• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli'de alışveriş yaptığınız yerler.?

güzelmiş canım yaa kızlar baska bişi yazan olmamıs denizlili hanımlar yok mu önerileriniz nrde ne var uygun güzel değişik paylaşalım ya burdaki butik tarzı yerlerden alısverıs yapan hanımlar falan yok mu anlatsınlar bize de:)

teras park da batik var mutlaka ugra.........ordaki modeller hiç bir yerde yok..........ve cuk diye oturuyor insanın üstüne..........artı kaleiçinde gürsel giyim var........sebze halinin biraz altında sağda kalıyor.......kime sorsan gösterir.........acayip uygun fiyatları ve çok güzel modeller var......bir bak derim.............çınardan daha ucuz ve daha güzel modeller var.küçük bir dükkan ama çok fazla çeşit var......................

hatta orayıda çok tatlı bir bayan işletiyor........ilgi alaka süper.....ben genelde ya batikdan yada ordan giyiniyorum.........çınardan 1 kazak bir pantolon alıncaya kadar oraya gidip aynı parayla 2 kazak 2 pantolon alabiliyorummm........sahibinin adıda hülya hanım...belli bir süreden sonra veresiye bile almaya başladım.tabi o güven oluşunca oluyorda.param olmasada gidip alıyorum parasını maaşımı aldıkdan sonra ödüyorum:))))))))

hmm tmm canm ugrarımm bi çok teşekkür ederm :)

bende sanırım yarın x young da calısmayaaa giricem arkadaşım calısıyor demıstım.Çalısana ihtiyaçları varmıs yarın bi konusıcam eger olursa giricem sizleri de beklerım elımden geldıgınce yardımcı olurum.Kıyafet seçim konusunda sizlere de bi giriyimde..:)

Yarın yazarım giirip girmedigimi =)kaydirigubbakcemile3

cok saol canım gürsel giyime bakayım ben bi bugün ayrıca ambardan elbise aldm 15 ve 19 litaya cok hos elbiseler var bakın derm gercı modeller azalmıs ama

denizlili hanımlar hadi canlandıralım biraz burayı yazlık alışveriş falan yapmadınız mı nerde neler var burda paylaşalım birbirimizee:)))

Bir de MC Donalds'tan yukarıya doğru çıkarken bir sürü butik tarzı küçük dükkanlar var.Bir de oraya bakın derim.Çünkü DEnizli küçük olduğu için herkes aynı yerden giyiniyor.O yüzden herkeste aynı tarz şeyler var.Bu butiklerde hem değişik hem de az çeşit olduğu için herkesde göremiyorsunuz.Ben de Kaleiçindeki Gürsel Giyime uğruycam.Merak ettim.

Back
X