Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Denize Girmek İstermisiniz...? Mayonuzu Giyin Girin İçeri :)
denioze girmeyeli uzun yillar oldu mayoyu bikiniyi kim takar monitordan icine dalasim geldi ya:jeyyar:
nekadar gercekci görünüyo
paylasimin icin cok tskler canisia.s.
hasta hasta bu fotoğraflara bakınca iliklerime kadar üşüdüm...:bbo:
adam nasıl fotoğraflar çekmiş ki içinde hissetim kendimi bırrr:uhm:...üstüm kalın olmasına rağmen çok üşüdüm...:bbo:
ateşli bir hastalık geçirirken (inşallah olmazsınız:Saruboceq:) bu fotoğraflara mutlaka bakın...diyeceğim ama uzun bakamayacağınıza eminim...sengözlerimebaksanab
oyyyoyyy bunlar süperdiidelikafadulden...deniz hayranı olan ve denize girmeyi bugünlerde çok özleyen ve ihtiyacı olan ben bunları görünce dayanamadım çok sahici gerçekden o suyu hissedebildim resmen renklerde muhteşemdi...çok sağol...vereliniortak
offf offff Sardunyam yaaaaaa..............şuan işyerindeyim ve karşımızda da devletin kampı var.Birde bu resimler...........denize atlamak istiyoooooooooommmmmmm
ay sardunyaaaa daha tatile çok var kızzz
ben denizi özledim
yüzmeği
dalmayı
palet çırpmayı
kumsalda güneşlenmeyi
kitap okumayı
banane yaaaaaaa
bananeeeeeeeee
pehüüüüüüüüüü