsun ve başka biri istedi diye kapanacaksın.. (bu kapanma olayı sadece baş örtmek değil, bunu da artık düzeltmek lazım) bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

birincisi hayatın boyunca seni etkileyecek kararları başkası istiyor diye verme..

ikincisi sana saygısı olmayan adamla 1 dakika daha geçirme..şimdi bu tarz şeyler yazan, ilerde nasıl küfürler eder...

Ben bilmem beyim bilir diyeceksen,
Aman canım yazları da denize, havuza girmeyiveririm ne olur sanki diyeceksen,
Yaşam şeklinin değişmesini göze aldıysan,
Yarın bir gün olur da evlenirseniz bırak kapıyı camdan bile burnunun ucunu çıkarmamaya hazırsan,
Aslında dünyaya eşit şartlarda gelmiş iki insanken, başkasının sözüyle yaşamaya alışacaksan,
Ezilmek hoşuna gidiyorsa, erkeğim beni sahipleniyor diye düşünüyorsan,
Böyle birine laf anlatabileceğini düşünüyorsan,
Aman evlenince değişir, yola gelir, türlü cilvelerle dediğimi yaptırırım(!) diyorsan,
Benim birey olarak ne önemim var ki zaten, o mutlu olsun yeter diyorsan....

Evlenebilirsin tabii ki de, neden olmasın...

Arkadaşlar merhaba,
Tüm yorumlarınızı okudum.Ve teşekkür ederim
Dün iş çıkışı nedensiz bi burukluk vardı içimde ama mutluydum gülüyordum..
Arada bir telde konuştuk.ve gayet normal sanki birşey olmamış gibi
Sonrasında gece oldu ve ben bu konuyu açmak istedim.
bana sinirlenmek istemiyorum bende yarın iş yerinde sinirlenmek istemiyorum dedim sonra kafam allak bullak oluyor dedim..

neyse açıkcası ilk başta sinrilendiğinde saygıyı unuttuğunu söyledim ve sadece özellikle şu an bunun için konuşmak istiyorum dedim bana konuşacaksan hepsini konuşalım yarım yarım olmaz diyip yine konuyu bikiniye en başa dine getirdi.

şahsen ben dinimi az çok bilen biriyim.bana avret yerlerini kapatıp denize girdiğini söyledi bende kızlar var zina değil mi dedim bana şu an yaptığın ne benle yaşadığın ne dedi bende zina dedim ama sonuç olarak madem benim için günah senin içinde günah dedim bu hala aynı konu üzerinde saçmalamaya başlayınca saçma sapan bir şekilde savunma yapıyorsun dedim bana dini öğretme diyor sanki çok biliyor muş (ölçmek bana düşmez) ama sonuç olarak ben allahın kızları o şekilde görmenin günah olduğunu biliyorum ve zorunlu değilsen oraya bilerek gitmeninde daha günah olduğunu biliyorum

o sırada beyefendi bana ben senle çıkamam evlenemem de diyip hoşçakal fln diyip kapattı..
sonra bi kaç msjlaşmamız da oldu..

ama hala aynı bildiğim diyor..ben hesap gününde onla görüşücem...ve son yazdığım msjda ona gün saat saniye hesapla işte o kadarsın nefretimsin artık dedim ve bitti
geçmiş olsun banada bugün ayrılanlarada üzüldüm hatta ağladım ama çok ağlamadım çok üzülmedim çünkü, biliyorumki değmez o tür bi insana teşekkür ederim tekrar he bişey daha :) facebook dan da silmiş :)) gülerek teşekkür ettim az önce :) öpüyorum hepinizi

ayrıca hepimizin kandili mübarek olsun

hayırlısı budur inşallah tatlım sıkma canını
seninde kandilin mübarek olsun...

aysızgokyuzu kardeşim, Allah hakkında hayırlısını versin, senin adına sevindim. İnşallah seni çok seven, sana çok değer veren, senin için daha hayırlı birisiyle karşılaştırır Rabbim seni. Çok dikkat et kendine, öpüyorum.

Senin denize girmeni istemiyor ama kendi gidiyor
Yani sana sorma gereği bile duymuyor
Hem onun gittiği yer sadece erkekleremi özgümüymüşte
Size kısıtlama getiriyor..
Bu erkekler iyice sıyırdı ne diyim..

yaa oof ne zinası nereye gelmiş laf
ayrıldığınız iyi olmuş
o sizin daha önce kapalı olduğunuzdan cesaret alarak öle diretmiştir ama bu kadar da üstelemesi , hiçsevmem bu kadar ısrarcı insanı da neyse
gidin rahat rahat bikininizi giyinin , şipidik terliklerinizle , havuza mı denize mi artık , girin rahat rahat oh...
keyiif alınacak bişeyi bu kadar çirkinleştirebilidi yani ...
hayırlı olmuş bence.

hayırlısı olsun canım zaten sorun din değilmiş baksana. klasik "ben her haltı yerim ama kadın bişey yapamazmış". dinide buna kılıf yapmış.... inşallah kadir kıymet bilen biriyle beraber olursun ve çok mutlu olursun. hayırlı kandiller...

inş canım benim cümlemizi hayırlı insanlarla karşılaştrsn

evet anca bu kadar çirkinleşebilirdi allah şerli insanlardn korusun bizi..

inş canım benim

denize girmene izin vermemesini tuhaf karşılamadım, asla eleştirmiyorum herkezin inancı kendine ... ama aynı şeyi kendisi yapıyor , madem inançları öyle bir insan gitmeyecek bikinili kızların bulunduğu yere ,iki yüzlülüğün daniskası yani ..üslubu da çok kötü , iyi olmuş ayrıldığınız ,kendine ayaklarını yıkatacak zayıf karakterli bir kız bulsun bu devirde bulabiliyorsa tabi ..

ne b.k yersen ye ne demek ya :S
canım ayrılmışın zaten.
seni yıpratmasına izin verme.
hiçte ağlama.

eşini evde oturtup, halk plajında çizgili pijamasını giyip, sağdaki soldaki kadını dikizleyen erkek modeli çizildi kafamda :)) bence kurtulmuşsun, umarım karşına istediğin gibi biri çıkar :))

ilk yorumu okudum sadece, devamını okumaya gerek görmedim.
ya bence iyi düşün.
bu böyle sonuna kadar gidicek birşey değil.

öncelikle seni kısıtlama niyetinde olması son derece sınır bozucu.
hadi kendide buna uygun davranıcak olsa ve öyle seni kısıtlamaya çalışsa en azından riyakar değil derim ama bu ne demek yani ben girerim bikinili bayanların yanında ama sen benim gibi erkeklerin olduğu yerde suya giremezsin. o kadar yanlış bir düşünce şekli ki.
üstelik sizin düşüncenize saygı bile göstermiyor ya var mı böyle bişey
ayrıca kapanmak Allah için yapılır, onun gerçek niyeti dinsel olsaydı, size yardımcı olacak materyalleri önünze koyardı ve bunların doğrultusunda karar vermenizi beklerdi
hadi bunu da geçtim, sizle baya küfürlü konuşuyor, hoş mu yani bu, şimdi bu ladı eden daha sonra başka şeylerde diyebilir.

bence çok iyi düşünün, siz ne kadar laf anlatsanızda karşınızda bunu anlayacak altyapıda bir insan yok, çok açık söyliym, çok eminim.dikkat edin sonra pişman olmayın

eğer çok sert bir dil kullandıysam kusuruma bakmayın, çünkü çok sinirlendim size yapılan muameleye, böyle şeyler çok gördüm ben ve sonunun iyi olduğunu daha görmedim.

Allah size doğru hayırlı olanı göstersin, nasip etsin inş.

mesajı da msn yazışmalarınızı da okumadım
yalnız konuyu anlatabilmek için msn yazışmalarını buraya aktarmanın mantığını anlayamadım.
olanları kendi cümlelerinle anlatmak varken
özel yazışmalarınızı niye buraya koyuyorsun ki
o sizin özeliniz bu da ilişkiye olan bir saygısızlık değil midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…