Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burası eleştiri platformu yanlış konuyla geldiniz, burdaki çoğu kesim sizi anlamıcak kendi kafalarına göre yorumlicak

Bende hoşlanmıyorum plaj ortamından ve gitmekte istemem sizin gibi
Ama eşim mecbur gidecekse plajın cafe tarzı yeri vardır mutlaka orda oturup bekleyeblr, yada birlikte gidip bekleyebilirsiniz ben olsam öyle yapardım

3 4 yorum okudum gerçekten iğrenç yorumlar var..
Ağzımı açmak istemiyorum açarsam banlanırım..
Ama her kadın geniş bakışlı değil herkesi kendinizle bir tutmayın..
Kocalarımızda sapık değil bön bön bakacak halleri yok ama o ortamı görmesini istemiyoruz..

genişlik ?
bu söylediğiniz laf bile başka insanları suçlamak hem de harama hassasiyet gösterirken.
uzatmayacağım banlanmamak için ama dini sadece haram konularında değil başka insanlara böyle laf giydirmemek açısından da uygulamak lazım.

Benimde su korkum var da giderim yani o ortam gayet iyi. Ha gitmek istemiyorsanız gitmezsiniz. Ama gidene de mani olmamalısınız. Adamın bir de akrabaları geliyor yani. Hadi siz gidin ben gelmiyorum mu diyecek

Aa mevzu Jaws değil miymiş? Jaws sandımdı ben de, ama konu sahibi hafnendiciğim yine haklı ki; buradaki kadınlar sizi anlamaz hepsi Vabmir Wahşed tiim olmuşlar. Aynısı, kaynım ve eltim; aayynısı... Bikini dediğimiz şeyden eltim de çok korkar, içinden her an bir meme fırlayacak ve ahlakı bozulacak diye çekinir ki çok haklı; çünküm ahlakı pamuk ipliğine bağlı eldimin, öyle bir ahlak şeysi var kadının napalım, yargılayalım mı? Allah da ona öylesinden vermiş. Kaynım da öyle, Allah muhafaza ar edep yeri harici açık birini görse ahlakı bozuluverir. Ondan bakmaması gerekiyor, tutamıyor adam kendini sonra kuma delikler açıyor.

Anlatayım, bakın birinde böyle bir petrol bulma hikayemiz var. Ülkemizin ehonomisi 2005 yılında niye şahlanmıştı? Sorarım size niye? Çünkü pedrol bulduk ve devlete şey ettik, bunlar gizli devlet sırrıdır sizin hatırınıza açıklayacağım.

2005 yazıydı, hava çok sıcakdı ve (ben ki deniz görünce bayılıyorum Jaws var diye ama giddim bir kere işte basiredim bağlandı) kaynımgillen denize gittik. Eldimin zaten beach girişinde o an ahlakı bozuldu. Kaynımlan beyim biraz çimdiler, deve güreşi yabdılar derken kaynım su çıkışı kumlara bir yattı, kaldıramadık adamı. "Abla gidin siz ben burada yatacağım" dedi kovaladı bizi, anlamadık. Oysa ki ülkesi için araştırmalarda bulunuyormuş kendisi, pedrol yataklarını keşfetmiş. Akşama kadar yaddı, yandı da süzme yoğurt sürdü, üzerine hıyar doğradı eldim. Cacık yabdı oracıkta ve kaynımın bedeninden malum 90lar müzik klibindeki gibi kaşıklan yedi. Dedim ya, ahlakı beache girer girmez bozuldu kadının. Neyse, sonra kaynım bir kalktı ki, aman tonrem 3 metre pedrol fışkırıyor kumlar içinden.

Bu da böyle bir anımdır.

Göz zinası sadece bikinili kadınlar için mi geçerli? Sokağa çıkmıyor musunuz? Sokaklar şortlu, büstiyerli, mini etekli, elbiseli kadın dolu. Bunlar göz zinasına girmiyor mu?

abi sokağa da gerek yok, tv ler dolu.
hangi dizi var film var kadınların açık saçık olmadığı

yooo tam anlatmak istediğiniz yerdeyim.
🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Göz zinası sadece bikinili kadınlar için mi geçerli? Sokağa çıkmıyor musunuz? Sokaklar şortlu, büstiyerli, mini etekli, elbiseli kadın dolu. Bunlar göz zinasına girmiyor mu?
Onlara göz zinayı değil dedim mi ben 😊
Bikinili dolu ortama girmek var sokakta yürürken görünce başını çevirip yürümek var nerden nereye getiriyosunz

Konunuzu kapattırın bence, değişik zihniyetler çok burda
Açıkçası ben bu sitede kocasının kirli donlarını inceleyen kadına bile bu kadar şaşırmamıştım. Asıl değişik olan konu sahibinin bakış açısı. 😐

heh iyi o zaman. Yoksa patronun iş zamanını kk da çalarak haram yemiş olacaktınız. Haram sadece bacağa bakmakla olmaz. Ama en çok reyting alan haram çeşidi bu.
Ya gerçekten komiksiniz ya
Ben haram sadece bacağa bakmak diye birşey mi söyledim neden bukadar çarpıtıyosunzkii
Haramı helali sizden öğrenecek değilim

🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Onlara göz zinayı değil dedim mi ben 😊
Bikinili dolu ortama girmek var sokakta yürürken görünce başını çevirip yürümek var nerden nereye getiriyosunz
göz zinası ne ki: bakınca göz zinası mı oluyor. yoksa oturup kessin adam demiyoruz plajda.kesip kesip bıyıklarını kıvırsın da içi gitsin demiyoruz. Efendi efendi denizine giren herkes zina mı yapmış oluyor şimdi?

Sahili olmayan şehri napayım bi bikinili mayolularda shilde vardı yazik dunyanin minetlerinden faydalanamadan ot gibi yaşayıp gidiyor insanlar üzücü

++++++++++
Denize girilen şehirde yaşayıp bu saçma sapan sebepten denize girmemek üzücü gerçekten değişik bir kafa :KK51:

Ya gerçekten komiksiniz ya
Ben haram sadece bacağa bakmak diye birşey mi söyledim neden bukadar çarpıtıyosunzkii
Haramı helali sizden öğrenecek değilim
tabi öyle demedin ama haram diye irdelediğin konu hakkında pek hakimiyetin yok bence. En büyük haramlardan biri olarak bellemişsin.

Tamam kari, koca sahile yine gitmeyin, ömür boyu gitmeyin hatta ilk firsatta sahilsiz bir yere taşinirsiniz umarim bir sey dedigimiz yokta insanlar yurtdisindan geliyormuş yaz gunu bir denize girmek istiyorlar. Eşiniz de onlari goturmek istiyor bu cok normal, ne diyecek insanlara "bikinili kadin gorme ihtimalimden dolayi gidemeyiz oturun" mu desin? Bu tavriniz artik başka bir boyuta geciyor sizin saglikli degil.
madem yurt dışından geliyorlar hiç çekmeseler ua kimseyi bi otel ayarlasalar gitseler deniz sevmeyen bensiz plan yaptılar hamilelik hormonu korona falan diye her şeyi istediği gibi yönetmek isteyen birinde kalmasalar

göz zinası ne ki: bakınca göz zinası mı oluyor. yoksa oturup kessin adam demiyoruz plajda.kesip kesip bıyıklarını kıvırsın da içi gitsin demiyoruz. Efendi efendi denizine giren herkes zina mı yapmış oluyor şimdi?
Siz bilmeyebilirsiniz hanımefendi, bilene de karışmayın lütfen. Biz o denizde bikinileri giyip herkesin içinde ohooooo söylemeyeyim şimdi neler yapıyoruz 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X