Denizde yuzmek ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tkale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tkale

Minigim benim
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
583
2
46
Avustralya
Kizlar benim bebis daha cok kucuk ve burda yaz ayinin tam ortasi. Denizde yuzmek sakincali olurmu merak ediyorum
yuzmeyip sadece suya girsem bile yeter. Aranizda ilk aylarinda denize giden oldumu ?

avustralyadamısın cnm benımde teyzemın kızı orda yasıyorda yazdalar suan dr lar zaten denızı ve yuzmeyı onerıyolar cnm

Allah korusun tabiki öncelikle bebişini ama bizim bi tanıdık bu şekilde düşük yaptı o da yeni hamileydi...doktora gittiğinde de doktor daha çok erken neden girdin falan demiş...sonraki aylar için emin değilim ama ilk zamanlarında hamileliğin sakıncalı diye biliyorum...

başına güneş geçmedikçe yüzmek bir gebe için en uygun spor. vücudunun hiçbir yerinde baskı oluşturmuyor. yine de doktoruna danış.

Evet avustralyadayim canim
acaba yuzmeyip sadece suda dursam birsey olurmuki. Yuzmeyi pek dusunmuyorum zaten girip sadece serinleyip yururum suda herhalde. Zaten onceden dusuk oldugu icin dikkat ediyorum herseye

BENCE önceden bı düşüğün varsa hiç rıske atma kendını.denıze her zaman gırersın.ben de doğum yaptığım sene ayağımı bıle sokakamıştım denıze ama kaybettığım bışey olmadı.daha 6 haftalıksın bence gırme.

bugun gittik denize cok dikkat ettim yuzmedim.. sadece suya girdim serinlemek icin ve cikip dikkat ettim kendime. surekli su ictim.

canım bende ilk haftalarda kokmuştum denize girmeye,doktoruma sorduğumda girebilirsin ama çok güneşte kalma, birde çok hoplayıp zıplama demişti,bende 7 haftalıkken ilk girdim çok kalmadım zaten korkudan yüzemiyordum bişey olur diye serinlemek için girip çıkıyordum,dikkat ederek girebilirsin

dokuz ay boyunca inanılmaz sayıda cesmede kusadSINDA kayınvalidemin yanı antalya merkezde denize girdim..hatta hiç çıkmadım..ishal oldugumda bile girdim..su an bebegim kucagımda 40 günlük..tosun gibi masallah...ve dogumum 5 dakikada oldu .. o kadar cok yüzmüstüm ki..dikiş bile atılmadı ...sadece 2 tane normal dogum dikişi...

Hamile kaldığımdan haberim yoktu tatildeydim,suya daldım,atladım,zıpladım,araba bagajından kocaman valizleri indirdim 8 aylık bir bebeği kucağımda taşıdım,dans ettim,güneşlendim.Herşey olacağına varıyor ama dikkat etmek gerekir tabi bilseydim daha dikkatli olurdum.Doktorlar temiz bir denizde gebelik sonuna kadar yüzebileceğimizi söylüyorlar.Mühim olan mikrop kapmamak ve aşırı hareketlerden kaçınmak sakin sakin yüzülebilir bence.Ahh ben olsam şimdi Avustralyada missss:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…