Denizbank Genel Müdürlük Çalışanı Var mı?

modyad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
1.401
968
248
2 ay once calıstıgım bankadan ıstıfa ettım....yenı yenı ıs basvurularına basladım ve Denizbank genel müdürlüğü özel bankacılık operasyon yetkilisi için bugun arandım, arayan Denizbank İK idi....
bu işide cok begenıyordum acıkcası bana daha uygundu, sorunum şu ki; ayın 5 ınde gorusme ıcın cagırdılar fakat; ben o tarıhte kardesımın dugnu ıcın memlekette olacagım, bu işide cok ıstıyordum, ikilemde kaldım....
-10 unda gorusebılır mıyız dedım, Ik dakı yetkılı de: arayın eger halen alım yapılmadıysa gorusuruz dedı....
eger 5 ını bekler gorusursem hem anneme yardım edemıcem ( yenı bel fıtıgı amelıyatı oldu, hareketlerı cok kısıtlı ve yalnız ) ve kınaya da yetısemıcem sadece dugune gıdıcem....
kafam cok karıstı, esasında tam olarak sormama ragmen, sosyal haklar ve maaşlar hakkında da bılgım yok.... eger bılgım olsa belkı daha net karar verırdım, ne ıcın nelerı feda edecegımı bılerek........
şimdi arkadaslar:
1-siz olsanız ne yapardınız?
2-denizbankta calısan veya yakını olan özellıkle basvurdugum benzer pozisyonda maas,sosyal haklar,çalışma kosulları hakkında bılgısı olan benı de bılgılendırebılır mı?
sabah karar verıp arıcam tekrar Ik yetkılısını.....dusunuyorum dusunuyorum ısın ıcınden cıkamıyorum....

banka ilanları sürekli güncel ya memleketten dönünce tekrar başvurursan aranırsın
git ailene yardımcı ol, iş elbet bulunur

Herseyde bir hayir vardir. Kimbilir belkide kardesinin dugununden geldikten sonra cok daha iyi bir is firsati icin aranicaksin. Kardeslik aile baglari herseyin otesindedir dusun ki gidemedin ailene yardima ve gorusmen olumsuz gecti uzulmeyecekmisin? Yerinde olsam ailemin yanina gider dugun sonrasi is firsatlarini degerlendirirdim.

banka ilanları sürekli güncel ya memleketten dönünce tekrar başvurursan aranırsın
git ailene yardımcı ol, iş elbet bulunur

aslında cok dogru, bıkac kere basvurdum en gec 3 gune donuyorlar.... sanırım bunu cok ısteyerek basvurdum da ondan kararsız kaldım:) Teşekkürler..

Herseyde bir hayir vardir. Kimbilir belkide kardesinin dugununden geldikten sonra cok daha iyi bir is firsati icin aranicaksin. Kardeslik aile baglari herseyin otesindedir dusun ki gidemedin ailene yardima ve gorusmen olumsuz gecti uzulmeyecekmisin? Yerinde olsam ailemin yanina gider dugun sonrasi is firsatlarini degerlendirirdim.

cok haklısınız birkaç kez daha arandım, bi gorusme annemın anjio denk geldı gidemedim, digeri yine annem amelıyat oldu ne tesaduf kı hep benım hastanee oldugum donem de ıdı ve gorusmelere katılamadım ve dedıgınız gıbı ıkıncı aranan daha ıyıydı, şimdi de bu onlardan da ıyı ama bu seferde burada degılım:)) sanırım var bı hayır:))

Gerçekten değmez kardeşinin kınasını kaçırmana. Sakın öyle bir hataya düşme. kısmetse ararsın 10 unda gel derler. Demezlerse de başka bankaları denersin. Tekrar başvurursun. Eğer iş olmazsa 2 kat fazla üzülürsün bir de. Benim de başıma benzer bir şey gelmişti. İki iş görüşmesi de aynı gündü. Birini iptal ettim mecburen başka gün ayarlayamayız dediler.. 1 hafta sonra iptal ettiğim yine aradı. He iş yine olmadı :))

bence ailenin yanında olmalısın.

iş görüşmesine gitmek işe girmek anlamına gelseydi görüşmeye git derdim ancak maalesef öyle bir şey yok.

kaç kişiyi çağırıp birini alıyorlar.

şöyle düşün kaderinde olsaydı bu iş zaten o güne denk gelmezdi görüşme.

ya da kaderinde varsa kesin bir daha ararlar.

işe alınmazsan çok pişman olur üzülürsün.

yok işe alınmasam bile şansımı denemek istiyorum yoksa daha çok pişman olurum diyorsan sen bilirsin. o da bir bakış açısı.

Back
X