• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizden bulaşır mi ?

ecenazx

Kün Fe Yekün 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
1.214
356
73
24
Denizden hastalık bulaşma riski var mi ?
Varsa neler bulaşabilir

idrar yolu enfeksiyonu mantar falan bulaşır siz neyin bulaşabileceğini düşünüyorsunuz

idrar yolu enfeksiyonu mantar falan bulaşır siz neyin bulaşabileceğini düşünüyorsunuz
Yaz sezonu yavaştan açılıyor denize gireceğim. Bu yüzden neler bulaşır bilmek istedim hpv gibi hastalıklar bulaşır mi ?
Bence mantar uzun süre islak mayoyla kalınca bulaşır deniz suyu tuzlu olduğu icin sanmıyorum ama aklıma hpv bu gibi seyler takıldı bilinçli gitmek istedigim icin açtım konuyu

Yaz sezonu yavaştan açılıyor denize gireceğim. Bu yüzden neler bulaşır bilmek istedim hpv gibi hastalıklar bulaşır mi ?
Bence mantar uzun süre islak mayoyla kalınca bulaşır deniz suyu tuzlu olduğu icin sanmıyorum ama aklıma hpv bu gibi seyler takıldı bilinçli gitmek istedigim icin açtım konuyu
hpv cinsel ilişki dışında bulaşmaz bütün kadın doğum dr ları aynı şeyi söylüyor

hpv cinsel ilişki dışında bulaşmaz bütün kadın doğum dr ları aynı şeyi söylüyor
Bilmiyordum , teşekkür ediyorum ☺️ Temas yoluyla da bulaşır demişti bana doktorum bir yerinde kesik varsa o kişi taharet alıp elini yıkamasıysa sen o kişiyle temasta bulunursan geçer demişti

Bilmiyordum , teşekkür ediyorum ☺️ Temas yoluyla da bulaşır demişti bana doktorum bir yerinde kesik varsa o kişi taharet alıp elini yıkamasıysa sen o kişiyle temasta bulunursan geçer demişti
O hpv nin cinsel formu değil
Ten formu

Genital formu cinsellikle bulaşır

ben hpv pozitifim konuyla ilgili bi çok dr videosu izledim hiçbirinde denk gelmedim enteresan geldi doktorunuzun dediği

Sanırım ufaktan bir takıntı durumu söz konusu :) denizden cinsel hiçbir hastalık kapmazsınız. Islak mayoyla tüm günü geçirirseniz mantar olma riskiniz tabii ki var.

ben hpv pozitifim konuyla ilgili bi çok dr videosu izledim hiçbirinde denk gelmedim enteresan geldi doktorunuzun dediği
Bizimde ailede birinde vardı bizzat sorduğum da bu cevabı verdi bilmiyorum hangisi doğru kimisi de eşyalarda bir süre yaşıyorlar diyorlar bir çok bilgi var ama hangisi doğru kendi doktorunuza hiç sordunuz mu peki

Sanırım ufaktan bir takıntı durumu söz konusu :) denizden cinsel hiçbir hastalık kapmazsınız. Islak mayoyla tüm günü geçirirseniz mantar olma riskiniz tabii ki var.
Peki örnek girdim yarım saat sonra sezlonga uzandım orda da yarım saat uzandım sonra tekrar denize girdim çıktım ve değiştirdim bu şekilde olur muyum yoksa çıkar çıkmaz mi değiştirmem lazım mayoyu :)

Back
X