Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gitmeyi düşünüyorum ama kararda veremedim iki tane tüp bebek doktoru varmış zaten orda.
aynen bende çok karasızım..o iki dr kimler ? haklarında bilgileriniz varmı ?
Haklisin aslinda hersey nasipde..Ben gittim görüştüm erpayla rıdvan beyle görüşemedik öbür doktorla görüştük ismini unuttum şimdi bana çok ilgili geldi Allah nasip edince heryerde olur ben ankarada çok iyi diye tavsiye edilen bi merkezdede tüp denedim olmadı nasipse olur burda degilse zaten yapıcak bişey yok. Senin doktorun nereyi tavsiye etti?
Evet cnm basladik..arkadaşlar ne durumdasınız? Denizlide tedaviye başladınız mı?
hayırlı olsun canım. nasıl gidiyor peki. doktorun kim.Evet cnm basladik..
Allah razi olsun. .doktorum nihat gul.hayırlı olsun canım. nasıl gidiyor peki. doktorun kim.
ben Erkan alataşa ameliyat oldum ve kendisinden çok memnun kaldım. Tekirdağda yaşıyorum ama tüp bebek için Denizliye gelmeyi düşünüyorum. Denizlide tüp bebeği pek önermiyorlar ama nasipse geleceğim. Nihat Gülün ismini de çok duydum. İnşallah tedain olumlu olur bebeğini kucağına alırsın.Allah razi olsun. .doktorum nihat gul.
sende dusunuyormusun ?
ne amaliyatı oldun ? geçmiş olsun..orada yaşayıpda buraya gelmeyi düşünmen ilginç geldi..dediğin gibi pek önermiyorlar ..evet bende o yüzden burayı düşünmemişdim..ama olmucaksa başka yerdende olmuyor..izmire gittim oldumu olmadı belki buradan nasip olacak..herşeyin hayrlısnı versn rabbim..evet bende duydum nihat gül ü genelde olumlu duydum...inşallah cnm Alla razı olsun..amin amin..inşallah senin içinde en kısa zanmanda nasip eder Rabbim...ben Erkan alataşa ameliyat oldum ve kendisinden çok memnun kaldım. Tekirdağda yaşıyorum ama tüp bebek için Denizliye gelmeyi düşünüyorum. Denizlide tüp bebeği pek önermiyorlar ama nasipse geleceğim. Nihat Gülün ismini de çok duydum. İnşallah tedain olumlu olur bebeğini kucağına alırsın.
ben aslen denizliliyim. ailem orda yaşıyor. Erkan Alataşa kist ameliyatı oldum. ve dediğim gibi ona çok güvendim. Haklısın tabi ki Allah yazdı ise olacak bir şekilde. senin ikinci deneme mi olacak o zman. İnşallah bu sefer olur :)ne amaliyatı oldun ? geçmiş olsun..orada yaşayıpda buraya gelmeyi düşünmen ilginç geldi..dediğin gibi pek önermiyorlar ..evet bende o yüzden burayı düşünmemişdim..ama olmucaksa başka yerdende olmuyor..izmire gittim oldumu olmadı belki buradan nasip olacak..herşeyin hayrlısnı versn rabbim..evet bende duydum nihat gül ü genelde olumlu duydum...inşallah cnm Alla razı olsun..amin amin..inşallah senin içinde en kısa zanmanda nasip eder Rabbim...
Evet ikinci deneme olacak..inşallah hayrlisiyla olur..sen erkan alatasa mi tup bebek tedavisi ni yaptircaksin ? Sanirim pamukkale Üniversitesi nde demi o dr .ben aslen denizliliyim. ailem orda yaşıyor. Erkan Alataşa kist ameliyatı oldum. ve dediğim gibi ona çok güvendim. Haklısın tabi ki Allah yazdı ise olacak bir şekilde. senin ikinci deneme mi olacak o zman. İnşallah bu sefer olur :)
Evet ben Erkan Alataşa gideceğim. Pamukkale Üniversitesinden ayrılmış. Ama ayrıntıları daha konuşmadık. Temmuz Ağustos gibi düşünüyorum ben hayırlısı ile.Evet ikinci deneme olacak..inşallah hayrlisiyla olur..sen erkan alatasa mi tup bebek tedavisi ni yaptircaksin ? Sanirim pamukkale Üniversitesi nde demi o dr .
Bu dr cok iyi diye duymusdum ben..hadi inşallah hayrlisiyla olur..himm demek ordan ayrilmis..nerde acaba simdi ? Zaten izelide var sanirim..hhakkinizda hayirlisi olsun. .gelismeleri yaz olurmu ?Evet ben Erkan Alataşa gideceğim. Pamukkale Üniversitesinden ayrılmış. Ama ayrıntıları daha konuşmadık. Temmuz Ağustos gibi düşünüyorum ben hayırlısı ile.
evet canım özlei var. amliyatı cerrahi hastanede oldum. tüp bebek için neresi ile çalışıyor sormadım. ama yakında irtibata geçeceğim. uzak olmasa hemen başlayayım diyorum ama mecburen temmuza sarkacak. evet gerçekten çok bilgili ve ilgili bir doktor. gelişmeleri yazarım. sen de yaz :) inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız burdan.Bu dr cok iyi diye duymusdum ben..hadi inşallah hayrlisiyla olur..himm demek ordan ayrilmis..nerde acaba simdi ? Zaten izelide var sanirim..hhakkinizda hayirlisi olsun. .gelismeleri yaz olurmu ?