- Konu Sahibi fatosfirat
-
oy oy merak edermiş hatişim beni ölmedim sağım canım benim. Pc bozuktu giremedim buluşma işini konuşup karara bağlayalım hepinizi öpüyorum herkese iyi geceler . Bahar yağmuru senide bekliyoruz buluşmaya naniknanik hüzünü göreniniz varmı bende onun hayatından endişe ediyorum kaçırıldımı ne:1ninca::Roflol:
:uhm:ya hemseriler hergün girip bakiyorum hic kimse yok hayirdir ne oldu sizlere böyle ???? ben sizlerle yazisip tanismak istiyorum böyle olursa nasil tanisacagiz?hadi iki kelime yaziven gari....bahar yamiri sen nerlerdesin kac gündür ses soluk yok senden de anuska, serseri ,tiwiti,dag cicegim,jelibon ,sergüzest hadi birer haber verin ?hevesimi kirmayin bacilarrsenağlama
denizlinin güzelleri nasılsınız....hakkatten hiç sesiniz çıkmıyo ne alemdesiniz??bu arada yeni katılanlar olmuş,hepiniz hoşgeldiniz.sizleri aramızda görmekten mutluluk duydum.:1hug:ben bu aralar çok yoğunum kızlar,pek uğrayamıyorum ama kalbim hep sizlerle..Şeniz
serseri slm size ulasmakta baya sürdü ha:1closedeyes: memleketimden haber ver hemserim bakip bakip kimseyi görmemek moralimi bozuyobiraz arkadaslik edelim tanisiriz belki.:içelim:uzakta olsakta hemseriyiz:a015:
oy oy merak edermiş hatişim beni ölmedim sağım canım benim. Pc bozuktu giremedim buluşma işini konuşup karara bağlayalım hepinizi öpüyorum herkese iyi geceler . Bahar yağmuru senide bekliyoruz buluşmaya naniknanik hüzünü göreniniz varmı bende onun hayatından endişe ediyorum kaçırıldımı ne:1ninca::Roflol:
niye sik sik siteye ugramadigin anlasildi simdi:Roflol: ben uc ay oldu geleli agustosta geldim baya bi güzeldi iznim a.skeske daha önce tanisaydim sizleri izinde görürdüm:a015:merhaba canımŞeniz ben denizlinin yetiştirdiği ender serserilerden biri olup:Roflol:hayatımı sekreterlikle kazanmaktayımtatlicadiarzusadece sekreterlik değil joker elemanlık görevinide yürütmekteyimsengözlerimebaksanabkim eksikdse yerine ben geçiyorum:Roflol:sen ne zamandır denizliye gelmiyosun bilmiyorum ama buralar çok değişti canım
nasilsiniz bacilarrrrrrrr?:teytey: sersreri slm. bacim beni görmüs aksam sagol ilac gibi geldi valla jeyyarhemserin olsun da serseri olsun :Roflol:hava nasil memlekette ?özledim yasenağlama
pazartesi sabahtan tr saati 9-13 arasi acik tutucam konu anlasilmistir efemmm jeyyarpazalarda afyon satiliyomu? ciktimi kiz ?canim cekti de.jeyyarçisilsu Bakiyorumda Ben Ne Zaman Yemek Saati Için Dişariya çiksam Sen Yaziyosun yasakkelimeOlmuyo Böle Kisim Bigün Ya Erken Gel 12 Den önce Yada 1 Den Sonra Burda Ol Tamammijeyyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?