M Maidek Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2019 1 0 1 33 16 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Maidek #1 Merhaba :) denizlide önerebildiginiz ve memnun kaldiginiz burun estetigi yapan doktor/doktorlar kimler? Hem dis ve nefes problemeni cözebilmesi lazim
Merhaba :) denizlide önerebildiginiz ve memnun kaldiginiz burun estetigi yapan doktor/doktorlar kimler? Hem dis ve nefes problemeni cözebilmesi lazim
Mirzoey Guru Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2012 527 412 303 Denizli 9 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Maidek #2 İki hafta önce İsmet Çerçi'ye hem nefesle ilgili hem de estetik amaçlı ameliyat oldum. Memnun kaldım.
İki hafta önce İsmet Çerçi'ye hem nefesle ilgili hem de estetik amaçlı ameliyat oldum. Memnun kaldım.
S srm20 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 2 Ekim 2020 5 0 1 45 2 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Maidek #3 Dr Tuğrul Çelebi. Ben, ablam ve arkadaşı kendisine burun estetiği operasyonu olduk. Ablamın burnu daha önce kırılmıştı. Benimki de yamuktu. Ablam 3 sene önce ben 1 sene önce oldum. İkimiz de çok memnunuz nefes alıp vermemiz de burnumuzun görüntüleri de şahane. Tuğrul Çelebiyle görüşün mutlaka derim.
Dr Tuğrul Çelebi. Ben, ablam ve arkadaşı kendisine burun estetiği operasyonu olduk. Ablamın burnu daha önce kırılmıştı. Benimki de yamuktu. Ablam 3 sene önce ben 1 sene önce oldum. İkimiz de çok memnunuz nefes alıp vermemiz de burnumuzun görüntüleri de şahane. Tuğrul Çelebiyle görüşün mutlaka derim.