Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar denizli ve ıspartada renkli ultrason çekimi yapan hastane veya laboratuvar bilen var mı?eğer var ise beni bilgilendirebilir misiniz?3 aylık hamileyim ve renkli ultrasona girmek istiyorum.şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
tatlım ben bundan 3 yıl önce ıspartada bi hastanede girdim renkli 3 boyutlu ultrasona ama hastanenin adını hatırlayamıyorum şimdi...bundan 5 yıl önce diyabet hastanesiydi sonra özel bi hastane oldu... fevzi çakmak mahallesinde... ara sokakda bi hastaneydi...
ne anlattım ama kesin yarın gidip bulucan...ama napim 2,5 yıldır gitmedim ıspartaya bu kadar hatırlayabildim...
özel ısparta hastanesinde renkli ultrason varmış canım beni doktorum yönlendirmişti. Prf Dr. Hakan Kaya diyede isim vermişti.
Denizlide doğum için tavsiye edeceğiniz hastane var mı acaba?