DENİZLİ'de burun estetiği yaptıranlar yardım?

Canim evet ben henuz gorusmedim adem beyle. Evet adem beyde benim dr seceneklerim arasinda. Aynen ne olursa olsun sonucta kotu olma riski varya insan gercekten cok korkuo. Ameliyatyan korkuyorum sadece ya pisman olursam diyorummm cunku kimse destek deil karsi herkes olmama. Koru olursa çevremden duyduklarimda bitirir beniii
Bende ayni durumdayım canım ailem felan desteklemiyor eğer benimki de kotu olursa bende kaldiramam lakin kötü olma riski her doktora var ..Ben reelde de arastiriyorum ADEM beyi şu an bakalım artik.Gorusmemde bana güven verdi gibi sali günü tekrar gidicem ,sen de denizlide misin ?

Bende ayni durumdayım canım ailem felan desteklemiyor eğer benimki de kotu olursa bende kaldiramam lakin kötü olma riski her doktora var ..Ben reelde de arastiriyorum ADEM beyi şu an bakalım artik.Gorusmemde bana güven verdi gibi sali günü tekrar gidicem ,sen de denizlide misin ?
Canim ben konyada yasiyorum ama denizliliyim ailem denizlide. Allahim affetsun Burnuma fena takmis durumdayim:( ayni durumdayiz herkes ne gerek var sakin olma dio esimde dahil. O yuzden risk almak istemiyorum. Tabiki en iyi doktorda bile bu risk var tamamen sans :( allahim yardimcimz olsun

Canim ben konyada yasiyorum ama denizliliyim ailem denizlide. Allahim affetsun Burnuma fena takmis durumdayim:KK43: ayni durumdayiz herkes ne gerek var sakin olma dio esimde dahil. O yuzden risk almak istemiyorum. Tabiki en iyi doktorda bile bu risk var tamamen sans :KK43: allahim yardimcimz olsun
Amin canım inşallah hepimiz mutlu burunlara kavuşuruz :(

Arkadaşlar psikolojim bozuluyor burnumun şekli yüzünden Denizli de Adem Topkara ismini duydum bu doktora burun ameliyatı olup memnun olan var mı

yeni ameliyat olanlar durumlar nasıl? biz bizim aileden 2. kişiyi adem beyin ellerine teslim edicez :) Üniversite hastanesinde yağ aldıran var mı aranızda?

Merhabalar, liposuction yaptırmak istediğinizi yazmışsınız daha önceki mesajlarda. Yaptırdınız mı acaba Adem beye? Ben de düşünüyorum yaptırmayı. Bu arada ben de burun ameliyatı da oldum ama Adem Bey e değil. İstanbul' da oldum.

denizlide hakan güney 1 numara kim gittiyse tam not vermişş bende şahsen ona yaptırmayı düşünüyorum ayrıca bsk cerrahi hastanesının de doktoru kendısı arkadslar bilgilerinizeee :)))
merhaba canım memnun kaldın mı doktor beyden.bende ona düşünüyorum çünkü

denizlide hakan güney 1 numara kim gittiyse tam not vermişş bende şahsen ona yaptırmayı düşünüyorum ayrıca bsk cerrahi hastanesının de doktoru kendısı arkadslar bilgilerinizeee :)))
kızlar Allah rızası için yardım edin ne olur ben hem meme hem burun estetiği aynı anda olmak istiyorum olsun bitsin hepsi sizce mümkünmü olabilirmi..hakan güney iyi diyolr ona ameliyat olan warmı varsa fotolarını görebilirmiyim...walla ömrüm boyunca duacınız olurum..bana yardım edin gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım war :KK43:(((((((
oldun mu ameliyatını canm sen?nasıl geçti.

canım özel mesaj hakkım olmadığı için burdan cevap veriim istedim hakan beyle görüş canım burun ameliyatını bilmiyorum ama göğüs konusunda kesinlikle memnun kalırsın.. kullandığı protez markası mentor.. piyasadaki en iyi protez.. sertifikasını veriyor size.. buda çok önemli bir ayrıntı.. hiçbir ağrım sızımda olmadı, korkulacak bir ameliyat ta değil yani.. ayrıca hakan bey istanbul onepte onur erolun hastanesinde çalışan bir doktor zaten.. haftanın iki günüde dedizliye geliyor.. istanbula yada izmire gitmene hiç gerek yok inan.. benim izmir istanbulda ve ankadarada ameliyat olan arkadaşlarım var.. hepsinin 2. 3 ameliyatları ve hiç doğal değil görüntü açısından.. ben sadece hakan beyle bir görüş diyebilirim sonrası sana kalmış tabikii. :))
ben 2009 tarihinde hastane masrafları dahil 7 milyar lira verdim.. hakan beyde bana tek ameliyatla mükemmel bir sonuç verdi... diğer arkadaşlarım 2. hatta 3. ameliyatlarını oldular bu fiyat onların verdiği fiyatların yanında inanın çok komik kaldı...
gülşahcım seninle acilen konuşmalıyım cesaret aldım yazdıklarından ötürü.

ezgicim ben uzun arastırmalarım sonucu her doktorun el becerısının bı bölümde yogunlastıgını gördüm . kimle konustuysam hakan bey ıcın göğüs amelıyatlarındA 1 nıumara oldugunu soyledıler ama burun konusunda tereddutte kalanları gorunce önyargılı davranmamam gerektıgını düşünerek arastırmalarıma devam ettım.
merhaba Hakan bey e göğüs estetiği olan var mı?

merhaba,
bu sitedeki yorumları dikkate alarak 1,5 yıl önce Üniversiteki Adem Topkara'dan randevu aldım ve bir cesaretle ameliyat olmaya karar verdim.
Şikayetim burun ucu düşüklüğü ve burnumdaki eğrilikti. Ameliyat sonrası burnum yine eğriydi ama bu sefer yönü farklı. doktor bey zamanla şişlikler inecek dese de 1.buçuk yıl geçti görenler eski halin daha iyiydi diyor.
tamamen estetikli gibi, asla hiç doğal değil, üstüne bir de yamuk.
internetten daha çok araştırma yaptım, İstanbulda Amerikan Hastanesinde ameliyat olmuş bir arkadaşım sayesinde Serkan Barışkan ile görüştüm. Kendisi Denizliliymiş. KBB uzmanı. sosyal medyadan da takip ettim. konuşunca zaten diğer doktorlarla aradaki farkı hemen anlıyorsunuz. Denizliye sık sık geliyormuş, denizlide bizim tercih ettiğimiz hastanede yapıyor ameliyatları.

Ben de 2 yıl kadar önce Adem Topkara'ya olmuştum ameliyatı. Ben söylemediğim sürece estetik olduğunu kimse anlamıyor. Hatta söylediğimde bile inanmıyorlar. Ben memnun kalmıştım.

Merhaba kızlar konu açılalı çok uzun süre olmus. Fakat yeni başlık açmak istemedim. Umarım görüp cevap yazan olur. Bende serkan bariskan'i bir suredir takip ediyorum. Acaba kendisine ameliyat olan varmı? Merak ettiğim şeyler var yardımcı olan olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Merhaba kızlar konu açılalı çok uzun süre olmus. Fakat yeni başlık açmak istemedim. Umarım görüp cevap yazan olur. Bende serkan bariskan'i bir suredir takip ediyorum. Acaba kendisine ameliyat olan varmı? Merak ettiğim şeyler var yardımcı olan olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Tanımıyorum kendisini. Bir de Denizli devlet hastanesinde Dr Hüseyin zeybek var ben ona lipo oldum ondan da memnun kaldım bilginize.

Back
X