Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa az kalmıs bak heycanlandım sımdı nsl olcak acaba:) tmm ada ben bı goruseyım doktorlarla tekrardan donerım sana buralarda ol cnm kaybolma bıyerlere sen bana lazımsın:))
bende deniz lide yaptırmayı düşünüyorum.
eksı ve byngızem ısımler neydı cnm yaa bole hıtap etmek zorunda kaldım k.bakmayın:) hakan guney dıye bı doktor var ıstanbuldan gelıyomus, bı kızla konustum bu doktordan oldukca memnun 3yıl once yaptırmıs tanıyan bılen yaptıran varmı bı arastıralım bence bı el atıverın garı:)
ben yaptırdım bile:) şu an bandajlarımla oturuyorum bugün 5. günüm. denizli de olmadım ama çok düşündüm ve riske atmak istemedim. umarım siz de hemen karar verebilirsiniz. ben 3 ay araştırdım zira en zor kısımlarından biri doktor bulabilmek.
cnm geçmiş olsun nasıl geçti ameliyat nasıl hissediyosun kendini nezmn cıkartıcan bandajları merak ediyorum nasıl oldu acaba :))
cnm çok geçmiş olsun bu yazdıklarını görünce iştahım kabarıyo bende olucam çok yakında para biriktiriyorum:)
karar verdin mi canım kime olacağına? en zor aşama o zaten:)
yok cnm daha karar vermedim. bu hafta içi erpayla görüşmeye gidicem baklm.. cnm kaç gün oldu toplam? nsl oldun şişlik morluk varmı ben en çok bunlardan korkuyorumbide benim burunda etde var nolcak nasıl bi ameliyat olcak çok korkuyorm
![]()
En önemlisi sağlık problemim vardı onu hallettik demişsin geçmiş olsun neyin vardı merak ettim?
gecmış olsun nasıl yenı burnun memnunmusun resım beklıyoruzzz![]()