Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cinsiyetler belli oldumu kızlar
ne alemdesiniz.
ben 15+6 yım ama hala karnım bile çıkmadı.
mide bulantılarından kilo vermiştim zaten ama.
4 aylık oldum hiç göbek bile yok bende.
siz nasılsınız.
slm arkadaşlar bende denizliliyim ve sizleri görünce yazmak istedim.belki bana da akıl veririniz tecrübelerinizden yararlanırım ve umut olursunuz..1buçuk yıllık evliyim ilk7-8 ay d.kontrol hapıyla korundum sonra bırakınca adet düzensizliği yaptı.dra gittim geçer tekrarlarsa gel falan derken kasım ayında paü ye veysel beye gittim ve yapılan bütün testlerim sonucunda pcos teşhisi kondu.fsh:4.72 lh:10 ve ultrason görüntüleri de desteklyince teşhis koyuldu eşimin sperm testinde bi sorun çıkmadı.2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum ancak bi sonuç alamadım.yarın 3.aya başlayacağız yine aynı işlemler bu ayda da sonuç alamazsak iğnelere geçilecek.babür beyin ismini bende çok duyuyorum ama dr değiştirme konusunda çok kararsızım.ne yapmalıyım iszce?aşılamaya kadar bekleyip ondan sonra mı babür beye gitsem acaba??
kızlar nerelerdesiniz kaybolmayın.
canım denizli devlet hastanesinde infertilite merkezi var.
çok güzel ilgileniyorlar.
Takipleri falan çok iyi.
Tavsiye ederim.
Bende orda başarı sağladım.
Selam kızlar aranıza yeni katıldım ben 5 yıllık evliyim, bizim problemimiz bende pko, eşimdede 3milyon sperm var eşim varikosel oldu normal yolla baya ugrastık ama bebeğimiz olmadı maddi olarak toparlanıp agustosta aşılamaya baslamayı düşünüyorum asılamada umudum yok ama tüp bebek içinde para yok ama sizin mesajlarınız hepsini üşenmeden tek tek okudum susya, vizontele, özaltınorak gibi bir cok üyenin neler çektiğini ama şimdi o büyük mutluluğa kavuştuğuna sükürler ettim insallah bir gün o çift çizgiyi bende görürüm yalvaruyorum dualarınızı eksik etmeyin şimdi bana akıl verin aşılamaya nerde başlıyayım...
mrb cnmm hoşgeldin.inşallah en kısa zamnda hamile kalırsın. aşılama konusunda bir şey diyemeyecegim bizim ugraştıgımız zamn olmadı biz de ara vermiştik bütün tedavilere aradan 6 ay snr kendiligimden hamile kaldım.birazda nasip sanki bu işler ugraşıyosun olmuyo . zamnı geldiginde kendiliginden oluyo.erpada olabilir odak tıp merkezide yada devlet hastanesinde de iii dr. var oradan da başlayabilirsin.
Canım benim sizden gelen her mesjaı dört gözle bekliyorum, bende devlet hastahanesinde düşünüyorum, odak ta yapıldıgını bilmyiordum orda hangi doktor yapıyor, ayrıca eşim varikosel ameliyatı oldu bi işe yarmadı şimdi proxeed diye bir ilaç kullanıyor 2 ay kullandı 3 ay kullanıcak gelecek ay bitiyor agustosta nasip olursa başlayayım aşılamaya diyorum, senin için özel ise cevap verme gülüm ama senin eşinin sperm sayısı kaçtı? Bizimki 3milyon bununla aşılama zor demi?