Ay kızım sende çok safsın polisin elinde konuşma kayıtları var satınaldığına içtiğine ve arkadaşlarınada verdiğine dair, çok şımardı ,eindekinin kıymetini bilmedi birde yetmedi evli erkekle ilişki yaşadı ,ki bu adam onun şöhretinden yararlandı ortada aşk yok çıkar ilişkisi vardı resmen rezil etti kendini , şarkılarını bende eşimde çok seviyoruz ama artık kendini toparlaması gerek bazılarının başaramadığını başarmış ama kıymetini kendisi bilememiş kendini heba etmiş akılsızlığından
Ay çıktığı kişide bir adam olsaydı bari, Deniz ondan önce şarkıcıydı onun ünlülüğüne ihtiyacı yoktu. Fakat zaten kendisi itiraf etti dedi ki "Evet içiyordum bir hata yaptım çok pişmanım, yaptığım bedellini fazla ödedim" dedi. Zaten içtiğini gizlemiyorki. Beni onun ne yapıp yapmadığı ilgilendirmiyor, her ne yapmışsa artık yapmış ve pişmanlık duyuyor. Herkes hata yapar fakat o günah keçisi oldu resmen kınak kaynağı oldu. Buyüzden ona karşı haksızlık olduğunu düşünüyorum, eminim onun gibi uyuşturucu kullanan başka ünlüler vardır, Denizi bir defa yakaladılar diye sürekli artık günah keçisi oldu.