Mrb süreç nasıl ilerledi. Bide aşılama ne kadar orda . Aşılama tuttu muÖzel sağlıkta aşılama yaptırmıştım
Aralık ayında 40 bin tl idi , ilaçlar hariç fiyat şuan değişti diye biliyorum. Regl 2. Günü tedavim başladı Ovulasyon takibi yapıldı 2 yumurta büyüdü amaçta oydu , sonuç negatif oldu. Sperm iyi olmalıymış bu aşılama sürecinde sanırım daha sonra tüp bebek sürecine geçince aşılamayı pas geçebilirdiniz gibi yorumda ald
Pamukkale de aşılama yapıyorum ikincisi olacak bakalım hayırlısı ins. Takviye falan kullanıyor musunuzAralık ayında 40 bin tl idi , ilaçlar hariç fiyat şuan değişti diye biliyorum. Regl 2. Günü tedavim başladı Ovulasyon takibi yapıldı 2 yumurta büyüdü amaçta oydu , sonuç negatif oldu. Sperm iyi olmalıymış bu aşılama sürecinde sanırım daha sonra tüp bebek sürecine geçince aşılamayı pas geçebilirdiniz gibi yorumda aldık
Denipol de aşılama yaptırdım 4. Gün bugün bekliyorum bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım. 17bin tlydi ilaçlar hariç ama. İlaçlar da bi o kadar tutuyorMrb kızlar Denizli Pamukkale üniversitesinde veya özel sağlık da aşılama yapan var mı. Aşılama hakkında bilgi alacaktim
Aşılama mi 17 bin. Ne ilaç verdiler ki sana. Benim de üçüncü gunum ikinci asilamamDenipol de aşılama yaptırdım 4. Gün bugün bekliyorum bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım. 17bin tlydi ilaçlar hariç ama. İlaçlar da bi o kadar tutuyor
Evet aşılama. Gonal f kullandım önce sonra ovitrelle vuruldum. Fitil olarak da progestan kullanıyorum. Senin nasıl ki kullandığın ilaçlarAşılama mi 17 bin. Ne ilaç verdiler ki sana. Benim de üçüncü gunum ikinci asilamam
Kendimiz doktor tavsiyesi ile takviye istedik onları kullanıyoruzEvet aşılama. Gonal f kullandım önce sonra ovitrelle vuruldum. Fitil olarak da progestan kullanıyorum. Senin nasıl ki kullandığın ilaçlar
İnşallah güzel sonuçlar alırızKendimiz doktor tavsiyesi ile takviye istedik onları kullanıyoruz
İns cnm amin amin.İnşallah güzel sonuçlar alırız
Mrb asilama sonucu ne oldu sizin. Merak ettimİnşallah güzel sonuçlar alırız
Doktor 19 eylul de kan verdi dedi o günü bekliyorum. Hiç evde test yapmak istemedim açıkçası. Sizin sonuç belli oldu muMrb asilama sonucu ne oldu sizin. Merak ettim
Benim 10.gunum Dört gün sonra yapacağım da bugün regl günüm bı haftadır sancım var hafiften. Hiçbir şey yapasim gelmiyor açıkçası beklemek çok zorDoktor 19 eylul de kan verdi dedi o günü bekliyorum. Hiç evde test yapmak istemedim açıkçası. Sizin sonuç belli oldu mu
Benim de aynı adet ağrıları çekiyorum gibi başka belirti olmadıkça keyfim de kaçıyorBenim 10.gunum Dört gün sonra yapacağım da bugün regl günüm bı haftadır sancım var hafiften. Hiçbir şey yapasim gelmiyor açıkçası beklemek çok zor
Malesef o korku var. Adet olmadan baş ağrım olurdu daha olmadı. Belim çok ağrıyor göğüsler de agrimiyor amaannn bilemiyorumBenim de aynı adet ağrıları çekiyorum gibi başka belirti olmadıkça keyfim de kaçıyor
Yaa benimde baş ağrısı olurdu o da oldu. Ama hala bi ümit var içimizde tabi ki. Bakalım hayırlısı artıkMalesef o korku var. Adet olmadan baş ağrım olurdu daha olmadı. Belim çok ağrıyor göğüsler de agrimiyor amaannn bilemiyorum
Allah gönlümüze göre versin. İsteyen herkese tabi ki. Mutlu haberleri bekliyorumYaa benimde baş ağrısı olurdu o da oldu. Ama hala bi ümit var içimizde tabi ki. Bakalım hayırlısı artık
Senin kaçıncı denemeydi acabaAllah gönlümüze göre versin. İsteyen herkese tabi ki. Mutlu haberleri bekliyorum