Zephyra Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Temmuz 2026 Mesajlar 29 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 16 Eylül 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi SDR GRSY #21 SDR GRSY .!.: Senin kaçıncı denemeydi acaba Genişletmek için tıkla... Amin inşallah benim aşılama ilk deneme onun öncesinde yine ilaçla yumurta geliştirip çatlatma iğnesi kullandım olmadı.
SDR GRSY .!.: Senin kaçıncı denemeydi acaba Genişletmek için tıkla... Amin inşallah benim aşılama ilk deneme onun öncesinde yine ilaçla yumurta geliştirip çatlatma iğnesi kullandım olmadı.
S SDR GRSY Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Nisan 2026 Mesajlar 115 Emoji Skoru 7 Puanlar 11 Yaş 38 16 Eylül 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi SDR GRSY #22 Zephyra .!.: Amin inşallah benim aşılama ilk deneme onun öncesinde yine ilaçla yumurta geliştirip çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı ins. Allah yardımcımız olsun
Zephyra .!.: Amin inşallah benim aşılama ilk deneme onun öncesinde yine ilaçla yumurta geliştirip çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı ins. Allah yardımcımız olsun