DENİZLİ'de burun estetiği yaptıranlar yardım?

sazi20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
18
1
36
Denizli
Merhabalar foruma yeni üye oldum denizlide yaşıyorum ve burun estetiği yaptırmak istiyorum. denizlide burun estetiği yaptıran arkadaşlar varmı? çok korkuyorum hiçbir bilgim yok burdaki doktorlardan, kime yaptırayım, nereye yaptırayım, bilgi verirseniz çok sevinirim iyi forumlar

Son düzenleme:
ben bu konuda çok araştırma yaptım hatta 2-2.5 sene boyunca.bende denizlide yaşıyorum burdan bazı doktorlarla görüştüm ama bana yeterli gelmedi izmirde yaptırmaya karar verdim gittim görüştüm ameliyat günümü aldım.yardımcı olabileceğim bişey varsa seve seve :))

hadi yaa bende yaklasık 1 aydır fln arastırıyom ama yaptıran bırısıne raslamadım hıc sadece burda yazanlar var bıkac kısı yaptırmıs ama onlardan bı ses yok memnunmu deılmı anlamadm.. yazınızı gordum ufuk dıe bırı var ızmırde nettede baya puan toplamıs sanırım ona olucaksınız? sen ozmn baya tecrubelısın:) pekı bu arastırmalarınızdan sonra neden denızlıyı tercıh etmedınız?

hee bısı daha hangı doktorlarla gorustun? hakan guney dıe bı doktorla gorustunmu? ben bu gıdısle sana baya soru sorucam:))

5 sene önce manevi bir ablam burda ameliyat oldu denizlide yani.hatta biz birlikte olmayı düşündük ama benim manevi bir sorunumdan dolayı ben olamadım o burda paü de yaptırdı ve memnun.ben burda 4-5 doktorla görüştüm ama benim geçirdiğim bi kazadan dolayı burnum da bazı sorunlarda vardı burdaki görüştüğüm doktorlar bana açıkca istediğini yapamayız dedi.ben süper bi burun istemedim kemiğin alınmasını istedim.bikaç doktorda yaparım dedi ama ben burda olmak istemedim aynı paraya izmirde de yapılıyor doktorum bakar bakmaz senin burnun kolay şekil alır dedi adamın kendine güveni tam.

yapılan burunları görmek zaten doktor konusunda en kolay seçim yapmanı sağlıyor.denizlimizin doktorlarıda iyidir tabi ki :)) ama onlar beni istemedi :))

hmm gecmıs olsun sankı senınle ısteklerımız aynı gıbı benı ısterlermı acaba:) bende burun ustunde kemer var nasıl alıyolar kırıyolarmı korkuyorum napıyolar bılmıyorum:( aynı paramı kac para ortalama fıyatlar? paüdemi yaptırdı ben bı kızla daha konustm hakan guney dıe bırıne yaptırmıs tanıyomusun?

hee bıde gorusmeye gıttıgınde gosterıyolarmı yapılan burunları? veya sen burda nette yaptıranlarda flnmı gordun?

hmm gecmıs olsun sankı senınle ısteklerımız aynı gıbı benı ısterlermı acaba:) bende burun ustunde kemer var nasıl alıyolar kırıyolarmı korkuyorum napıyolar bılmıyorum:( aynı paramı kac para ortalama fıyatlar? paüdemi yaptırdı ben bı kızla daha konustm hakan guney dıe bırıne yaptırmıs tanıyomusun?

sen hakan güney le görüştün mü?bence önce git doktorla görüş sonra bi kaç doktorla daha görüş ona göre bir karar verirsin.zaten onlar senin fotolarını çeker bi tasarı falan yaparlar bakarsın bu aslında el becerisi.forumda yaptıran arkadaşı diyorsan onunla iletişime geç.ya kırmak denilen küçük kesiler gibi bişi sanırım :)

fiyat konusunda da senin burnunda yapılacak işlere göre değerlendirir doktorun estetik + nefes problemlemleri şunlar bunlar değişiklik gösterir ama 3 aşağı 5 yukarı aynı oluyor.tabii şehir dışında olmak istersen yol paralarını konaklama harcamalarını ekstra çıkabilcekleride göz önünde bulundurmakta fayda var :))

sen hakan güney le görüştün mü?bence önce git doktorla görüş sonra bi kaç doktorla daha görüş ona göre bir karar verirsin.zaten onlar senin fotolarını çeker bi tasarı falan yaparlar bakarsın bu aslında el becerisi.forumda yaptıran arkadaşı diyorsan onunla iletişime geç.ya kırmak denilen küçük kesiler gibi bişi sanırım :)

Görüşmedim daha sadece bı kız yaptırmıs onunla konustum facebooktan oda memnunum dedı hakan guneyden.

1-ablan paude kıme yaptırdı doktorun ısmını bılıyomusun?
2-4,5doktorla gorustum demıstın ya kım o doktorlar bıde ılk gorusmede azcok anlarsın sana hangısı daha tecrubelı veya hangısı daha ıyı geldı?
3-tekden,erpa,pau,hakan guney bnm bıldıklerım bunlar baska varmı bılıyomusun? cunku ben sehırdısında yaptıramıycam burda yaptırmam gerek:(

4-hep unutuyorum yaa ne zaman amelıyat olucaksın? umarım ıstedıgın gıbı olur dualarım senınle:34:

ben de burada çok araştırdım ama malesef iyi bi doktor bulamadım. hatta bi arkadaşım denizlide yaptırdı burnunu ve 1 sene içinde önce bi kemik çıktı burnunda sonradan da burnunun ucu sağa kaydı ve yapılmadan önceki burnundan daha da kötü bi hal aldı burnu:l o yüzden buradaki doktorlara pek güvenemedim açıkcası. haftaya istanbulda olacağım, hakkında olumsuz hiç birşey okumadığım bi doktor buldum. belki denizlide de vardır iyi bi doktor ama dediğim gibi arkadasımın basına gelen olay beni cok korkuttu:/

benim ameliyat tarihim 5 mayıs.canım tam hatırlamıyorum ama ismi inci olması lazım ablamın doktorunun.ben burdaki doktorları kötülemek istemiyorum cnm isim vermek istemiyorum.doktorun bi tanesi öyle sinirimi bozdu ki zaten kapıyı çarptım çıktım gittim diğerleri desen ayrı bir dertti belki benim şansız bir günümdü çünkü hepsiyle aynı gün içinde görüştüm.sen görüş doktorlarla zaten anlarsın fiyatda öğrenmiş olursun.sen bi kaç doktorla görüş ondan sonra seninle özelden konuşalım ok.

ben de burada çok araştırdım ama malesef iyi bi doktor bulamadım. hatta bi arkadaşım denizlide yaptırdı burnunu ve 1 sene içinde önce bi kemik çıktı burnunda sonradan da burnunun ucu sağa kaydı ve yapılmadan önceki burnundan daha da kötü bi hal aldı burnu:l o yüzden buradaki doktorlara pek güvenemedim açıkcası. haftaya istanbulda olacağım, hakkında olumsuz hiç birşey okumadığım bi doktor buldum. belki denizlide de vardır iyi bi doktor ama dediğim gibi arkadasımın basına gelen olay beni cok korkuttu:/

inşallah istediğin gibi olur :)

aaa az kalmıs bak heycanlandım sımdı nsl olcak acaba:) tmm ada ben bı goruseyım doktorlarla tekrardan donerım sana buralarda ol cnm kaybolma bıyerlere sen bana lazımsın:))

hadı yaa sansızlıkmı doktorun acemılıgımı artık cok uzuldumm bende endıselıyım denızlıden ama bılmıyorum nereye yaptırmıstı arkadasın? bende arastırma ıcersındeym bu aralar. ıns basarılı bı amelıyat olur ıstedıgın gıbı bı sonuc alırsın cnm

hadı yaa sansızlıkmı doktorun acemılıgımı artık cok uzuldumm bende endıselıyım denızlıden ama bılmıyorum nereye yaptırmıstı arkadasın? bende arastırma ıcersındeym bu aralar. ıns basarılı bı amelıyat olur ıstedıgın gıbı bı sonuc alırsın cnm

doktor adı falan vermeyelim şimdi burda da ismi geçen doktorlardan değil içiniz rahat olsun:) bi gelişme var mı ya hala acaba burda mı yaptırsam diye düşünmüyor değilim aslında:l

Back
X