DENİZLİ'de burun estetiği yaptıranlar yardım?

Ameliyatimi oldum kizlar nasil gorunuyr pek belli degil ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende olmak zorundayim nefes problemimde var
Almanyadan gelecegim ameliyst icin memnun musun cnm
Beni bilgilendirebilursen bu konuda cok memnun olurum

arkadaşlar bana da yardım edin lütfen revizyon rinoplasti olmam gerekiyor. burnum kötü halde kime gideyim napayım çok kafam karıştı

Merhaba kızlar ben yarın 9 da ameliyata giriyorum idol kbb de gokhan aydemir bana dua edin sonuclari sizinle paylasacagim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm geçmiş olsun fotolarına bakabilirmiyim?? bende denizli yi düşünüyorum burun ucu :( cesarete ihtiyacım var

Merhabalar.denizli bilgi ve simgerts adem beye oldunuz sanirim ameliyatı burun resimlerin izi gorebilirmiyim .lütfen.ben bir yildir düşünüyorum .hala cesaret edemedim.burunlarinizi gorursem belki cesaret gelir.lütfencçok merakediyorum

Cum81 sende UMMAHAN ozaslana ameliyat oldum dedin.seninde fotonu çok merakediyorum.lütfen wklermisiniz beni

Kızlar İzmir'e gelebilecek olanlar varsa Muhammet Dilber 4-5 kişi olursak İzmir'e gelecek, bilginiz olsun :)

merhaba arkadaşlar bi cesaret toplayıp 14 kasımda revizyon rinoplasti oluyorum adem topkara ya umarım yine pişman olmam :(

Nilufer007 inşallah istediğin gibi bir sonuca ulasirsin mutlu olursun.şimdiden geçmiş olsun.daha öncede ameliyat oldun ama memnun kalmadan sanirim.daha önceki doktorun kimdi.bende dusunuyorumda.yanlis yerlere gitmeyeyim.
Simdiki burnun resmi varmi albümünde.adem topkaraya ameliyat olduktan sonra ki halini merak ediyorum.resim yuklersin umarim.inşallah güzelce atlatirsin ameliyati

Son düzenleme:
evet canım üniv.hastanesinde salı günü randevu alıp gidiyorsun sonra asistanlar adem beyle görüştürüyorlar seni.

Çok geçmiş olsun ben de o kısacık anda çok beğenmiştim burnumu çok heyecan vericiydi :) biraz inecek biraz küçülecek ama eminim çok güzeldir :)
canım hangi doktora oldun bide pau de ücret nasıl oluyor benim burnumdan saglık acısından bi şikayetim yok

adem topkaraya yatıran arkdslar biraz bilgi veririmisinz ücret konusu nasıl özel muayenesine mi gittiniz yoksa hastanede mi yapıor amaliyatı

Back
X