• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eşim 2011 ekim ayında ameliyat oldu 6 ay sonra test yaptırdık hiç bir şey değişmemişti şimdi proxeed işiyor, ağustos ayında aşılama tutmazsada tüp bebek yaptyırmayı düşünüyoruz herşeyin hayırlısı olsun sizinki yine iyiymiş bizim 3 milyon aşılamayı tutmaz diyorlar ama rapor alabilmek için sanırım aşılama gerekliymiş

arkadaşlar ben de eylül ayında aşılama yaptırcam:) yaklaşık 11 ay evvel dış gebelik sonrası tek tüpümü kaybettim ve 3 senedir bebek istiyorum... denizli de bu aylarda aşılama yaptıran varsa konuşmak istiyorum...

özelden de mesaj atabilirsiniz:) hangi doktor ne kadar iyi karar veremiyorum yardımlarınızı dört gözle bekliyorum:):):)

özelden de mesaj atabilirsiniz:) hangi doktor ne kadar iyi karar veremiyorum yardımlarınızı dört gözle bekliyorum:):):)

mrb cnm bende denizlide tedavi oldum 2 yıldır istiyoruz bebek sebepsiz infertilite ben çalıştığım için özel hastanelere gidiyorum izin konusu olduğu için özel egede nergis hanıma gittim klomen kullndım sonrada aşılama oldu aslında güleryüz ilgi iyiydi hasatanede temiz falan ama bana hsg çekmeden aşılmama yaptı birde aşılamada bazı şeyler hoşuma gitmedi doktor değiştireyim dedim erpaya nihat beye geçtim hsg çekildi aslında aşılama yapılcaktı ama ben aşılamanın şansı normal yoldan çok az farklı olduğundan umudum yoktu izmirde önümüzdekş yaz düşündüğümüz tüp bebeğe burda yaptırmaya karar verdik bu hafta başladık böle yani özel egede mehemet gencere çok ii diyolar sıra falan çok oluyomuş devlettekileri pek bilmiyorum cnm biz ne kadar çabalasak da Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyo Allah hepimize hayırlı sağlıklı evletlar nasip etsin sormak istediğin başka şeyler varsa cvplarım

ben Babür beye gidiyorum.doktorum sorarsan cevap veriyor iyi birisine benziyor ama işte insan karar veremiyor:( ben geçen sene 1 yıl kadar izmir de denedim şansımı orda laproskopi falan oldum ama üzülerek sölüyorum biraz da doktor hatası yüzünden dış gebelikte geç kalındı:( ve ameliyat olmak zorunda kaldım üstelik yazmıştım da, tüpümün tekini aldılar hatta yumurtalığımı bile alacaklardı zor yırttımmm...
aslında babür beye de tavsiye üzerine devam ediyorum birçok insan memnun ondan inşallah ben de memnun kalıp sonuca ulaşırım:)
demek istediğim olacaksa aslında her yerde risk var ve her yerde aynı şekilde umut var Allah yardımcımız olsun inşallah özelden yazarsan doktor hakkında daha çok konuşabiliriz:):) kader hemşerilerimle konuşmaya ihtiyacım var:)

bu arada arkadaşım sen izmir de başlamışsın Allah yolunu ve bahtını açık etsin:) dilerim en kısa sürede bebeğine kavuşursun...

slm arkadaşlar..bebeklernize kavuştunuzmu ?
en son nerelerde tedavi oldunuz ?

merhaba bende denizlide yaşıyorum..paü de başak yıldırım a gidiyorum..aralık ayında 3. ve son aşılamamı yaptıracağım..büyük bi ihtimal tutmayacak ve tüp bebek yaptırıcaz yaza..murat karayeli duymadım devlet hast. dr.umu?
Merhaba şey sorcaktim Pau ne kadar aldı acaba asilamadan

Kızlar bende denizli de oturuyorum honaz ilçesinde benimde 4 yıldır olmuyor çocuğum yumurta tembelligim var aşılama yaptırmak istiyorum universite hastanesinin öneriler ücret hakkında bilgisi olan var mı ilk asilama da para almiyorlar diyolar etrafimdakiler

Merhaba arkadaşlar bende 4 senelik evliyim hiç korunmadigimiz halde bebeğmiz olmuyor 4 senedir doktora gorunuyorum hiç bişey yok diyolardi bu sene ocak ayında doktoru degistirdim servergazi de deva hazar hanıma gittim ocak ayında klomen prednol verdi şubatta kontrole gittim yumurtan çok güzel gelişmiş çatlatma iğnesi verelim dedi Şubat da vuruldum pregnyl iğnenin adı martta adet oldum 1 ay ara verdik tedaviye haziran gibi bi daha gittim sag yumurtan biraz tembel aşılama önercem denildi ama sonra tekrar klomen ve glifor verdi klomen geçen ay bitti glifor 30 tablet daha devam ediyorum 3 4 tabletim kaldı gitmedim 1 2 aydır hiç asilama yapılmadı açaba ücretlerini yazabilir misiniz bana

Kizlar bende ozel saglik hastanesinde ilk asilamami oldum 20 haziranda. Dun test yaptirdim 9.8 sizce gebelik var midir benim gibi degeri dusuk olup sonradan yukselen oldumu

Back
X