DENİZLİ'de burun estetiği yaptıranlar yardım?

eksı ve byngızem ısımler neydı cnm yaa bole hıtap etmek zorunda kaldım k.bakmayın:) hakan guney dıye bı doktor var ıstanbuldan gelıyomus, bı kızla konustum bu doktordan oldukca memnun 3yıl once yaptırmıs tanıyan bılen yaptıran varmı bı arastıralım bence bı el atıverın garı:)

eksı ve byngızem ısımler neydı cnm yaa bole hıtap etmek zorunda kaldım k.bakmayın:) hakan guney dıye bı doktor var ıstanbuldan gelıyomus, bı kızla konustum bu doktordan oldukca memnun 3yıl once yaptırmıs tanıyan bılen yaptıran varmı bı arastıralım bence bı el atıverın garı:)

görüştün mü doktorlarla?bi göründün sonra yok oldun :)

yok cnm yok buralardaym takıp edıyorum konuyu merak etme :) daha gorusmedım ısten dolayı fırsatını bulup bıturlu gıdemedım.. gorusen yaptıran olursa yazsın bızı aydınlatsın:)

kızlar ben de denizlide burnumu yaptırmayı düşünüyorum..ama henüz kime gideyim hiç bir fikrim yok..sizleri takipteyim

ben yaptırdım bile:) şu an bandajlarımla oturuyorum bugün 5. günüm. denizli de olmadım ama çok düşündüm ve riske atmak istemedim. umarım siz de hemen karar verebilirsiniz. ben 3 ay araştırdım zira en zor kısımlarından biri doktor bulabilmek.

ben yaptırdım bile:) şu an bandajlarımla oturuyorum bugün 5. günüm. denizli de olmadım ama çok düşündüm ve riske atmak istemedim. umarım siz de hemen karar verebilirsiniz. ben 3 ay araştırdım zira en zor kısımlarından biri doktor bulabilmek.

cnm geçmiş olsun nasıl geçti ameliyat nasıl hissediyosun kendini nezmn cıkartıcan bandajları merak ediyorum nasıl oldu acaba :))

cnm geçmiş olsun nasıl geçti ameliyat nasıl hissediyosun kendini nezmn cıkartıcan bandajları merak ediyorum nasıl oldu acaba :))

teşekkürler ederim pek çok canım:) aşı olurken bile bayılan bir insan olarak kan tahlillerimde bayıldım bir kez, sonrasında da burnumun içi temizlenirken bayıldım. bunun dışında hiçbir sorun yaşamadım açıkçası 2 hafta nefes alamama ve eğilememe dışında en ufak bir problem bile yaşamadım inan bu kadar kolay geçeceğini düşünmemiştim hiç. ne ağrı yaşadım ne sızı. ağrı kesici kullanmamama rağmen hemde. bugün on yedinci günüm, ilk hafta tamponum ve geçen hafta da atelim çıktı. şu an sadece bant var burnumun üzerinde. masajlarıma başladım 2 gün önce. benim sağlık problemim vardı asıl önemli olan onu hallettik başarıyla. yarın denizliye dönüyorum. eğer karar verdiyseniz doktorunuza kesin olun derim ben. beklemeyin boşu boşuna:)

cnm çok geçmiş olsun bu yazdıklarını görünce iştahım kabarıyo bende olucam çok yakında para biriktiriyorum:)

karar verdin mi canım kime olacağına? en zor aşama o zaten:)

yok cnm daha karar vermedim. bu hafta içi erpayla görüşmeye gidicem baklm.. cnm kaç gün oldu toplam? nsl oldun şişlik morluk varmı ben en çok bunlardan korkuyorum:( bide benim burunda etde var nolcak nasıl bi ameliyat olcak çok korkuyorm:(
En önemlisi sağlık problemim vardı onu hallettik demişsin geçmiş olsun neyin vardı merak ettim?

yok cnm daha karar vermedim. bu hafta içi erpayla görüşmeye gidicem baklm.. cnm kaç gün oldu toplam? nsl oldun şişlik morluk varmı ben en çok bunlardan korkuyorum:( bide benim burunda etde var nolcak nasıl bi ameliyat olcak çok korkuyorm:(
En önemlisi sağlık problemim vardı onu hallettik demişsin geçmiş olsun neyin vardı merak ettim?

kronik kulak enfeksiyonum vardı canım benim. 6 yıldır denizli de gezmediğim kulak burun boğazcı kalmamıştı. ne teşhisler koydular bi bilsen gülersin:) kullanmadığım ilaç kalmadı ve hiç bir sonuç alamadım. enfeksiyonun asıl nedeninin kemik eğriliği olduğunu söyledi bi doktor. enfeksiyon kulak yolumu şişiriyor, bende de duyma kaybı oluyordu. ben de gidip muayne oldum, et de varmış onları da aldılar, bi güzel temizlendi burnum:) ve ameliyat sonrası ilk hafta burnumdan nefes alamama rağmen (tampon varken ağızdan nefes alıyoruz) bir kere bile tıkanmadı kulağım.

3 mayısta ameliyat oldum ben o gece hastanede kaldım. hemşire gece yatana kadar 10a 11e kadar buz koyarsanız iyi olur demişti. annem sabah 5e 6 ya kadar koydu buzu. sanırım o yüzden hiç morarma olmadı bende. ki beyaz tenliyimdir çok çabuk şişer morarır tenim. şişlik konusuna gelince.. burnun şişliği 1 senede falan iniyor tam olarak ama bu süreç içerisinde ki şişliği doktorlar ya da sen farkedebiliyorsun yalnızca. öyle bir şişlik yani. mesela henüz 1. ayım olmadı ama her gören bayılıyor burnuma. halbuki deli gibi şiş şu an:) ama anlayamıyorlar :) her geçen gün biraz daha iniyor ama gün gün izleyebiliyorsun:) bunun dışında göz kapaklarımın ve yanaklarımın şişliği 8.günde neredeyse tamamen geçmişti. yani alçı suratımdan çıkmadan şişliğim morluğum çoktan yok olmuştu. o konuda korkacak birşey yok, endişelenme hiç :)

bende burun estetiği yaptırmayı düşünüyorumda. doktor araştırmaya başladım. yardımcı olursanız sevinirim. sazi20 doktora karar verdin mi? adaa ve eksi bana doktorlarınızın ismini verebilirmisiniz.

Back
X