Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar her insanın kendince çizgisi olabilir diye düşünüyorum ben öyle ortamlardan hoşlanmıyorum ve bunu evlenmeden önce eşimle açıkça konuştum kendisi de hoşlanmadığını söyledi zaten. Burda linç etmek yerine tavsiye vermenizi bekliyorum bence biraz daha yumuşak olabilirsiniz.

Öyle ortamlar dediğiniz nedir? Gerçekten anlamadığım için soruyorum. İlk defa deniz kenarını bu şekilde tanımlayan bir insan gördüğümüz için anlamadık sanırım. Siz hoşlanmayabilirsiniz ama bu sadece sizi bağlar. Kocanızı, eşinizin kuzeninizi, kayınvalidenizi değil

Arkadaşlar her insanın kendince çizgisi olabilir diye düşünüyorum ben öyle ortamlardan hoşlanmıyorum ve bunu evlenmeden önce eşimle açıkça konuştum kendisi de hoşlanmadığını söyledi zaten. Burda linç etmek yerine tavsiye vermenizi bekliyorum bence biraz daha yumuşak olabilirsiniz.
Ne diyelim yahu misafirler gitmek istemis sonucta hayir biz sevmiyoruz gidemeyiz mi diceksiniz? Sevmiyorsaniz gitmeyin oturun evinizde

Herkesin kendince ahlak çerçevesi var. Bunu da yanlış anlamayın kimseye ahlaksız demek haddim değil. Sadece benim yetişme şeklim mayolu bikinili ortamları kaldırmıyor. Giyenlere de gidenlere de saygı duyuyorum. Görünce de öcü görmüş gibi olmuyorum. Nefret ettiğim bişey de değil sadece hoşlanmıyorum. Sizinde haz etmediğiniz hoşlanmadığınız kendinizce haklı olduğunuz ama başkasına saçma gelen durumlarınız olabilir. Ben burda sadece benim misafirime bensiz plan yapılmasına kızdım hoşlanmadığım ortama girip girmeme konusunda sizden fikir almak istedim hepsi bu

Bence deniz, deniz kenarı, içinde d geçen kelimeler hepsini sevmemekte özgürsünüz kimse karışamaz. Ama bunu başkalarına dikte ettiremezsiniz. İnsanlar yurt dışından gelip iki demiz havası almak istiyorsa müdahil olmayın. Çok istiyorsanız gitmezsiniz olur biter. Organizatör gibi bütün planlarıma uyulacak kaprisi yapmanıza gerek yok

Herkesin kendince ahlak çerçevesi var. Bunu da yanlış anlamayın kimseye ahlaksız demek haddim değil. Sadece benim yetişme şeklim mayolu bikinili ortamları kaldırmıyor. Giyenlere de gidenlere de saygı duyuyorum. Görünce de öcü görmüş gibi olmuyorum. Nefret ettiğim bişey de değil sadece hoşlanmıyorum. Sizinde haz etmediğiniz hoşlanmadığınız kendinizce haklı olduğunuz ama başkasına saçma gelen durumlarınız olabilir. Ben burda sadece benim misafirime bensiz plan yapılmasına kızdım hoşlanmadığım ortama girip girmeme konusunda sizden fikir almak istedim hepsi bu
Bikini giyen ahlaksız olmuyor yalnız bunu bir önce düzeltin de.

Tamam kari, koca sahile yine gitmeyin, ömür boyu gitmeyin hatta ilk firsatta sahilsiz bir yere taşinirsiniz umarim bir sey dedigimiz yokta insanlar yurtdisindan geliyormuş yaz gunu bir denize girmek istiyorlar. Eşiniz de onlari goturmek istiyor bu cok normal, ne diyecek insanlara "bikinili kadin gorme ihtimalimden dolayi gidemeyiz oturun" mu desin? Bu tavriniz artik başka bir boyuta geciyor sizin saglikli degil.

Şuna verilecek bir tavsiye yok bende üzgünüm. Anlama kısmına geçemedim henüz o yüzden tavsiye veremiyorum.

Neden rahatsız olduğunuzu anlasak ona göre yorum yapacağız da allahın plajında totodan koko çekmeli partiler verilmiyor bildiğim kadarıyla. Bir insan deniz kenarından neden bu derece rahatsız olur anlamıyor ben.

Kişisel tercih bişey diyemem ama etrafa karişamazsiniz. Misafirleri giriste birakıp donsun esiniz madem. Ama sahil öyle kimsenin kimseye gözunj diktegi yer de degil pek yani. Gidin bence siz de tadini cikarın.

Bu arada delta varyanti var. Hamilesiniz bunun için daha çok endişeli olmanız lazım. Test yapmişlar mi geldiklerinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X