• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar gebelik takibi için hangi doktora gidiyorsunuz? ben daha karar veremedim. bir de ikili testi nerde yaptırdınız? benim haftaya yaptırmam gerekli

slm arkadaşlar bende denizliliyim ve sizleri görünce yazmak istedim.belki bana da akıl veririniz tecrübelerinizden yararlanırım ve umut olursunuz..1buçuk yıllık evliyim ilk7-8 ay d.kontrol hapıyla korundum sonra bırakınca adet düzensizliği yaptı.dra gittim geçer tekrarlarsa gel falan derken kasım ayında paü ye veysel beye gittim ve yapılan bütün testlerim sonucunda pcos teşhisi kondu.fsh:4.72 lh:10 ve ultrason görüntüleri de desteklyince teşhis koyuldu eşimin sperm testinde bi sorun çıkmadı.2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum ancak bi sonuç alamadım.yarın 3.aya başlayacağız yine aynı işlemler bu ayda da sonuç alamazsak iğnelere geçilecek.babür beyin ismini bende çok duyuyorum ama dr değiştirme konusunda çok kararsızım.ne yapmalıyım iszce?aşılamaya kadar bekleyip ondan sonra mı babür beye gitsem acaba??

cinsiyetler belli oldumu kızlar
ne alemdesiniz.
ben 15+6 yım ama hala karnım bile çıkmadı.
mide bulantılarından kilo vermiştim zaten ama.
4 aylık oldum hiç göbek bile yok bende.
siz nasılsınız.

cinsiyetler belli oldumu kızlar
ne alemdesiniz.
ben 15+6 yım ama hala karnım bile çıkmadı.
mide bulantılarından kilo vermiştim zaten ama.
4 aylık oldum hiç göbek bile yok bende.
siz nasılsınız.

slm cnm. biz çok şükür iiiyiz. cinsiyetimiz KIZ .valah benim karnıda pek belli degil o kadr var ama dikkatli bakarsan belli. benim 18 hafta oldu. benim kilo 60 oldu. dr. çok iii 5-6 aya kadar fazla alma dedi zaten .

sizin cinsiyet ne zamn belli olacak. bu ardaa diğer hamiş arkadaşlar ne durum da yazarlarsa sevinirim.

slm arkadaşlar bende denizliliyim ve sizleri görünce yazmak istedim.belki bana da akıl veririniz tecrübelerinizden yararlanırım ve umut olursunuz..1buçuk yıllık evliyim ilk7-8 ay d.kontrol hapıyla korundum sonra bırakınca adet düzensizliği yaptı.dra gittim geçer tekrarlarsa gel falan derken kasım ayında paü ye veysel beye gittim ve yapılan bütün testlerim sonucunda pcos teşhisi kondu.fsh:4.72 lh:10 ve ultrason görüntüleri de desteklyince teşhis koyuldu eşimin sperm testinde bi sorun çıkmadı.2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum ancak bi sonuç alamadım.yarın 3.aya başlayacağız yine aynı işlemler bu ayda da sonuç alamazsak iğnelere geçilecek.babür beyin ismini bende çok duyuyorum ama dr değiştirme konusunda çok kararsızım.ne yapmalıyım iszce?aşılamaya kadar bekleyip ondan sonra mı babür beye gitsem acaba??

slm cnm. senin her şey yeni sayılır . klomen pek etkili olmuyo bence. dr sana direk iğne tedavisi ile başlasa daha ii olrmuş. birde babbür beyi bende çok duydum hatta ona gidecektim nasip olmadı.bizde kaç ay uğraştık ama 6 ay falan hiç bir şey yapmadık kendiliğimden hamile kaldım.benim de eşimde sperm sorunu vardı. bu arada dr önemli ama birazda nasip işi ben buna inanıyorum. ben odak tıp mer. ile erpa ya gittim oralarda aşılama tedavisi gördüm sonuç alamadık. birazda psikolojik oluyor sanırım fazla düşünmemeye çalış.

kızlar nerelerdesiniz kaybolmayın.

slm arkadarşlar gerçekten ya herkez nerelerde... yenii bii form açalım diyorum ben ...denizlinin 2012anne adayları diyee.bir birimize daha iii yardımcı oluruz bu şekilde..başka arkadaşların bilgilerinden de faydalarınız.. herkezi bekliyorum..

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar benim yengemde denizliye yakın bir ilçede oturuyor ve 12 yıldır bebegi olmuyo denizlide doktora nezaman gitse ya doktor izinli yada kongrede yanı cokta sanssız bide eşi cok ugrasmıyor onu istanbulda muayene ettirmek ve asılama yaptırmak istiyorum fakat siz denizliden ümit verici seyler yazınca orayada bakıyım dedim maddiyat acısından özel zor devlette onereceginiz ve yerinde olan doktor varsa lütfen yazın artık yengemin psikolojisi cok bozuldu kedicigi dogurdu ve ona cok agladı allahım kedim bile doguruyo ben neyapayım diye aglıyor lütfen yol gösterin bana kendim istanbul bagcılar egit. arast. hemşireyim bizim hastanedede yeni basladı bu asılama işi

canım denizli devlet hastanesinde infertilite merkezi var.
çok güzel ilgileniyorlar.
takipleri falan çok iyi.
tavsiye ederim.
bende orda başarı sağladım.

canım denizli devlet hastanesinde infertilite merkezi var.
çok güzel ilgileniyorlar.
Takipleri falan çok iyi.
Tavsiye ederim.
Bende orda başarı sağladım.

saol ama benim yengem uzak ya herzamanda kocası izin alamıyo nezaman gitse doktor bulamıyomus öyle diyo bakalım ne yapcaz allah hepinize yavrularınızı kucaga almak nasip etsin inşallah amin

Kızlar neredesinizz yaaa nenden yeni konuya gelmiyosunuz....

Neler yaptıgınızı hamileliginiz nasıl gidiyor merak ediyorum sizleriii... Herkesin cinsiyetler belli olmuştur artık.. Biz 6 aylık oldukk. Sizler ne durumdasınız?

canım yeni konu nerde bende 5,5 aylık oldum şükür herşey yolunda
rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.
özaltınorak hiç yazmıyor sizleri merak ediyorum
yeni konu nerde?

Selam kızlar aranıza yeni katıldım ben 5 yıllık evliyim, bizim problemimiz bende pko, eşimdede 3milyon sperm var eşim varikosel oldu normal yolla baya ugrastık ama bebeğimiz olmadı maddi olarak toparlanıp agustosta aşılamaya baslamayı düşünüyorum asılamada umudum yok ama tüp bebek içinde para yok ama sizin mesajlarınız hepsini üşenmeden tek tek okudum susya, vizontele, özaltınorak gibi bir cok üyenin neler çektiğini ama şimdi o büyük mutluluğa kavuştuğuna sükürler ettim insallah bir gün o çift çizgiyi bende görürüm yalvaruyorum dualarınızı eksik etmeyin şimdi bana akıl verin aşılamaya nerde başlıyayım...

Selam kızlar aranıza yeni katıldım ben 5 yıllık evliyim, bizim problemimiz bende pko, eşimdede 3milyon sperm var eşim varikosel oldu normal yolla baya ugrastık ama bebeğimiz olmadı maddi olarak toparlanıp agustosta aşılamaya baslamayı düşünüyorum asılamada umudum yok ama tüp bebek içinde para yok ama sizin mesajlarınız hepsini üşenmeden tek tek okudum susya, vizontele, özaltınorak gibi bir cok üyenin neler çektiğini ama şimdi o büyük mutluluğa kavuştuğuna sükürler ettim insallah bir gün o çift çizgiyi bende görürüm yalvaruyorum dualarınızı eksik etmeyin şimdi bana akıl verin aşılamaya nerde başlıyayım...

mrb cnmm hoşgeldin.inşallah en kısa zamnda hamile kalırsın. aşılama konusunda bir şey diyemeyecegim bizim ugraştıgımız zamn olmadı biz de ara vermiştik bütün tedavilere aradan 6 ay snr kendiligimden hamile kaldım.birazda nasip sanki bu işler ugraşıyosun olmuyo . zamnı geldiginde kendiliginden oluyo.erpada olabilir odak tıp merkezide yada devlet hastanesinde de iii dr. var oradan da başlayabilirsin.

mrb cnmm hoşgeldin.inşallah en kısa zamnda hamile kalırsın. aşılama konusunda bir şey diyemeyecegim bizim ugraştıgımız zamn olmadı biz de ara vermiştik bütün tedavilere aradan 6 ay snr kendiligimden hamile kaldım.birazda nasip sanki bu işler ugraşıyosun olmuyo . zamnı geldiginde kendiliginden oluyo.erpada olabilir odak tıp merkezide yada devlet hastanesinde de iii dr. var oradan da başlayabilirsin.

Canım benim sizden gelen her mesjaı dört gözle bekliyorum, bende devlet hastahanesinde düşünüyorum, odak ta yapıldıgını bilmyiordum orda hangi doktor yapıyor, ayrıca eşim varikosel ameliyatı oldu bi işe yarmadı şimdi proxeed diye bir ilaç kullanıyor 2 ay kullandı 3 ay kullanıcak gelecek ay bitiyor agustosta nasip olursa başlayayım aşılamaya diyorum, senin için özel ise cevap verme gülüm ama senin eşinin sperm sayısı kaçtı? Bizimki 3milyon bununla aşılama zor demi?

Canım benim sizden gelen her mesjaı dört gözle bekliyorum, bende devlet hastahanesinde düşünüyorum, odak ta yapıldıgını bilmyiordum orda hangi doktor yapıyor, ayrıca eşim varikosel ameliyatı oldu bi işe yarmadı şimdi proxeed diye bir ilaç kullanıyor 2 ay kullandı 3 ay kullanıcak gelecek ay bitiyor agustosta nasip olursa başlayayım aşılamaya diyorum, senin için özel ise cevap verme gülüm ama senin eşinin sperm sayısı kaçtı? Bizimki 3milyon bununla aşılama zor demi?

cnmm ameliyat hemen etkisini göstermiyo. aradan 1 yıll geçmesii gerekiyor. sizinn sayı düşük biraz ama her şey allahhtan .ameliyat olalı ne kadar oldu eşin. bizimm ilk başta 18 mlyondu ama ameliyattan 6 ay snr aralıklarla yükseldi en son 40 ml oldu. kendiligimden hamile kaldım.

Back
X