Şimdi okuduğunuz zaman belki "ay üzülmek için başka derdin yada derdimiz mi yok, bize ne onun hayatından" diyenler olabilir. İnsanlık hali işte napalım. Tabiiki, ben fazla takmıyorum yani sonuçta yakınım değil birşeyim değil ona sadece diğer sevdiğim ünlüleri ne kadar seviyorsam onuda o kadar seviyorum. Fakat gerçekten Deniz Seki ne zaman televizyonda konuşsa genelde izlerim onu ve hepte onun yaşadığı şeylerden dolayı onun adına çok üzülürüm ve etkilenirim. Ben coğu zaman genelde her zaman adaletten yana bir insanım, haksızlığa dayanamıyorum. Yani Deniz Sekiyi de görürken her zaman şunu düşünürüm genelde hep birileri tarafından yargılanıyor, hayatında bir sürü hata yapmış olabilir herkes hata yapabilir, önemli olan bunu anlamak ve hatadan ders çıkarmak. Bence Deniz Seki çok naif iyi kalpli duygusal biri, ünlüler arasında böyle düşündüğüm çok az kişi var.
Gercekten cok etkileniyorum Deniz Sekinin başına gelenlerden. Evet evli bir insanla aşk yaşadı. Belki onun ailesinin ahını da aldı. Kimse isteyerek evli bir insanla ask yasamak istemez bence, en azından Deniz Seki ben öyle düşünüyorum. Zamanında Bayhanı yargıladı, ahını aldı. Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş, kendiside uyuşturucudan cezaevine girdi. Uzun zamandır da yargılanıyor. Bu kadar ceza ağır oldu bence, özellikle de son yaşananlar. Her ne olursa olsun herkes yanlış yapabilir pişman olabilir. Belliki oda çok pişman. Hep gözüyaşlı haksızlık diyor. Adalet yerini bulmalı. Her ne olursa olsun bence bu ceza cok ağır oldu, sizce de öyle degil mi? İNŞALLAH gerçekten en kısa zamanda adaletin yerini bulmasını ve Deniz Sekinin özgürlüğüne kavuşmasını diliyorum. İNŞALLAH bundan sonra hayat ona güler, yaşadığı kötü günleri unutturur. AMİN.
Gercekten cok etkileniyorum Deniz Sekinin başına gelenlerden. Evet evli bir insanla aşk yaşadı. Belki onun ailesinin ahını da aldı. Kimse isteyerek evli bir insanla ask yasamak istemez bence, en azından Deniz Seki ben öyle düşünüyorum. Zamanında Bayhanı yargıladı, ahını aldı. Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş, kendiside uyuşturucudan cezaevine girdi. Uzun zamandır da yargılanıyor. Bu kadar ceza ağır oldu bence, özellikle de son yaşananlar. Her ne olursa olsun herkes yanlış yapabilir pişman olabilir. Belliki oda çok pişman. Hep gözüyaşlı haksızlık diyor. Adalet yerini bulmalı. Her ne olursa olsun bence bu ceza cok ağır oldu, sizce de öyle degil mi? İNŞALLAH gerçekten en kısa zamanda adaletin yerini bulmasını ve Deniz Sekinin özgürlüğüne kavuşmasını diliyorum. İNŞALLAH bundan sonra hayat ona güler, yaşadığı kötü günleri unutturur. AMİN.