Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam kari, koca sahile yine gitmeyin, ömür boyu gitmeyin hatta ilk firsatta sahilsiz bir yere taşinirsiniz umarim bir sey dedigimiz yokta insanlar yurtdisindan geliyormuş yaz gunu bir denize girmek istiyorlar. Eşiniz de onlari goturmek istiyor bu cok normal, ne diyecek insanlara "bikinili kadin gorme ihtimalimden dolayi gidemeyiz oturun" mu desin? Bu tavriniz artik başka bir boyuta geciyor sizin saglikli degil.
Kayınvalidemin olduğu yerde de deniz var çok istiyorlarsa kendi evleri için plan yapsınlar

Herkesin kendince ahlak çerçevesi var. Bunu da yanlış anlamayın kimseye ahlaksız demek haddim değil. Sadece benim yetişme şeklim mayolu bikinili ortamları kaldırmıyor. Giyenlere de gidenlere de saygı duyuyorum. Görünce de öcü görmüş gibi olmuyorum. Nefret ettiğim bişey de değil sadece hoşlanmıyorum. Sizinde haz etmediğiniz hoşlanmadığınız kendinizce haklı olduğunuz ama başkasına saçma gelen durumlarınız olabilir. Ben burda sadece benim misafirime bensiz plan yapılmasına kızdım hoşlanmadığım ortama girip girmeme konusunda sizden fikir almak istedim hepsi bu

Sizin yetiştirme şekliniz kaldırmıyorsa oturursunuz evinizde. Kocanız dahil kimseye kendi doğrularınızı ve ahlak anlayışınızı dayatma hakkınız yok. Gidenlere saygı duymuyorsunuz ki. Saygı duysanız burda bu konuyu açmazsınız, buyrun gidin derdiniz.

Misafir zaten sizin değil. Eşiniz ve sizin yaşadığınız eve gelen eşinizin akrabaları. Sadece sizin misafiriniz değiller yani bu kadar sahiplenmeniz gereksiz olmuş.

Sizsiz plan yapılmak zorunda çünkü siz plana dahil olmak istemiyorsunuz, kolunuzdan tutup zorla götürecek değiller herhalde. İnsanlar sizin yani sadece tek bir kişimin istekleri doğrultusunda plan yapacak değiller

Hoşlanmadığınız hiçbir ortama girmek mecburinde değilsiniz, istemiyorsanız gitmeyin ama bunun için kızmak, tavır göstermek çok saçma

Cok sakin bir yer bulabilirsiniz
Oyle ortamlardan kastiniz denize giren insanlar diye dusunuyorum.
1 haftadir sahil kenarindayim 3 gun ben ve 2 aile vardi aramizda 5 mt mesafe vardi.
Yani boyle guzel bir ortamdan uzak durup etrafa sorun yasatmaktansa kendinize gore olani bulabilirsiniz. Kendi semsiyenizi sandalyenizi alin. Birde buyuk kilim oldu bitti.
Valla size uzuldum oyle guzel bir zevkten mahrumsunuzki

Benim cok hassas yasayan tanidiklarim her yil gidiyor
Bir kere iyot ve d vitamini sagliginiz icin gerekli.. deniz sifadir ya hic sevilmezmi
Dunya kdr video cektim kisin daraldikca izlicem diye. Sanki tum derdimi attim denize oyle bir ferahlama

Su an boyle duzen kuramayiz derseniz esiniz gitsin cok normal bir istek misafiri kabul etmissiniz kimse bu nefreti anlayamaz

Ayrica cocugunuz icin bu duygunuzu asmanizi oneririm onada cok yazik olur mahrum kalirsa.

Herkesin kendince ahlak çerçevesi var. Bunu da yanlış anlamayın kimseye ahlaksız demek haddim değil. Sadece benim yetişme şeklim mayolu bikinili ortamları kaldırmıyor. Giyenlere de gidenlere de saygı duyuyorum. Görünce de öcü görmüş gibi olmuyorum. Nefret ettiğim bişey de değil sadece hoşlanmıyorum. Sizinde haz etmediğiniz hoşlanmadığınız kendinizce haklı olduğunuz ama başkasına saçma gelen durumlarınız olabilir. Ben burda sadece benim misafirime bensiz plan yapılmasına kızdım hoşlanmadığım ortama girip girmeme konusunda sizden fikir almak istedim hepsi bu

başı açık ve mini etekle gezen kadınlar ? gerçekten merak ederek soruyorum. çok kapalı bir muhitte oturuyor olmalsınız çünkü bu bakış açısı ile.

Sizin yetiştirme şekliniz kaldırmıyorsa oturursunuz evinizde. Kocanız dahil kimseye kendi doğrularınızı ve ahlak anlayışınızı dayatma hakkınız yok. Gidenlere saygı duymuyorsunuz ki. Saygı duysanız burda bu konuyu açmazsınız, buyrun gidin derdiniz.

Misafir zaten sizin değil. Eşiniz ve sizin yaşadığınız eve gelen eşinizin akrabaları. Sadece sizin misafiriniz değiller yani bu kadar sahiplenmeniz gereksiz olmuş.

Sizsiz plan yapılmak zorunda çünkü siz plana dahil olmak istemiyorsunuz, kolunuzdan tutup zorla götürecek değiller herhalde. İnsanlar sizin yani sadece tek bir kişimin istekleri doğrultusunda plan yapacak değiller

Hoşlanmadığınız hiçbir ortama girmek mecburinde değilsiniz, istemiyorsanız gitmeyin ama bunun için kızmak, tavır göstermek çok saçma
Benim evime gelen insanlar benim misafirim olmuyor mu? Eşimin misafirleriyse ben aradan çekileyim kayınvalidem gelsin o ilgilensin herşeyle

Arkadaşlar her insanın kendince çizgisi olabilir diye düşünüyorum ben öyle ortamlardan hoşlanmıyorum ve bunu evlenmeden önce eşimle açıkça konuştum kendisi de hoşlanmadığını söyledi zaten. Burda linç etmek yerine tavsiye vermenizi bekliyorum bence biraz daha yumuşak olabilirsiniz.

Dusunceniz gercekten hastalikli. Esiniz hoslanmadigini söylemis olabilir ama bu asla sahile adim atmam demek degildir.

Ama yurtdisindan kalabalik misafirin asisiz hamile kadinin evine gelmesi konusunda haklisiniz.

problem mayolu-bikinili kadınlar mı ?
deniz insanın sağlığı için bir ihtiyaçtır bu arada. deniz suyunun bize çok faydası var ve güneşlenmenin de.
Artık denize sadece bikinili insanlar girmiyor ki her kesim istediği gibi (haşema) girebiliyor. Bu kişiler bile birbirinden rahatsız olmazken konu sahibinin rahatsız olması çok enteresan. ama ona göre AHLAKİ DEĞERLERİne tersmmiş. Biz bu durumda ne oluyoruz acaba

başı açık ve mini etekle gezen kadınlar ? gerçekten merak ederek soruyorum. çok kapalı bir muhitte oturuyor olmalsınız çünkü bu bakış açısı ile.
Bikinili mayolu dedim açıklık kapalılık değil. Ayrıca onlarda kendilerini ilgilendirir sadece yanlarında bulunmamak kendi tercihim

Artık denize sadece bikinili insanlar girmiyor ki her kesim istediği gibi (haşema) girebiliyor. Bu kişiler bile birbirinden rahatsız olmazken konu sahibinin rahatsız olması çok enteresan. ama ona göre AHLAKİ DEĞERLERİne tersmmiş. Biz bu durumda ne oluyoruz acaba

işte bu durumda herkesin kapalı olduğu bir semtte oturmalı, tv de açık kadınların oynadığı dizi ve filmlere bakmamalı da.
zira bikiniden daha seksi kıyafetler giyip gündelik hayatta dolaşan bir sürü kadın var.
hassasiyeti buysa hayatının tümü buna göre mi düzenli merak ettim gerçekten.

Arkadaşlar her insanın kendince çizgisi olabilir diye düşünüyorum ben öyle ortamlardan hoşlanmıyorum ve bunu evlenmeden önce eşimle açıkça konuştum kendisi de hoşlanmadığını söyledi zaten. Burda linç etmek yerine tavsiye vermenizi bekliyorum bence biraz daha yumuşak olabilirsiniz.

ama gerçekten burada da sizin ahlaki değerlerinize empati kurabilecek, normal karşılayabilecek -şükür ki- üye de yok.
bence siz tavsiye değil aslında eşimi onlarla denize götürmemek için nasıl bahaneler uydurabilirim diye fikir istiyorsunuz.
Hamileliği de bir denemişsiniz ama olmamış gibi...

Bence siz ahlak kelimesine fazla takıldınız iyi okursanız kimsenin ahlakını tartışmıyorum o benim haddime değil sizinde olmasın

Ben de türbe cami vs gezmeyi hiç sevmiyorum mesela. Eşim de sevmez. Ama misafirlerimiz gelir de şu türbeyi ziyaret etmek istiyorum, şu camide dua etmek istiyorum derse götürürüm. Onlar girer gezer, dualarını eder ben dışarda bekler çayımı kahvemi içerim. Benim evime gelen türbeye gidemez, camiye ayak basamaz, tiz kellesi vurula demiyorum.

Benim cok kapali cok sinirli yasayan tanidiklarim her yil gidiyorki, kendilerine gore dunya kdr alternatif buldular bir kere cocuklari durmuyor o cevrede herkes boyle degil bu cok sasirtici bir nefret.

Bikinili mayolu dedim açıklık kapalılık değil. Ayrıca onlarda kendilerini ilgilendirir sadece yanlarında bulunmamak kendi tercihim

tamam demek istediğim şu, bikiniden mayodan çok daha seksi ve teşhirci kıyafetler günlük hayatta da giyiliyor. derin yırtmaçlar, göğüs ve sırt dekolteleri vs.
o zaman günlük hayatınızı da kısıtlıyor olmanız lazım bu hassasiyete göre.
bunu merak edip sordum

Bikinili ve mayolu birini görünce ne hissediyorsunuz. İçinizden ne geçiyor mesela?

Benim evime gelen insanlar benim misafirim olmuyor mu? Eşimin misafirleriyse ben aradan çekileyim kayınvalidem gelsin o ilgilensin herşeyle

Buraya mı takıldınız? Açıklayayım sadece sizin misafiriniz olmuyor. Zaten orası sadece sizin evimiz de değil. Sürekli benim misafirim bensiz plan yapıyor yazmışsınız ya ona istinaden söylüyorum. Muhtemelen zaten sizi değil eşinizi yani akrabalarını görmeye geliyorlar. Sadece sizin misafiriniz bile olsa sadece sizin kabul ettiğiniz yerlere gitmek mecburiyetleri yok. İnsanlara böyle bir dayatmada bulunamazsınız. İstemiyorsanız tabi çekilebilirsiniz aradan, eşiniz de ilgilenebilir gayet bu size kalmış bir durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X