Deniz Seki yakalandı!

Bende şimdi haberlerde izledim insan hiç birşey için büyük konuşmayacak zamanında bi şarkı yarışmasında jüri iken şarkıcı bayhana suç işleyen insan sanat yapamaz seni şarkıcı olarak göremem demişti milyonların önünde ee keser döner sap döner

Munecim ne zordur dört duvar arasında kalmak..kaçtı diye ceza indirimide olmaz..Allah iyi etsin..

Kolay değildir tabii, Allah kimseyi düşürmesin.
Tabii bazı canilerde var ki onlar cezaevinden çıkamasınlar Gerçi onları cezaevinde beslemek bile sinir bozucu, direkt itlaf edilmeleri lazım

Boynunda büyük harflerle "ALLAH" yazılı kolyeyle basın toplantısı düzenlemiş miydi zamanında bu hanım şarkıcımız? Eğer bu hareketi yaptıysa bence masum kendisi.

Allah ile aldattığını zannediyor etrafını. Allah yazılı kolye ile günah çıkarılmaz. Günah çıkaracaksa kiliseye gidecek

Allah kimseleri hapse düşürmesin, halini görünce üzüldüm nedense..

Kolay değildir tabii, Allah kimseyi düşürmesin.
Tabii bazı canilerde var ki onlar cezaevinden çıkamasınlar Gerçi onları cezaevinde beslemek bile sinir bozucu, direkt itlaf edilmeleri lazım
kesinlikle..onların pişman olduğunu sanmıyorum..

Allah ile aldattığını zannediyor etrafını. Allah yazılı kolye ile günah çıkarılmaz. Günah çıkaracaksa kiliseye gidecek
pişmanlık ifadesi yada artık doğru yoldayım mesajı veriyor gibi geldi Gülaycım,uyuşturucu satmaktan yargılanıyor değilmi?

pişmanlık ifadesi yada artık doğru yoldayım mesajı veriyor gibi geldi Gülaycım,uyuşturucu satmaktan yargılanıyor değilmi?
Uyuşturucu ticareti yapmaktan yargılanıyor evet.
Ama olay karışık. Bugüne kadar saklanmasını sağlayan güç, bugün yakalanmasını sağlıyor. Peki çeteyi açıklayacak mı?

Uyuşturucu ticareti yapmaktan yargılanıyor evet.
Ama olay karışık. Bugüne kadar saklanmasını sağlayan güç, bugün yakalanmasını sağlıyor. Peki çeteyi açıklayacak mı?
açıklaması gerekir tabiiki Gülay..korkuyorsa bilemem tabii.

6 ay boyunca yakalanamaması zaten bir tuhaftı yani,

şarkıcı diye işlediği suçtan muaf tutulacak hali yoktu ya.

açıklaması gerekir tabiiki Gülay..korkuyorsa bilemem tabii.

Bugün Narkotik de sorgulanıyor. İyi sogulanır, ek sorgulanma süresi alınırsa açıklar. Ama sıkı sorgulamalı. Belki gizli tanık programından faydalanma vaad edilir.
İlk operasyonu yapan jandarma idi. Olayı güzel tesbit etmiş ama derinini nedense çözmemiş.

Boynunda büyük harflerle "ALLAH" yazılı kolyeyle basın toplantısı düzenlemiş miydi zamanında bu hanım şarkıcımız? Eğer bu hareketi yaptıysa bence masum kendisi.

siz niye bu ALLAH yazısına bu kadar takıksınız?
ister Allah yazısı takar,ister haç takar !
bende büyük harfle ALLAH yazdım diye banada böyle tuhaf konuşmuştun
hayırdır derdiniz ne?

bende yarışmada bayhanı çok üzmüştü..ama yinede kin yapmadı çocuk..o zaman bayhan adına çok üzülmüştüm..

valla çok daha azılı suçlu, seri katil falan yakalanmış olsa bu kadar gündem olmaz, haberler ilk haber olarak verdi hep yahu

valla çok daha azılı suçlu, seri katil falan yakalanmış olsa bu kadar gündem olmaz, haberler ilk haber olarak verdi hep yahu
bende bu sabah magazinde gördüm tesadüfi,polis münübüsüyle götürüyorlardı

ya bağımlısın, içicisin tamam da tüccarlığını yapmak nedir be kardeşim. Allah doyursun gözünü. bu ne para hırsı. evet astronomik rakamlar dönüyor bu işte ama dört duvar arasındasın şimdi o para kurtarır mı seni? çok yazık valla kafasız mı bu kadar, ya da zorlama mı var nedir aklım almıyor. şarkılarına hayranım oysa, hüsnüden sonra kendini bulmuştu kadın, küllerinden doğmuştu resmen. harcıyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…