tampon rahat olabilir ama yanlış kullanımda ve bünyeye bağlı olarak sağlık sorunlarına neden olabilir.bence bir kaç gün denize girmeden de yaşanabilir.yıllar önce çalıştığım zamanlarda bir müşteri tampon hakkında bilgi istedi bu konuda bildim olmadığını ama ürün kutusunun üstünü okuyabileceklerini söyledim.eline aldı okudu ve yok ben riske girmek istemiyorum diyerek bıraktı.kimsenin gözünü korkutma niyetinde değilim sadece dikkatli olunması için bu bilgiyi paylaşmak istedim.
Toksik şok sendromunun belirtileri
Adet dönemindeyseniz ve vajinal tampon kullanıyorsanız şu belirtilere karşı dikkatli olmalı ve doktora başvurmalısınız:
Aniden yükselen ve 38 dereceyi geçen ateş
Baş ağrısı
Bulantı ve kusma
İshal
Bilinç değişiklikleri
Vücutta yaygın kaşıntı
Yaygın eklem ağrıları
Toksik şok sendromunun belirtileri yukarıdakilerle sınırlı değildir. Kendinizde normaldışı bir şeyler olduğunu düşündüğünüz her durumda doktora başvurmalısınız.
Toksik şok sendromunun belirtileri
Adet dönemindeyseniz ve vajinal tampon kullanıyorsanız şu belirtilere karşı dikkatli olmalı ve doktora başvurmalısınız:
Aniden yükselen ve 38 dereceyi geçen ateş
Baş ağrısı
Bulantı ve kusma
İshal
Bilinç değişiklikleri
Vücutta yaygın kaşıntı
Yaygın eklem ağrıları
Toksik şok sendromunun belirtileri yukarıdakilerle sınırlı değildir. Kendinizde normaldışı bir şeyler olduğunu düşündüğünüz her durumda doktora başvurmalısınız.