• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizden bulaşır mi ?

Peki örnek girdim yarım saat sonra sezlonga uzandım orda da yarım saat uzandım sonra tekrar denize girdim çıktım ve değiştirdim bu şekilde olur muyum yoksa çıkar çıkmaz mi değiştirmem lazım mayoyu :)
Bu şekilde de sorun yaşamazsınız. Sonuçta güneşleniyorsunuz ve giydiğiniz mayo kat kat bir şey değilse kuruyor. Mantar durumu bence ıslak mayo üstüne kıyafet giyilince falan oluyor tamamen havayı kesiyor çünkü. Kuruma ihtimali de zayıflıyor.

Bu şekilde de sorun yaşamazsınız. Sonuçta güneşleniyorsunuz ve giydiğiniz mayo kat kat bir şey değilse kuruyor. Mantar durumu bence ıslak mayo üstüne kıyafet giyilince falan oluyor tamamen havayı kesiyor çünkü. Kuruma ihtimali de zayıflıyor.
Yorumunuz beni mutlu etti güzel bilgileriniz için ayrıca teşekkür ediyorum sayenizde içim rahatladı çok sağolun . Bu arada sanırım hamilesiniz .. Allah sag salım kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla doğsun ömrü güzel olsun 🌺
Tekrar teşekkür ediyorum güzel anne .. 🤗

Back
X