• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

denizli de erpa hastanesinde tüp bebek için önerebileceğiniz dr lar..?

Doc. Dr. Yunus Aydin, bambaska...
Yasim 32, esim 36. Yumurya rezervlerim iyi degil. 2 yildir ugrasiyorduk. 2 asilama ve 1 tup bebek maceramiz oldu.
Bir arkadasim Doc. Dr. Yunus Aydin'i onerdi. Izmir'den kalkip Denizliye gittik. Iyi ki de gittik!!!!!!
Oncelikle cok bilgili, sizin yarariniza olabilecek en yeni ilaclari bile yakindan takip ediyor, cok caliskan.
Bunun disinda cok kibar, sakin, iyi niyetli, acik yurekli duzgun bir insan.
Denizli Ozel Saglik Hastanesi'nde calisiyor. Hastaneyi cok begendik. Ekip koordineli birlik icinde calisiyor. Saga sola savrulmuyorsun.
Biz Izmirden Denizliye geldigimize cok memnun kaldik. Burada bir fabrika islemiyor. Yunus Bey randevu ile her hastasina zaman ayirarak, onu ve isteklerini anlayarak, en yeni calismalari takip ederek iyi bir ekip calismasi icinde hastasina yaklasiyor. Kendinizi guvende hissediyorsunuz.
Bu surec maddi, fiziksel, psikolojik ve manevi olarak cok zor bir surec. Yasadigimizi bir biz biliyoruz. En yalin arkadasimiz, kardesimiz bile bizi anlayamaz. O yuzden benimle benzer sorunlari yasayanlarla paylasmak istedim
Merhaba cnm ..bende yunus beyin hastasiyim..benimde rezervm cok az..3 yıldır ugrasiyoruz bizde..benim yasim 38 ama sansiminda düşük oldugunu belirtti dr bey ..napim denicem..inşallah hayrlisiyla olur..senin su an ne durumda transfer oldunmu ..bu dr arkadsinmi tavsiye etti demek..burayada yeni geldi bu dr..bende deniyeyim dedim..evet iyi bi dr.anlayisli..heleki benim gibi hastaya :)Allah yardmcmiz olsun. .

Merhaba cnm ..bende yunus beyin hastasiyim..benimde rezervm cok az..3 yıldır ugrasiyoruz bizde..benim yasim 38 ama sansiminda düşük oldugunu belirtti dr bey ..napim denicem..inşallah hayrlisiyla olur..senin su an ne durumda transfer oldunmu ..bu dr arkadsinmi tavsiye etti demek..burayada yeni geldi bu dr..bende deniyeyim dedim..evet iyi bi dr.anlayisli..heleki benim gibi hastaya :)Allah yardmcmiz olsun. .
Merhaba kolayliklar gelsin, umarim guzel sonuc alirsin. Yunus beyin dogrulari incitmeden soylemesi cok guzel bir davranis. Tabi ki de dene sansini. Elinden geleni yapacaksin gerisini Allah'a birakacaksin. Benim transfer yapildi. 8 gun sonra kan bakacagim. Umarim guzel haberler aliriz.

Merhaba kolayliklar gelsin, umarim guzel sonuc alirsin. Yunus beyin dogrulari incitmeden soylemesi cok guzel bir davranis. Tabi ki de dene sansini. Elinden geleni yapacaksin gerisini Allah'a birakacaksin. Benim transfer yapildi. 8 gun sonra kan bakacagim. Umarim guzel haberler aliriz.
Inşallah 8 gün sonra pozitif i görürsün haber et mutlaka..bu arada sorun neydi sizde ? Amh kaçtı ? Fsh kaçtı ?

Inşallah 8 gün sonra pozitif i görürsün haber et mutlaka..bu arada sorun neydi sizde ? Amh kaçtı ? Fsh kaçtı ?
Insallah hepimiz hayirlisiyla pozitifi goruruuz. Fshi hatirlamiyorum, amh 1.2 idi. Sinira yakin. Ancak usgde de reservlerimiz az gorunuyordu sanirim. Ayrica cok buyuk olmasa da cikolata kistim var.
Kaldi 7 gun....

İyi akşamlar arkadaşlar benim rezerv çok az rezervi az olanlara kimi önerirsiniz bir de ne kadar öduyosunuz toplamda merkeze

İyi akşamlar arkadaşlar benim rezerv çok az rezervi az olanlara kimi önerirsiniz bir de ne kadar öduyosunuz toplamda merkeze
Ben en basindan beri Doc. Dr. Yunus Aydin'i oneriyorrum biliyorsunuz. Ben de hem rezervim azdi hem de cikolata kistim vardi. Ilk tup bebek denemem izmirde yapilmisti ve basarisizdi. Yunus Beye cok guven duydum. Cok sevdim onu. Sonuc negatif olsa da yoluma onunla devam edecektim neyse ki pozitifi gordum. Gebelik takibime onunla devam edecegim.

Erpanın tüp bebek için ayrı laboratuvarı var mı ?

İyiki de denemişim.. Çok şükür bin şükür Rabbime bebeğimi büyütüyorum bilee

Back
X