• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sperm sayısını tam hatırlamıyorum canım ama hareketlilik %99 du, doktorm da zaten herşeyin çok ideal olduğunu söylemişti ama nasip diilmiş demek

kızlar nasılsınız?

susya ne zamana kadar ara verdin canım sen tedavine
özaltınorak sen kaç yaşındaydın?

sizleri merak ediyorum.

cnm ben 5 ay olduuu ara vereliii.. ama hala tıkk yokkk naspi artıkk.. bu ay adetim olsunn babürbeye gidelim diyoruz ama bakalım. benim içim de hiç umut olmadıgı için aşılamaya uğraşasım gelmiyo artıkk... formdan da okuyorumm. eşimin sper sayısı biraz düşük o yüzden zor bizim iş biraz ya hayırlısı...

ben de 26 yaşındayım canım. ben de bu ay babüremi gitsem acaba diye düşünüyorum. vizontele sen crinone kullanırken mi regl olmuştun? benim aşılamayı olalı 17 gün oldu, pazar günü de crinoneyi bıraktım kullanmayı hala regl olmadım:(

günaydın özaltınorak
ben crinone jeli kullanırken aşılamanın 18.günü adet oldum canım.
jel adeti etkilemedi.
dün gece yine adet oldum.
bu ay tekrar aşılama yaptıracağım. dualarınızı beklerim.

inş hayırlı olan zaman bu aydır senin için canım.. kime yaptırcan aşılamanı? ben hala kararsızım bu ay doktora gidip gitmeme konusunda:(

canım ben devlet hastanesinde yaptıracağım
geçen ay da orda yaptırdım infertilite merkezinde memnun kaldım.
sonuçta daha öncede 2 defa özelde aşılama yaptırmıştım,onlarda tutmamıştı.
devlet hastanesinden daha çok memnun kaldım.
tavsiye ederim yani birde orda dene bakalım.
hem sen adet oldun mu?
hala adet olmadıysan bir kan testi yaptırsana
aklım sende merak ediyorum
hadi ayağını sürü bakalım.:13:

cumartesi günü yaptırmıştım kan testi negatifti. hala adet olmadım bekliyorum zaten ben de pko olduğu için adetim hiç zamanında gelmez:) ben çalıştığım için dewlet hastanesinde yaptırmaya vaktim olmaz diye düşünüyorum.. bi de abdurrahman orhana iyi diyolar hiç duydunmu sen?

abdurrahman orhan bu sitede okudum iyi olduğunu.
aslında bende gitmek istemiştim ama eşim istemedi çok yaşlı diye
bence çok tecrübeli bir doktor burda onun sayesindede hamile kalanlar olmuş.
bir git istersen.
ayrıca devlet hastanesinde dosya açtırdığın zaman 1 saatten fazla beklemiyorsun.
ayrıcalık tanıyorlar.
sen normalde iş çıkışı gidiyorsan bilemem de.
hani gün içinde 1 saatlik izinler alabiliyorsan problem yaşamazsın.

meraba canım, bugün aklıma esti ve okuldan çıkışta babüre gittim, ve tedawiye başlamaya karar verdik hemen de raporu çıkardık paü hastanesinden, 1 saat i.çinde bütün işlerimi hallettim ben de. bunda da olmazsa bi de abdurrahman orhanı denerim:)

ne güzel hayırlı olsun ikimizede bu ay
bakalım nasıl olacak.

babür beye aşılama dahil ne kadar ödeme yapacaksın
neler anlattı tavsiyeleri falan oldu mu?

ayy inşş tüm isteyenlern olur:) babüre bugün muayenede 200 verdim, bi de aşılama yapılınca 300 vercem o kadar, yani 500e yapıyo aşılama tedawisini, yumurta takibinde para almıyomuş. çok bişey konuşmadı adam sorulara cewap veriyo sadece. 50 lik le başlıcam iğneye bakalım nası olcak..

mrb arkadaşlarr.. nasılsınız .aşılama tarihleriniz ne zamn. ikiniizinde hayırlı hayırlı haberlerini bekliyorum.. ben bu ayda da hiç bir şey yapmadım 3 gün önce adet oldum.
eşimle 1 gün önce çok kötü kavga ettik. o yüzden benim hiç bir şey yapasım gelmedi bu ay.insan böyle kavga edince her şeyden vazgeçiyor.

mrb arkadaşlarr.. nasılsınız .aşılama tarihleriniz ne zamn. ikiniizinde hayırlı hayırlı haberlerini bekliyorum.. ben bu ayda da hiç bir şey yapmadım 3 gün önce adet oldum.
eşimle 1 gün önce çok kötü kavga ettik. o yüzden benim hiç bir şey yapasım gelmedi bu ay.insan böyle kavga edince her şeyden vazgeçiyor.

susya üzülme canım. stresten hepimiz böyle kızgınlıklar yapayıp eşimizle
aramızı bozuyoruz. Dert etme.
Bizde bayram döneminde çok kötü kavgalar ettik.
Bayramı bile ayrı geçirdik
ama şükür şimdi iyiyiz.

tedavine ara vererek kimi cezalandırıyorsun ki.Ne olursa olsun tedaviyi bırakma canım
bu yolda elinden geleni yap.
hatta kavga döneminde eşimle bu konuyu konuştuğumuzda
bana ne yaparsan yap dedi
bende ne gerekiyorsa yapacağım
babası gibi aksi bir çocuk doğuracağım hayırlısıyla dedim.:1:
yüzünde güller açtı.

özaltınorak sen ne yaptın.
benim bugün kontrolüm vardı
fazla büyümüş yumurtalar
yarın tekrar kontrolüm var
bakalım ne olacak.

senin durumun nedir canım.
Babür beyin tedavi yöntemini çok merak ediyorum ben aslında
kendimde sorun olsa ona gideceğim ama eşimden kaynaklı
olunca benim ona gitmemin ne avantajı olur acaba
ne yapacağım bilemiyorum.

merabalarr, ben de dün gittim kontrole adetimin 7. günüydü, iğneyi 50lik yapıyodm malesef yumurta gelişmemiş, 75e çık iğnede dedi. cumartesi tekrar gitçem kontrole, umarım bu sefer olşur, ben de artık çok sıkıldım gidip eli boş dönmekten. dün yine çok moralim bozuldu, yapmıcaktım dün akşam iğnemi bırakçaktım tedawiyi ama eşim çok istiyo sırf onun için devam ediyorum ama cumartesi de gelişmemiş olursa biraz dinlenmeye karar verdim. çok fazla hormon kullandığımı düşünüyorum. ve gerçekten yoruldum doktorlardan ilaçlardan:(

Back
X