Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben konuştuğumuz anlaştığımız konular da dikkat ediyorum zaten benimde kendimden verdiğim tavizlerim var. Madem gitmek istiyor bunu gelip plan yapılmış gitmek zorundayım diye mi söylemeli yoksa denize gitmek istiyorlarmış uzaktan geliyorlar gönülleri olsun onları götüreyim bende gitmiyorum uzun zamandır özledim denizi şeklinde mi söylemeli

Esin senin nasil düsündügünü biliyor. Denizi özledigini söylemeye korkmus bile olabilir. Söyleme sekli neyi degistirir bu arada? Adam biliyor senin bu konuya negatif bakacagini. Sende onu sekilde anla "sorun yok, tabiki götürebilirsin, annen o" diyerek adamin içinni rahat ettirirsin. "Aslinda söylemeye bu kadar korkmaya gerek yokmus, bak ahdeevefa ne kadar anlasliymis" der adam içinden.

Bu kadar kontrolcü olma. Herseyin içine karisma. Adamin kendine ait alani olsun, hür iradesi olsun. Evlilik diye, sevgi diye adam belli ki bir takim seyler hii hii demistir. Sende bir takim seyleri görmezden gel. Bu kadar zor olmamali yani.

Yani pes.
Normalde denize girmeyi çok sevmem, banyo yapmayı da sevmem çocukluktan gelen su korkusu benimkisi. Gideyim İstanbul'a denizi izleyim kafasındayımdır.
Hiç bu kadar keskin bir denize gidemeyiz kafası olmadı evlendiğimizden beri de gideriz çünkü eşim seviyor denizi. O da benim için müze filan geziyor sağolsun :D Çünkü onun hayatını ben yaşamıyor, onun zevklerine de saygı duyuyorum. Denizde da insanlara verilmiş en güzel nimetlerden biri imiş. Mesela bi rahatsızlığım vardı sadece deniz suyu iyi geldi.
Sıkıntınız ne mesela?
Mahremiyet mi? Alkol mü?
Sorun ne?
Tesettürlü bir insanım. Eşim de dindardır. Öyle karı koca ayrı takılmayı sevmediğimiz için illa ki karışık plajlara gidiyoruz ama bunun için gideceğiniz ilçeler, saatler mesela çok önemli. Atıyorum Olimpos normalde gençlerin alkol vs takıldığı gayet rahat bir yer. İnanın gittiğimiz saatte hep aileler vardı, tesettürlü pek çok insan vardı, açık giyinseler de inanın insan kendi eğlencesimde olunca kimse de umrumda olmuyor.
Bu kadar katı olmanız inanın garip geldi.
Başka gerekçeleriniz nedir mesela?

Misafirin gezecegi yere karisilmaz ki . Siz istemiyosunuz diye denize gitmeyecekler mi ? Fazla tutucu ve bencilsiniz

Biz de bulunduğumuz yerdekine gideriz o zaman dediler ben de siz bilirsiniz dedim. Ama sonrasında burda gideceklerini öğrendim
konu gitmeleri mi yoksa eşinin gitmesi mi?
Yani evine gelmiş bir kaç saatlik free takılabilirler bunda sorun olmaması lazım. Sorun eşini o ortama sokmak istememen bence.
Bunun altında da kıskançlık mı itiraf edebilirsin bizbizeyiz.

Yüzlerine de söyledim zaten sadece surat yapmak istemiyorum sakince mantıklı açıklama yapsanız ben de hatamı farkederdim belki istediğim sadece tavsiyeydi siz gitmeyin deseniz bile kafi
Valla zaten surat asıp başta eşiniz olmak üzere misafirlerinize gerginliğinizi yansıtacaksanız gitmeyin.
Ben de hamileyim. Eşimin arkadaşı yazlığımıza geldi. Bu hafta denize giresim gelmiyor 1 haftadır kendileri gidiyorlar. Koskoca adamın denizine, plaj sevgisine mi karışacağım.

Salın biraz. Böyle basit şeyleri kendinize de insanlara dert haline getirmeyin. Yazık günah.

Arkadaşlar her insanın kendince çizgisi olabilir diye düşünüyorum ben öyle ortamlardan hoşlanmıyorum ve bunu evlenmeden önce eşimle açıkça konuştum kendisi de hoşlanmadığını söyledi zaten. Burda linç etmek yerine tavsiye vermenizi bekliyorum bence biraz daha yumuşak olabilirsiniz.
Burası eleştiri platformu yanlış konuyla geldiniz, burdaki çoğu kesim sizi anlamıcak kendi kafalarına göre yorumlicak

Bende hoşlanmıyorum plaj ortamından ve gitmekte istemem sizin gibi
Ama eşim mecbur gidecekse plajın cafe tarzı yeri vardır mutlaka orda oturup bekleyeblr, yada birlikte gidip bekleyebilirsiniz ben olsam öyle yapardım

3 4 yorum okudum gerçekten iğrenç yorumlar var..
Ağzımı açmak istemiyorum açarsam banlanırım..
Ama her kadın geniş bakışlı değil herkesi kendinizle bir tutmayın..
Kocalarımızda sapık değil bön bön bakacak halleri yok ama o ortamı görmesini istemiyoruz..

benim anlamadığım bir şey var. mesela bu kadar katı kuralların varsa eğer neden o insanla evlendin. Ailesi denize gidiyor bunu irdelemen lazımdı ileride bize nasıl yansır diye.
Bu da ayrı bir tuhaflık

konu gitmeleri mi yoksa eşinin gitmesi mi?
Yani evine gelmiş bir kaç saatlik free takılabilirler bunda sorun olmaması lazım. Sorun eşini o ortama sokmak istememen bence.
Bunun altında da kıskançlık mı itiraf edebilirsin bizbizeyiz.
3 senedir fikir birliği olup şimdi kendilerince plan yapmaları

Evet göz zinası bile bile işlemek istemiyorum kuma konusunu da o işler öyle olmuyor iyi araştırıp örnek vermek lazım kabul edilebilir bir durum değil
Peki göz zinası sadece bikinili kadınlar için geçerli bişey mi? Ben burada sokağa çıktığımda şort üstü büstiyer, mini etek üstü büstiyer giymiş pek çok kadın görüyorum. Siz ya da eşiniz bunları gördüğünüzde göz zinası olmuyor mu? Ki burası büyük şehir, sahil şeridinde bunlardan çok daha fazlası vardır eminim. Onlardan nasıl korunuyorsunuz?

3 senedir fikir birliği olup şimdi kendilerince plan yapmaları
3 sene onlar sana ayak uydurmuş o halde. Sen onlara ayak uydurup da plaj gibi bir ortama gitmediğine göre. Bunun adı filir birliği olmaz tek taraflı senin huyuna suyuna gitmişler. 1 kere de kural yıkımı yapmak bu kadar zor mu? Üstelik sana gel diyen yok baskı yapan yok seni neden böylesine ilgilendiriyor onların plaja gitmesi herkesin kendi mezarı olacak rahat ol. Eşinin gitmesini istemiyorsun eğer o gitmeyeceğim deseydi onların gitmesi kk da bir konu olmayacaktı.

Biz buna özgüven eksikliği diyoruz :)
Çok komiksiniz, özgüven ne demek öğrenin de gelin..
Bizimkisi haramdan korunmak.
İslamdan bi habersiniz Allah hidayet versin ne diyim ki sizlere laf anlatılmaz çünkü anlamamak için elinizden geleni yapıyorsunz

İsim mi verdim kişileri tanıyor musunuz? Gıymet bu demek değil İSLAMİYETTE
Tabii ki Riyazü’s Salihin 3. ciltte de yazar, değil isim muhakkak T.C. kimlik nosunun da verilmesi gerekir bir cümlenin gıybet sayılabilmesi için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X