- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar her insanın kendince çizgisi olabilir diye düşünüyorum ben öyle ortamlardan hoşlanmıyorum ve bunu evlenmeden önce eşimle açıkça konuştum kendisi de hoşlanmadığını söyledi zaten. Burda linç etmek yerine tavsiye vermenizi bekliyorum bence biraz daha yumuşak olabilirsiniz.
Eee ne olmus yani gitsin? Soguk icecek alip bende gider kenarda otururdum her seyi abartmayinKendisi zaten sevmediğini söylüyor denize girmez sırf onları götürmek için gidecek
Ne diyelim yahu misafirler gitmek istemis sonucta hayir biz sevmiyoruz gidemeyiz mi diceksiniz? Sevmiyorsaniz gitmeyin oturun evinizdeArkadaşlar her insanın kendince çizgisi olabilir diye düşünüyorum ben öyle ortamlardan hoşlanmıyorum ve bunu evlenmeden önce eşimle açıkça konuştum kendisi de hoşlanmadığını söyledi zaten. Burda linç etmek yerine tavsiye vermenizi bekliyorum bence biraz daha yumuşak olabilirsiniz.
Denizde cıbıl cıbıl kadınlar var. Ya kocasını ayartırlarsa. senin ki de soruDenizden neden hoslanmiyorsunuz? Ozel bir sebebi mi var?
Bence deniz, deniz kenarı, içinde d geçen kelimeler hepsini sevmemekte özgürsünüz kimse karışamaz. Ama bunu başkalarına dikte ettiremezsiniz. İnsanlar yurt dışından gelip iki demiz havası almak istiyorsa müdahil olmayın. Çok istiyorsanız gitmezsiniz olur biter. Organizatör gibi bütün planlarıma uyulacak kaprisi yapmanıza gerek yokArkadaşlar her insanın kendince çizgisi olabilir diye düşünüyorum ben öyle ortamlardan hoşlanmıyorum ve bunu evlenmeden önce eşimle açıkça konuştum kendisi de hoşlanmadığını söyledi zaten. Burda linç etmek yerine tavsiye vermenizi bekliyorum bence biraz daha yumuşak olabilirsiniz.
Bikini giyen ahlaksız olmuyor yalnız bunu bir önce düzeltin de.Herkesin kendince ahlak çerçevesi var. Bunu da yanlış anlamayın kimseye ahlaksız demek haddim değil. Sadece benim yetişme şeklim mayolu bikinili ortamları kaldırmıyor. Giyenlere de gidenlere de saygı duyuyorum. Görünce de öcü görmüş gibi olmuyorum. Nefret ettiğim bişey de değil sadece hoşlanmıyorum. Sizinde haz etmediğiniz hoşlanmadığınız kendinizce haklı olduğunuz ama başkasına saçma gelen durumlarınız olabilir. Ben burda sadece benim misafirime bensiz plan yapılmasına kızdım hoşlanmadığım ortama girip girmeme konusunda sizden fikir almak istedim hepsi bu
Ben de kimseye ahlaksız demedim zatenBikini giyen ahlaksız olmuyor yalnız bunu bir önce düzeltin de.
Arkadaşlar her insanın kendince çizgisi olabilir diye düşünüyorum ben öyle ortamlardan hoşlanmıyorum ve bunu evlenmeden önce eşimle açıkça konuştum kendisi de hoşlanmadığını söyledi zaten. Burda linç etmek yerine tavsiye vermenizi bekliyorum bence biraz daha yumuşak olabilirsiniz.
Deniz seviyormuş da etrafındakileri sevmiyormuş.Deniz sevmeyen bir eş mi? Allahim nasip etme![]()
Şuna verilecek bir tavsiye yok bende üzgünüm. Anlama kısmına geçemedim henüz o yüzden tavsiye veremiyorum.Arkadaşlar her insanın kendince çizgisi olabilir diye düşünüyorum ben öyle ortamlardan hoşlanmıyorum ve bunu evlenmeden önce eşimle açıkça konuştum kendisi de hoşlanmadığını söyledi zaten. Burda linç etmek yerine tavsiye vermenizi bekliyorum bence biraz daha yumuşak olabilirsiniz.
Denizde cıbıl cıbıl kadınlar var. Ya kocasını ayartırlarsa. senin ki de soru![]()
Yok o kadar degilidir ya. O kadar midir kine okumadim yorumlari.