Deniz Seki yakalandı!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Deniz Seki İstanbul Esenyurt'ta saklandığı evde gözaltına alındı
Deniz Seki İstanbul Esenyurt'ta saklandığı evde gözaltına alındı. Deniz Seki bu geceyi İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü'nde geçirip yarın sabah adliyeye gönderilecek. Ünlü sanatçıdan uyuşturucu tesbiti için kan ve tükürük örneği alınması bekleniyor.
Altı aydır aranan Deniz Seki'nin sürekli yer değiştirdiği belirtiliyor...

Sitene Ekle

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan kesinleşen hapis cezası nedeniyle 6 aydır aranan Deniz Seki, İstanbul Esenyurt’da saklandığı evde gözaltına alındı.

Şarkıcı Deniz Seki, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri tarafından 2009 yılında gözaltına alınmıştı. Seki, yaklaşık 7 ay tutuklu kalmış ve ilk duruşmada tahliye edilmişti. İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davada çıkan karar sonucu Seki, "uyuşturucu ticareti yapmak"tan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

'AYM'ye başvurmuştu'

Deniz Seki, Yargıtay tarafından cezası onandıktan sonra yazılı bir açıklama yapmış ve "Yargıtay Ceza Genel Kurulu kararının bana tebliğ edilmesi üzerine olağanüstü yasa yollarına başvuracağım gibi özel yetkili mahkemelerle ilgili olarak yapılan yasal düzenlemeler çerçevesinde yeniden yargılanma talebiyle Anayasa Mahkemesi'ne de başvuru hakkımı kullanacağım" demişti. Onama kararı üzerine Seki'nin avukatı Naim Karakaya, adil yargılanma hakkı talebiyle 16 Nisan 2014 tarihinde Anayasa Mahkemesi'ne başvurmuştu.
milliyet

Ayrıntılar geliyor..

Son düzenleme:
yakalanmışmı sonunda İyi kaçtı hatun bunca zaman

Oha istanbulda hem de kendi evinde saklanıp nasıl bulunmamış bu zamana kadar hayret

Vayyy be demek esenyurtta saklanmış
Hani yunanistana kaçmıştı o da mı yalandı

Keşke hiç cikmasaydi da bu süreçte yattığı günler sayılsaydi.
Nereye kadar kaçacakti zaten?
Sonu belliydi...

chess yılın haber gurusu seçiyorum seni

Vay beee en sonunda yakalandı demek, biri ihbar etmiştir, böyle durumlar için çokta söz söylemek istemem, Allah bu, kime ne zaman ne yaşatacak bilinmez.
Keşke kendisi de zamanında büyük lokma yeseydi de boyundan büyük sözler etmeseydi, neyse yine de Allah kurtarsın diyelim, Allah kimseyi böylesi tecrübelerle sınamasın inşaallah.

Kendi evi dememişler ki saklandığı evde demişler. Ben mi yanlış okudum?
Kendi evi dememişler ki saklandığı evde demişler. Ben mi yanlış okudum?
Evet doğrusunuz, hızla cevap yazayım kurbanı oldum. Yurt dışında diye biliyorduk halbuki yine de pes bulunmamasına bu kadar zaman.. Bir de her yerde şarkıları çalmıyor muydu. İyice gıcık bir durum.

Bana nedense hiç yakalanmaz gibi geliyordu. Esenyurt ne la! : ))

Deniz Seki İstanbul Esenyurt'ta saklandığı evde gözaltına alındı. Deniz Seki bu geceyi İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü'nde geçirip yarın sabah adliyeye gönderilecek. Ünlü sanatçıdan uyuşturucu tesbiti için kan ve tükürük örneği alınması bekleniyor.
Altı aydır aranan Deniz Seki'nin sürekli yer değiştirdiği belirtiliyor...

Sitene Ekle

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan kesinleşen hapis cezası nedeniyle 6 aydır aranan Deniz Seki, İstanbul Esenyurt’da saklandığı evde gözaltına alındı.

Şarkıcı Deniz Seki, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri tarafından 2009 yılında gözaltına alınmıştı. Seki, yaklaşık 7 ay tutuklu kalmış ve ilk duruşmada tahliye edilmişti. İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davada çıkan karar sonucu Seki, "uyuşturucu ticareti yapmak"tan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

'AYM'ye başvurmuştu'

Deniz Seki, Yargıtay tarafından cezası onandıktan sonra yazılı bir açıklama yapmış ve "Yargıtay Ceza Genel Kurulu kararının bana tebliğ edilmesi üzerine olağanüstü yasa yollarına başvuracağım gibi özel yetkili mahkemelerle ilgili olarak yapılan yasal düzenlemeler çerçevesinde yeniden yargılanma talebiyle Anayasa Mahkemesi'ne de başvuru hakkımı kullanacağım" demişti. Onama kararı üzerine Seki'nin avukatı Naim Karakaya, adil yargılanma hakkı talebiyle 16 Nisan 2014 tarihinde Anayasa Mahkemesi'ne başvurmuştu.

teşekkürler patron

Boynunda büyük harflerle "ALLAH" yazılı kolyeyle basın toplantısı düzenlemiş miydi zamanında bu hanım şarkıcımız? Eğer bu hareketi yaptıysa bence masum kendisi.

Munecim ne zordur dört duvar arasında kalmak..kaçtı diye ceza indirimide olmaz..Allah iyi etsin..

Boynunda büyük harflerle "ALLAH" yazılı kolyeyle basın toplantısı düzenlemiş miydi zamanında bu hanım şarkıcımız? Eğer bu hareketi yaptıysa bence masum kendisi.
pişmandırda,iş işten geçti tabiiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…