- 26 Eylül 2017
- 389
- 708
- 23
- 33
Canim ilk basladiginda 5 gun sonra cagiriyolar o gun e2 degeriniz bakilir yumurtalariniz ne kadar olmus olcum yapilir cikan sonucunuza gore ya aynen ilac dozuna devam edilir yada eksilir artirilabilir sonra 3 veya 5 gun sonra bida gidersin 15 gune bulmaz yumurtalarin istenilen buyukluge geldimi opudan son 2 gun once catlatma ignesi olursun sonra opuya alinirsin bazen opularda yumurtan son kontrolde sayilandan da cok toplanabilir yada bos cikabilir da az toplanir 3 gun sonra ararlar kaci dollendi soylerler onemli olan 5. Gun sonunda kac kaldigi ben 4 kez opu oldum pgt icin havuz yaptik her tedavimde farkli ilaclar kullandim koldan ve kalcadan doz olarak 300 de kullandim 275 de 350 de bunlara ilave hap vardi herkeste ayni doz ayni ilac olmaz zaten kilo yas sorunlar yumurta sayisina gore degisir ilaclar hormon oldugu icin yorgunluk halsizlik yapabiliyo bendede oldu sanirim normalAyyy ne kadar sevindim bana umut oldunuz5 gün sonra çağırdı siz nasıl bir süreç izlediniz acaba ben 300 kullanıyorum.insan merak ediyor her insan farklı ama istet istemez karşılaştırma yapıyo.ağrınız oldu mu mesela.sanki bende halsizlik varay çok soru sordum kusura bakmayın