DENİZLİ'de burun estetiği yaptıranlar yardım?

eksi tekrardan geçmiş olsun senin bu yorumlarını okudukça kendime güven geliyo bende et var bide morluktan şişlikten korkuyodum anlattıgın kadarıyla morlugu buz yoluyla çözücez şişlikte en fazla 8 gün sonrakiler farkedilmiyo bile ne gzl çok sevindim:)) yaa ben resimlerini göremedim merakta ediyorm..

pptya20 daha karar vermedim ama hakan güney var ist. gelip gidiyomuş o iyiymiş öle duydum bikaç kişiden, paüde yaptıranlar var paüde iyi diyolar ama kime yaptırdıklarını bilmiyorm, bide erpa var erpanında bikaç olumsuz yorumunu gördüm okadar ama kimin yaptıgını bilmiyorm, haberleşelim tekrar eğer grştüğün doktorlar olursa bilgilendir bizi burdayız

Kızlar ben de Denizlideyim ama Denizli'de ameliyat olmayı düşünmüyorum. Uzun zamandır doktor araştırıyorum en sonunda Emre İlhan'a ameliyat olmaya karar verdim. Önce kardeşim yaptıracak sonra ben.Ameliyat olmak için dişlerimdeki tellerin çıkmasını bekliyorum. Emre Bey'in birçok hastası ile konuştum resimlerini gördüm içim çok rahat doktor beye çok güveniyorum. inşallah sizler de doğru karar verip istediğiniz gibi buruna kavuşursunuz.

Ameliyat olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz hangi doktora oldunuz ve memnunmusunuz?
Hakan Güneye ameliyat olan var mı?
Fiyatları nedir?
Denizlide önerebileceğiniz başka doktorlar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar bende denizlideyim.. bende burun ameliyatı düşünüyorum... ama inanın hiç bi fikrim yok... yaptıranların yorumlarını bekliyorum... hakan güney demişsiniz ondan memnun olan warmı...?? bide ben çokk korkuyorum çok mu zor geçiyor:((( şimdiden teşekkürler kızlarr:))

ben 2 sene önce hakan güneye gögüs büyütme ameliyatı oldum arkadaşlar.. çok araştırmıştım öyleki istanbuldaki şu ünlülerin doktoru onur erola dahi gittim... 2009 da 11 milyar para istedi kendisi.. ayrıca duydum ki meliyatlara artık onur erol değil asistanları giriyormuş.. muayneden sonra vazgeçtim.. sonra istanbul onepte hakan güney diye bir doktorun olduğunu aynı zamanda denizlide de estetik merkezi bulunduğunu duydum.. bu doktoru araştırırken bir arkadaşımında aynı doktora göğüs ameliyatı olduğunu duydum.. arkadaşımla iletişime girdim bilgi aldım hatta yaptığı ameliyatı gördüm... gerçekten çok başarılıydı.. çok doğaldı.. ameliyat izleri yok denecek kadar azdı.. ve sonunda hakan beyle yüz yüze konuşmaya karar verdim.. kullandığı protezler piyasadaki en iyi protezler... çok iyi bir doktor.. beni ilk görüşmemizde ikna etti, gün aldım ve 2009 da ameliyat oldum sonuç düşündüğümden de iyi.. hatta mükemmel diim.. benimle aynı dönemde başka doktorlara ameliyat olan arkadaşlarım ikinci ameliyatlarını oldular... ben çok ağrısız ve çok başarılı bir ameliyat geçirdim 2 sene oldu ve ameliyat izlerimde kayboldu.. tek ameliyatla çok doğal bir sonuca ulaştım yine olsa hakan beye ameliyat olurdum.. burun ameliyatlarında da çok başarılı olduğunu duydum ama görmedim bence kesinlikle hakan beyle görüşmeden denizlide ameliyat olmayın...

bugün 12 günüm yeni burnumla arkadaslar eger Denizlideyseniz size Op. Dr. Adem Topkara'yi tavsiye ederim isinin cok iyi yapan bir Doktor ben burnumdan cok memnunum nefes almam güzelesdi halbuki dikislerim var icersinde. Doktorumu cok seviyorum Ailecek cok sevdik, ona cok Tesekür ediyorum hic agrim olmadi eli cok hafif Tamponlar cikarken hic zor olmadi dikislerimi alirkende benim burnum cok zor bir burundu saglik olarakda. Cok doktor arasdirdim hic istanbul izmire gitmenize gerek yok hem fiyat olarak cok uygun. Burnumu görenler hic estetik oldugunun farkinda bile degil cok dogal. Eger sorulariniz varsa seve seve yanitlarim... Tek doktor taniyorum oda Adem Topkara gelecegin onur erolu....

bugün 12 günüm yeni burnumla arkadaslar eger Denizlideyseniz size Op. Dr. Adem Topkara'yi tavsiye ederim isinin cok iyi yapan bir Doktor ben burnumdan cok memnunum nefes almam güzelesdi halbuki dikislerim var icersinde. Doktorumu cok seviyorum Ailecek cok sevdik, ona cok Tesekür ediyorum hic agrim olmadi eli cok hafif Tamponlar cikarken hic zor olmadi dikislerimi alirkende benim burnum cok zor bir burundu saglik olarakda. Cok doktor arasdirdim hic istanbul izmire gitmenize gerek yok hem fiyat olarak cok uygun. Burnumu görenler hic estetik oldugunun farkinda bile degil cok dogal. Eger sorulariniz varsa seve seve yanitlarim... Tek doktor taniyorum oda Adem Topkara gelecegin onur erolu....

merhaba öncelikle çoooooooooooook geçmiş olsun:) ameliyatınızı hastanede mi oldunuz adem beyin özel bir muayenehanesi mi var acaba bir de size ne kadara mal olduğunu sormak isterim .. umarım cevap gelir :))

merhaba öncelikle çoooooooooooook geçmiş olsun:) ameliyatınızı hastanede mi oldunuz adem beyin özel bir muayenehanesi mi var acaba bir de size ne kadara mal olduğunu sormak isterim .. umarım cevap gelir :))

Kusura bakma canim biraz gec geldi cevap. Devlet hastanesinde oldum, canim bana biraz pahali oldu alman vatandadi oldugum icin normalde 1000 tl hepsi icinde yani sana 1000 tl ye gelir. Valla cok memnunum iyiki adem beye olmusum apandis bile olsam galiba yine adem beye kosarim:37:

denizlide hakan güney 1 numara kim gittiyse tam not vermişş bende şahsen ona yaptırmayı düşünüyorum ayrıca bsk cerrahi hastanesının de doktoru kendısı arkadslar bilgilerinizeee :)))

Kusura bakma canim biraz gec geldi cevap. Devlet hastanesinde oldum, canim bana biraz pahali oldu alman vatandadi oldugum icin normalde 1000 tl hepsi icinde yani sana 1000 tl ye gelir. Valla cok memnunum iyiki adem beye olmusum apandis bile olsam galiba yine adem beye kosarim:37:

:)) ben de geç gördüm.. muayene için gittim ben adem beye estetik olmayı zaten kafama koymuştum ama zaten bi de ne desin adem bey burnunun içi kırık :( sonra anneme sordum itiraf etti sen küçükken düştün diye tam filmlere konu olurum yani trajedi dalında :)) fiyat araştırması yaptım da daha doğrusu adem bey bana muhasebeden öğrenebileceğimi söyledi şansıma muhasebedeki eleman yoktu ama ordaki birinin bilgisiyle 1000ile 1700 arasında değişebileceğini öğrendim. şimdi çok sıcak bu sıcakta ter falan silemem diye ağustos sonuna bıraktım ama çok heyecanlıyım. senin yazını görünce çok mutlu oldum :)

denizlide hakan güney 1 numara kim gittiyse tam not vermişş bende şahsen ona yaptırmayı düşünüyorum ayrıca bsk cerrahi hastanesının de doktoru kendısı arkadslar bilgilerinizeee :)))

hakan beyi de yine forumdan duydum sanırım ama adem bey kadar uygun bir fiyata mal olacağını sanmıyorum maalesef o yüzden adem beye gittim ben :)

:)) ben de geç gördüm.. muayene için gittim ben adem beye estetik olmayı zaten kafama koymuştum ama zaten bi de ne desin adem bey burnunun içi kırık :( sonra anneme sordum itiraf etti sen küçükken düştün diye tam filmlere konu olurum yani trajedi dalında :)) fiyat araştırması yaptım da daha doğrusu adem bey bana muhasebeden öğrenebileceğimi söyledi şansıma muhasebedeki eleman yoktu ama ordaki birinin bilgisiyle 1000ile 1700 arasında değişebileceğini öğrendim. şimdi çok sıcak bu sıcakta ter falan silemem diye ağustos sonuna bıraktım ama çok heyecanlıyım. senin yazını görünce çok mutlu oldum :)

cok iyi bir doktor digmi, mütevazi insanin icine siniyor.. kardesimde gidecek ekimde amaliyata ins. hakinizda hayirlisi olur canim.

Evet cok sakin bir adam benim de icime sindi. İnsallah sizin gbi mutlu olurum bende sonucunda :) cok tesekkur ederim. Saglicakla kalin :)

ben de meme büyütme ameliyatı olmak istiyoum da burda dr hakkında fikir almak istedim bilen varmı bu ameliaytı denizlide olan.. yada izmirde

ben de meme büyütme ameliyatı olmak istiyoum da burda dr hakkında fikir almak istedim bilen varmı bu ameliaytı denizlide olan.. yada izmirde

merhaba ben adem beye gittim ama amelıyat olmadım henuz zaten benımkı burun amelıyatı .. ama adem bey cok kendını bilen bır doktora benzıyordu bence denızlıde yasıyorsan bir git muayene ol derim.. benim ameliyatım da bayramdan sonra olacak yani adem beyle konusmadım ama ben oyle planlıyorum

kızlar Allah rızası için yardım edin ne olur ben hem meme hem burun estetiği aynı anda olmak istiyorum olsun bitsin hepsi sizce mümkünmü olabilirmi..hakan güney iyi diyolr ona ameliyat olan warmı varsa fotolarını görebilirmiyim...walla ömrüm boyunca duacınız olurum..bana yardım edin gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım war :((((((((

kızlar Allah rızası için yardım edin ne olur ben hem meme hem burun estetiği aynı anda olmak istiyorum olsun bitsin hepsi sizce mümkünmü olabilirmi..hakan güney iyi diyolr ona ameliyat olan warmı varsa fotolarını görebilirmiyim...walla ömrüm boyunca duacınız olurum..bana yardım edin gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım war :((((((((

merhaba ben hakan beyi bilmiyorum işin maddiyatını düşününce devlet hastanesinde çalışan bir doktor arayışına girdim gerek burdan gerekse gidip bizzat görüşerek (bir de hastaneden bir doktorun görüşünü alarak) yazdım yorumlarımı da fakat ben ve kuzenim birlikte amelıyat olmayı planlıyoruz yarın da kuzenimin randevusu var sabah .. gelişmelerden haberdar edebilirim..

Back
X