Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaz sezonu yavaştan açılıyor denize gireceğim. Bu yüzden neler bulaşır bilmek istedim hpv gibi hastalıklar bulaşır mi ?idrar yolu enfeksiyonu mantar falan bulaşır siz neyin bulaşabileceğini düşünüyorsunuz
Sanmıyorum,havuz çok riskli bu konuda.Marmara denizinde girmiyorsanız hiçbirşey bulaşmaz.Denizden hastalık bulaşma riski var mi ?
Varsa neler bulaşabilir
Kıbrıs’ta gireceğim suyu temiz diyolar ama havuza zaten kesinlikle girmem denizde kafam karıştı sadece :)Sanmıyorum,havuz çok riskli bu konuda.Marmara denizinde girmiyorsanız hiçbirşey bulaşmaz.
Teşekkür ediyorum :) sanırım islak mayoyla kaldığımız zaman mantar oluşurHavuzdan bulaşır, denizden bulaşmaz, deniz akan sudur, tuzludur
Yok,deniz konusunda içiniz rahat olsunKıbrıs’ta gireceğim suyu temiz diyolar ama havuza zaten kesinlikle girmem denizde kafam karıştı sadece :)
Kıbrıs'ın denizi tertemizdir suyu da oldukça sıcak ve tuzludur.İciniz rahat olsunKıbrıs’ta gireceğim suyu temiz diyolar ama havuza zaten kesinlikle girmem denizde kafam karıştı sadece :)
hpv cinsel ilişki dışında bulaşmaz bütün kadın doğum dr ları aynı şeyi söylüyorYaz sezonu yavaştan açılıyor denize gireceğim. Bu yüzden neler bulaşır bilmek istedim hpv gibi hastalıklar bulaşır mi ?
Bence mantar uzun süre islak mayoyla kalınca bulaşır deniz suyu tuzlu olduğu icin sanmıyorum ama aklıma hpv bu gibi seyler takıldı bilinçli gitmek istedigim icin açtım konuyu
Çok teşekkür ediyorum sağolunYok,deniz konusunda içiniz rahat olsun.
Bilmiyordum , teşekkür ediyorumhpv cinsel ilişki dışında bulaşmaz bütün kadın doğum dr ları aynı şeyi söylüyor
İcim rahatladı çok sağolun teşekkür ediyorumKıbrıs'ın denizi tertemizdir suyu da oldukça sıcak ve tuzludur.İciniz rahat olsun![]()
O hpv nin cinsel formu değilBilmiyordum , teşekkür ediyorumTemas yoluyla da bulaşır demişti bana doktorum bir yerinde kesik varsa o kişi taharet alıp elini yıkamasıysa sen o kişiyle temasta bulunursan geçer demişti
ben hpv pozitifim konuyla ilgili bi çok dr videosu izledim hiçbirinde denk gelmedim enteresan geldi doktorunuzun dediğiBilmiyordum , teşekkür ediyorumTemas yoluyla da bulaşır demişti bana doktorum bir yerinde kesik varsa o kişi taharet alıp elini yıkamasıysa sen o kişiyle temasta bulunursan geçer demişti
İlk defa sizden duyuyorum ten formu nasıl oluyor açıklar misiniz :)O hpv nin cinsel formu değil
Ten formu
Genital formu cinsellikle bulaşır
Bizimde ailede birinde vardı bizzat sorduğum da bu cevabı verdi bilmiyorum hangisi doğru kimisi de eşyalarda bir süre yaşıyorlar diyorlar bir çok bilgi var ama hangisi doğru kendi doktorunuza hiç sordunuz mu pekiben hpv pozitifim konuyla ilgili bi çok dr videosu izledim hiçbirinde denk gelmedim enteresan geldi doktorunuzun dediği
HPV Tipleri, Neden Olduğu Hastalıklar, Türkiye'de Genital Siğil ve Rahim Ağzı Kanseri Sıklığıİlk defa sizden duyuyorum ten formu nasıl oluyor açıklar misiniz :)
Peki örnek girdim yarım saat sonra sezlonga uzandım orda da yarım saat uzandım sonra tekrar denize girdim çıktım ve değiştirdim bu şekilde olur muyum yoksa çıkar çıkmaz mi değiştirmem lazım mayoyu :)Sanırım ufaktan bir takıntı durumu söz konusu :) denizden cinsel hiçbir hastalık kapmazsınız. Islak mayoyla tüm günü geçirirseniz mantar olma riskiniz tabii ki var.