Kendi evi dememişler ki saklandığı evde demişler. Ben mi yanlış okudum?Oha istanbulda hem de kendi evinde saklanıp nasıl bulunmamış bu zamana kadar hayret
Kendi evi dememişler ki saklandığı evde demişler. Ben mi yanlış okudum?
Evet doğrusunuz, hızla cevap yazayım kurbanı oldum. Yurt dışında diye biliyorduk halbuki yine de pes bulunmamasına bu kadar zaman.. Bir de her yerde şarkıları çalmıyor muydu. İyice gıcık bir durum.Kendi evi dememişler ki saklandığı evde demişler. Ben mi yanlış okudum?
chess yılın haber gurusu seçiyorum seni
Vay beee en sonunda yakalandı demek, biri ihbar etmiştir, böyle durumlar için çokta söz söylemek istemem, Allah bu, kime ne zaman ne yaşatacak bilinmez.
Keşke kendisi de zamanında büyük lokma yeseydi de boyundan büyük sözler etmeseydi, neyse yine de Allah kurtarsın diyelim, Allah kimseyi böylesi tecrübelerle sınamasın inşaallah.
hüsnünün karısının bedduaları çıkıyor ya
Munecim ne zordur dört duvar arasında kalmak..kaçtı diye ceza indirimide olmaz..Allah iyi etsin..chess yılın haber gurusu seçiyorum seni
Vay beee en sonunda yakalandı demek, biri ihbar etmiştir, böyle durumlar için çokta söz söylemek istemem, Allah bu, kime ne zaman ne yaşatacak bilinmez.
Keşke kendisi de zamanında büyük lokma yeseydi de boyundan büyük sözler etmeseydi, neyse yine de Allah kurtarsın diyelim, Allah kimseyi böylesi tecrübelerle sınamasın inşaallah.
pişmandırda,iş işten geçti tabiiki..Boynunda büyük harflerle "ALLAH" yazılı kolyeyle basın toplantısı düzenlemiş miydi zamanında bu hanım şarkıcımız? Eğer bu hareketi yaptıysa bence masum kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?