- 22 Mayıs 2017
- 86
- 48
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım ya çok üzüldüm benimde rezerv problemim var seni çok iyi anliyorum.. kaç yaşındasın?Bütün yorumları okudum.Bende Yunus Aydın'ın hastasıyım Benim amh değerimde 0,40 7 ayda 3 döllenmiş 3.gün embriyo oluşturmuştu doktorum malesef her ay olmadı çünkü. üçünüde transfer etti doktorum ama malesef sonuç negatif oldu. O kadar kafam karışık ve umutsuzum ki![]()
Canim şimdi okudum yazdıklarını. Bizim gibi rezerv problemi olanlarda yüksek doz iğne işe yaramiyor ben İstanbul'a da gittim İzmir'e de gittim hep yüksek doz iğne verdilerBütün yorumları okudum.Bende Yunus Aydın'ın hastasıyım Benim amh değerimde 0,40 7 ayda 3 döllenmiş 3.gün embriyo oluşturmuştu doktorum malesef her ay olmadı çünkü. üçünüde transfer etti doktorum ama malesef sonuç negatif oldu. O kadar kafam karışık ve umutsuzum ki![]()
Yunus Beyi'in bizim gibi hastası cok. Son çare kalktım Gazinatep'ten denizliye geldim Perşembe günü opum var inşallah hayirlisiyla olur bu kez.. Bu benim 6.denemem
Merhaba siz ikiz annesi olarak ikili test yaptırdınız mıBugun yağan yağmur bereket olsun hepimizeeee![]()
Ikili test yaptirmadim. 3lu de yaptiemadim. Ama ayrintili ultrason yapildi. Ona guveniyorum. Umarim saglikla dogarlar.Merhaba siz ikiz annesi olarak ikili test yaptırdınız mı
Denizli Ozel Saglik Hastanesinde. Guncel fiyat bilgileri icin hastaneyi arayip bilgi alin bence.Özelde canım
Benm deikiz ve yaptırdım. Cok ilginç. Demir hapı kullanıyor musunz pekiIkili test yaptirmadim. 3lu de yaptiemadim. Ama ayrintili ultrason yapildi. Ona guveniyorum. Umarim saglikla dogarlar.
Ikizlerde sonuclar optimal olmadigi icin yapttirmadim. Yaptirilabilirdi de. Yaptiran da var yaptirmayan da.Benm deikiz ve yaptırdım. Cok ilginç. Demir hapı kullanıyor musunz peki
Şuan tekrar başladınız mıBütün yorumları okudum.Bende Yunus Aydın'ın hastasıyım Benim amh değerimde 0,40 7 ayda 3 döllenmiş 3.gün embriyo oluşturmuştu doktorum malesef her ay olmadı çünkü. üçünüde transfer etti doktorum ama malesef sonuç negatif oldu. O kadar kafam karışık ve umutsuzum ki![]()
Merhaba ben Yunus beyle tekrar başlamıyorum. Şu an doktor seçimi yapmadım istanbula görüşmeye gidicem henüz tedaviye başlamadım sizin durumunuz nedir?Şuan tekrar başladınız mı
Benim durumum şuan kist var ve fsh yüksek 22 amh testi istedi doktor ultrason ile baktı yumurtalık rezervinin azaldığını söyledi siz memnun kalmadınız mı şu koskoca Denizli'de adam akıllı doktor yok reglim az geldiği zamanlarda Arif Saylan'a gittim hep geçiştirdi bana bunları söylemedi çok kötüyümMerhaba ben Yunus beyle tekrar başlamıyorum. Şu an doktor seçimi yapmadım istanbula görüşmeye gidicem henüz tedaviye başlamadım sizin durumunuz nedir?
Yunus hoca sizde nasıl bir yol izledi neler yaptı benerse sonuçlarınız neler yazar mısınız sizden rica etsemMerhaba ben Yunus beyle tekrar başlamıyorum. Şu an doktor seçimi yapmadım istanbula görüşmeye gidicem henüz tedaviye başlamadım sizin durumunuz nedir?
Ben ekimde baslicam daha canım. Salı günü gitcem testlerim yapilcak ne testi istiyor başka doktor. Aç karnina demiYunus Aydın'a tedavi olan kızlar niye gelişmeleri yazmıyorsunuz
Ne testleri yapılacak sana canımBen ekimde baslicam daha canım. Salı günü gitcem testlerim yapilcak ne testi istiyor başka doktor. Aç karnina demi