DENİZLİ DE AŞILAMA YAPAN VAR Mİ . LÜTFEN YARDİM

SDR GRSY

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
11
Mrb kızlar Denizli Pamukkale üniversitesinde veya özel sağlık da aşılama yapan var mı. Aşılama hakkında bilgi alacaktim

Aralık ayında 40 bin tl idi , ilaçlar hariç fiyat şuan değişti diye biliyorum. Regl 2. Günü tedavim başladı Ovulasyon takibi yapıldı 2 yumurta büyüdü amaçta oydu , sonuç negatif oldu. Sperm iyi olmalıymış bu aşılama sürecinde sanırım daha sonra tüp bebek sürecine geçince aşılamayı pas geçebilirdiniz gibi yorumda aldık

Pamukkale de aşılama yapıyorum ikincisi olacak bakalım hayırlısı ins. Takviye falan kullanıyor musunuz

Mrb kızlar Denizli Pamukkale üniversitesinde veya özel sağlık da aşılama yapan var mı. Aşılama hakkında bilgi alacaktim
Denipol de aşılama yaptırdım 4. Gün bugün bekliyorum bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım. 17bin tlydi ilaçlar hariç ama. İlaçlar da bi o kadar tutuyor

Denipol de aşılama yaptırdım 4. Gün bugün bekliyorum bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım. 17bin tlydi ilaçlar hariç ama. İlaçlar da bi o kadar tutuyor
Aşılama mi 17 bin. Ne ilaç verdiler ki sana. Benim de üçüncü gunum ikinci asilamam

Aşılama mi 17 bin. Ne ilaç verdiler ki sana. Benim de üçüncü gunum ikinci asilamam
Evet aşılama. Gonal f kullandım önce sonra ovitrelle vuruldum. Fitil olarak da progestan kullanıyorum. Senin nasıl ki kullandığın ilaçlar

Femara kullandım bide ovitrelle vuruldum. Başka bir ilaç vermedi doktor. Sonuç bekliyoruz nasipse

Evet aşılama. Gonal f kullandım önce sonra ovitrelle vuruldum. Fitil olarak da progestan kullanıyorum. Senin nasıl ki kullandığın ilaçlar
Kendimiz doktor tavsiyesi ile takviye istedik onları kullanıyoruz

Doktor 19 eylul de kan verdi dedi o günü bekliyorum. Hiç evde test yapmak istemedim açıkçası. Sizin sonuç belli oldu mu
Benim 10.gunum Dört gün sonra yapacağım da bugün regl günüm bı haftadır sancım var hafiften. Hiçbir şey yapasim gelmiyor açıkçası beklemek çok zor

Benim 10.gunum Dört gün sonra yapacağım da bugün regl günüm bı haftadır sancım var hafiften. Hiçbir şey yapasim gelmiyor açıkçası beklemek çok zor
Benim de aynı adet ağrıları çekiyorum gibi başka belirti olmadıkça keyfim de kaçıyor

Benim de aynı adet ağrıları çekiyorum gibi başka belirti olmadıkça keyfim de kaçıyor
Malesef o korku var. Adet olmadan baş ağrım olurdu daha olmadı. Belim çok ağrıyor göğüsler de agrimiyor amaannn bilemiyorum

Malesef o korku var. Adet olmadan baş ağrım olurdu daha olmadı. Belim çok ağrıyor göğüsler de agrimiyor amaannn bilemiyorum
Yaa benimde baş ağrısı olurdu o da oldu. Ama hala bi ümit var içimizde tabi ki. Bakalım hayırlısı artık

`